Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@şakagibi kardesim ben calisma ekonomisi mezunuyum mevzuata ek olarak iktisat muhasebe hukuk sorulari da geldi. Aslinda genel olarak alandan soru sorulabiliyor.
-
@paretowilfredo Hocam daha çok sgk mevzuatı ve iş hukukundan kaynak arıyorumda birde hocam tüyo mülakat nasıl acaba saygılar .
-
@paretowilfredo peki cevaplayabildiniz mi gelen soruları ?sizce başarım sorulari dogru bilmek yoksa baska ölçütlermi var ? Çünkü sordukları alan cok geniş herseyi bilmemizi beklemiyolardir herhalde
-
@uzman Benim şansıma bildiklerimden geldi kardeşim belki de hepsini yanıtladım şükür.
-
Arkadaşlar ilk mülakat deneyimim olucak mülakat ortamı,sorulan sorular dışında dikkat edilmesi gerekenler kıyafet konusu vs tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@paretowilfredo eyvallah kardesim
-
@paretowilfredo peki tecrübelerine dayanarak soruyorum. mülâkata son sıralardan girmek dezavantaj midir ?
-
@uzman hayir kardesim girenler var meslege evvelki promosyonlarda
-
@laissez-faire lacivert veya siyah takım beyaz gömlek sade bir kravat boyalı ayakkabı erkekler için böyle . kızlar için daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun
fazla mülakat tecrübem yok sadece guy mülakatına girdim ama aşağı yukarı ortamlar aynıdır bi salonda herkes bekler gruplar halinde çağırırlar
mülakat alanında soruların konuşulduğu ortamlardan ve ders çalışanlardan uzaklaşın onlar sizin kendinizi bilgisiz hissetmeniz için varlar . titreyerek içeri girenleri çıktıktan sonra ağlayanları filan göreceksiniz onlara pek takılmayın başka şeylere odaklanın ve en önemlisi bu durumlara düşmemeye gayret gösterin. özellikle odadan çıkanların tavırlarına fazla takılıp kendinizce yorumlarda bulunmayın buna kolay sormuslar rahat çıktı şimdi bana kesin zor sorarlar .bu üzgün çıktı demek ki içerde zorluyorlar vb gibi . -
Hocam gecen sefer hangi iller açılmıştı? Bir tahmininiz var mı hangi iller olur? @paretowilfredo
-
Bende başvuru kayıt formunu bilgisayara kaydetmiştim pc bozuldu tamirde şimdi bu başvuru formuna tekrar nereden ulaşabiliriz acaba @paretowilfredo haftaiçi insan kaynaklarını aramak lazım heralde..Mülakat soruları da geçmiş yıllarda sorulan sorulara paralel olur onlara mutlaka bakmak lazım arkadaşlar.
-
@İyiniyetli3.kisi kardesim ankara haric hemen her il vardi. Tahmin yurutmek zor talepler var baskanligin takdirinde biraz. Zaman gectikce netlesir
-
Dostlar 2016 kpss iptal edilecek haberler dolaşıyor, Ntv haber yapmis galiba, oyle bir sey olma ihtimali var mi sizce?
-
@dembaba teşekkürler
-
@pozitifdissallik yok artik, ciddi misiniz hocam ?
-
-
Neden alımlar olmuyor Nerede binlerce kişi alan kurumlar ne zamana kadar sürecek bu belirsizlik sorularının sanırım cevabı bu gelişmede gizli özellikle siralamalar daki gariplikler çok merak ettirmişti herkesi. .
-
Arkadaşlar iş ve sosyal güvenlik hukuku ile türk vergi hukuku ve tvs için hangi kaynak önerir misiniz ?
-
@paretowilfredo hocam bulunduğum sayfanın (her sayfada 40 aday var) 36. sırasındayım saat kaçta gitmeliyim öğleden önce gitmek mantıksız olur mu fikriniz nedir ?
-
@Necmettin-Artun hiç gozukmedin açıklandıktan sonra 83e gelmeme ihtimali var deyip duruyordun. süreç falan diyordun şimdide saatine mi taktın. kusura bakma biraz sitem vari oldu ama sende biraz hakediyorsun galiba neyse hakkında hayirlsii olsun başarılar..