Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaslar sadece basvuru formu ve diploma onayini yollayacagiz degil mi ? Askerlik tecil belgesi felan yollamak gerekmiyor degil mi?
-
Üniversiteden onayli örnegim yok. O zaman yarın bi bodoslama dalim bir sey çıkarsa yazarim buraya
-
@paretowilfredo sehir tercihini mülakat puanı ve başvuru puanı ortalamasina göre mi yapıyoruz sadece mülakat puanimi gecerli ?
-
@uzman mülakat sadece kardeşim
-
@atiba Benim mülakat oldu da,hedefim İstanbul'a dönmek olduğundan BDDK ,SPK, İş Müfettişliği, SGK Denetmenliği, GUY ve Defterdarlık'a başvuracağım. Diğer sınavların hiçbirine başvurmadım. Açıkçası meslek önemli değil İl önemli benim için.
-
Anladım @escobar_p inşallah olur mulakat istanbul fazla oluyor galiba genelde başarılar
-
@atiba Bakalım şans biraz da,soruların denk gelmesi şart
-
@paretowilfredo hocam başvuru belgesiyle ilgili bilgi edindiniz mi ? Ben mail atmıştım ama dönüş yapılmadı, belgeleri posta yoluyla gönderecegim icin cevap geçikirse sıkıntı olacak
-
Cevap geldi :))
-
@şahmeran kardesim su an yogunum ilk firsatta arayacagim da yanit nedir acaba emsal olabilecek bir seyse degerlendirelim
-
Mailde ben maruzatımı iletmiştim TC numaram ile birlikte, bana direk başvuru formumu göndermişler cevapta @paretowilfredo
-
Gayet guzel kardesim o zaman herkes ayni yolu izleyebilir. @oguznan21
-
@şahmeran emegine saglik kardesim. Ilgili mail adresini de ilistiriverirsen kardesim sahane olur buraya
-
Aynen hocam size de teşekkür ederiz genel anlamda bu süreçteki yardımlarınız ve destekleriniz için @paretowilfredo
-
iksinav@sgk.gov.tr (Başvuru belgeleri bu adrese tc numarasını içeren mail atarak edinilebilir)
-
Elden belge teslim edecek arkadaşlar uzmanlık sonuçları ile ilgili de bilgi alabilirse çok seviniriz
-
Ben onaylattım arkadaşlar insan kaynakları ilgileniyor
-
@escobar_p Dostum merkez uzmanlığından sonra sgk denetmenliği,guy veya defterdarlık kazanırsan geçiş nasıl olacak araştırdın mı? 3600 den 2200 e muvafakat alabilecek misin?
-
arkadaşlar ben de belgeleri şimdi götürücem kızılaydan nasıl gidilir acaba veya daha doğrusu metro var mı oraya?
-
@mscd Hocam milli kütüphane metrosunda inip 200 metre kadar yürüyebilirsiniz ya da dolmuş var diyodu arkadaşlar. Hangisi tam bilmiyorum onu