Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
1856-57 ile filan sıralama
-
@Antimülakat Hocam ufak bir düzeltme yapalım .. 1200. kişinin puanı olacak
-
82, 19 siralama 1850 o benim :)))
-
tamda tahmin ettiğimiz aralıklarda kapattı herkes için hayırlı olsun . @atiba kardeşim üzüldüm çok senin için inşallah kpss öncesi bir alım daha yetişir ve alımlar sonuçlanır gereksiz yere kimse başvurmaz.
-
hayırlısı olsun @hope senin adına sevindim inşallah sonunda guzel biter :))
-
@sbfkamucu hayirlsii kardeşim çalışmaya devam etcez elbet bir yerde nasibimiz vardır..
-
Arkadaşlar bnde diplomanın aslı ve aslı gibidir olanı var gidip onaylatmam gerekirmi direk teslim edebilirmiyim aslı gibidir i ?
-
@uzman Kardeşim Aslı gibidiri direkt teslim edebilirsin ancak bence ziyan etme. İmkanın varken fotokopiyi onaylat. Aslı gibidir lazım olabilir başka zaman
-
teşekkür ederim,Allah hak eden herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. @atiba
-
@paretowilfredo teslim edeceğimiz yerde onaylayabiliyor mu peki yoksa il müdürlüklerine mi gitmek gerek ?
-
@uzman Bulunduğun yerde Sosyal Güvenlik Merkezi varsa kardeşim onaylamaları gerek kardeşim
-
@paretowilfredo eyvallah pareto reis bi kaymakamlıktasin bi burdasin bugun yoruldun baya
-
@paretowilfredo hocam ben mülakatla ilgili bisey sormak istiyorum. Aciklanan listenin ust tarafinda sabah oturumu 09.00 da, oglen oturumu 14.00 te baslayacak yaziyo. Kimlerin sabah kimlerin ogleden sonra girecegi belli mi ? Biyerde yaziyo olabilir ben goremedim de..
-
Benim gibi başvuru formunu kaydetmeyen var mı? Nasıl edinebilirim yardımcı olabilirmisiniz. İNisan kaynakları mail atmamı söylediler attım ama dönüş yapılmadı cevap geçirkirse diye korkuyorum bide posta yoluyla göndericem 31ine yetişmez diye korkuyorum yardım edin a dostlar
-
@magduriibfli Kardeşim 40 40 bölmüşler günlere ve komisyonlara sizleri. Sabahtan herkes orada olacak. Gelmeyenler vs. olursa eğer kaçırma durumu olabilir sabahtan gidin en temizi kardeşim
-
@şahmeran Kardeşim başka soranlar da oldu. Ben Pazartesi kurumdayken arayıp net bir yanıt alacağım bu konuda. Paylaşırım sizlerle aldığım yanıtı
-
@paretowilfredo aynen öyle yapalim. Garanti olsun. Sagolasin reis
-
Kizilay dan belge teslimi için Balgat a nasıl gidebiliriz ?
-
@pozitifdissallik Güvenpark'tan BALGAT dolmuşlarına bin kardeşim. Önünde indirir.
-
Dostlar İKtisat mezunu olarak kpss konuları dışında nelere çalısmak lazım malum gelmez diye bakmıyorduk yardımcı olursanız