Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@rmznn Soralım kardeşim bi yarın inşallah. Bilgi alırsam döneceğim burada sizlere.
-
@paretowilfredo Çok makbul geçer Hocam.Haber bekliyoruz inşallah.
-
82 puanlılarda küsüratla çok fazla kişi oynuyor. bnmde puan 82,19 sıralama 1852. puanı 82,9 olan arkadaşın 1400lerde. çok can yakacak bu sgk küsürat yüzünden:( inşallah @paretowilfredo tahminler tutarda duy gelir.tek umudumuz o kaldı.Teşekkürler
-
@hope benim içimden bir ses 81.9larda kapatcak diyor ama bakalim sadece hissiyat az kaldi yakinda gorcez
-
@atiba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@hope benim içimden bir ses 81.9larda kapatcak diyor ama bakalim sadece hissiyat az kaldi yakinda gorcez
Geçen sene bu zamanlar alım yaptı SGK denetmenlik
190 İİBF aldı bildiğin gibi x 4 = 760 normal şartlarda sıralama bu ama 81.99 ile kapadı yani 1100 - 1150 aralığına attı kendini.Bu sefer 300 yani geçen seneki alımın 1,5 katından fazla
Neden olmasın demek geliyor tahminin için .. -
@FameFabre o alimda son giren kişinin sıralaması 1300 lerdeydi kardeşim bakalım inşallah gelir.
-
@rmznn Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@paretowilfredo feragat edenlerin,belge teslim etmeyenlerin vs. en az 25 kadronun kesin boş kaldığı bilgisi var.Ancak henüz bir ilan yok.İlanın henüz gelmemesi çok can sıkıyor.Siz herhangi bir bilgi alma noktasında bir şeyler yapamaz mısınız?Dediğim gibi yarın son gün.
Evet dediğiniz gibi bitiyor süre bugün 30 kadar kadro boş gözüküyor. Yani kadro asla dolmayacak yedek alınmazsa ve ilan metninde alınır diyor biliyorsunuz idare hukukunda bu bağlayıcılık teşkil eder lakin süre konusunda sgk ne yapacağını bilmiyor kanımca. Herşey bu kadar zor olmamalı ancak maalesef oluyor. Bir bilgi alabilen olursa ne güzel olur yoksa 13 Şubat ta ki 8. Pro mülakatına katılacak bir çok yedek. Ne gerek var değil mi,?
-
..............
-
diyor ki duyuruda yedekler için duyuru yapılacak hakları yanmadı,asillerin bile daha kazandığı net değil güvenlik soruşturmaları sonuçlanmadı diyor.
-
@khun evet bir duyuru geldi.Asillerin ataması beklenecek sonrasinda yedeklik süreci başlayacak.Bu duyuruyu yapmak çok zor degildi.Durum belirsiz olunca,bir sürü yedek(liste basindakiler bile )yeni ilana basvurdu.Yazık oldu.
-
Ben 7. Pr her yedek olan birçok kişinin 8. Pr mülakatına girmeye hak kazanacağını düşünmüyorum. Çünkü geçen ilandaki mülakata katılma puanları malümunuz.Sgk uzmanlık mülakatı açıklanmazsa o bir takoz etkisi oluşturur Şubat için ve diğer yüksek kapatıp açıklanmayan mülakat sonuçları. Ha onlarda şubata kadar açıklanırsa mülakattaki şans %30 u aşacaktır. 7.pr arkadaşlarımız çok mağdur oldu özellikle yedekte bulunalar.Allah sabır versin onlara arafta olmak en kötüsü.
-
cuma ne zaman açıklanır arkadaşlar mesai saatleri içerisindemi
-
@paretowilfredo kardeşim 9.promosyon için başlık acacak mısın ?
-
@ncbb Şu alım neticelensin diye bekliyorum kardeşim.
-
@paretowilfredo tek birşeyi merak ediyorum kpssden sonraya mı kaldı
-
@ncbb Kardeşim şahsi düşüncem yetişmeyeceği yönünde. Başkanın beyanı KPSS'den önce almaktı ama sanıyorum yetişmesi biraz zor. Belki KPSS açıklanmadan son bir hamle gelebilir. Bekleyelim bakalım
-
Pareto Hocam hakkaniyet açısından 2016 puanlılarin bir kez daha denetmenlik alımında puanları kullanılabilmeli.
1 sene geçerliliği bilinen ve ilk kez geçilen bir uygulamada Kurum Başkanımızın inisiyatif kullanıp bizleri sevindirmeli.
Bizden önceki alımlarda bazılarınin denetmenlikte 3 kere kullandığı puanları oldu bizi tek seferde bırakmaları hoş olmaz . -
@FameFabre ayni dusuncedeyim kardesim. 2015 icin yapilan sizler icin de yapilabilir
-
arkadaşlar önümüzdeki kpss'ye kadar bir alım daha olacak mı acaba? bu konuyla ilgili kulağına bir şeyler gelen var mı? ihtimal yüzde kaç?
-
Valla 2017 kpss aciklanma tarihi 16.06.17 bu tarihe kadar 8. promosyon süreci biterse bence sınav öncesi bi alım gelir. Bu konu tamamen kurumun elinde istese bu süreci hizlandirabilir. Başkan beye twitter dan süreç konusunda rica edilmeli ki kendisi etkili olacaktır diye düşünüyorum.