Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
........
-
bende 2014 yılında üniversiteye onaylattığım aslı gibidir belgesini gönderdim bi sorun yaşancağını sanmıyorum çarşamba arayıp teyit ederim , üzerinde herhangi bir tarih vs de yazmıyor zaten onay veya kaşenin. üniversite onaylıda kabul edildiği için ki kılavuzda açıkça belirtilmiş bi sorun olmaz kanımca. bundan sonrası için eli kulağında olan mülakatların açıklanmasını kovalayalım ki şansımız artsın herkese başarılar : )
-
@hayalimsgk 1 soru sanamı soruldu da kendini nimetten sayıyorsun
2 dikkatini çekmiyorsa neden cevap yazıyorsun . -
Çok şükür şu necmettin sonunda gitti. Yani bi insan bu kadar sinir bozmaya çalışıp başarılı olabilir.
-
Allah'in yarattığı en güzel varlik olan bizler neden kendimizi nimetten saymayalim güzel kardeşim. . Her neyse burayı okuyorsan hakkını helal et Necmettin, mulakat arefesi vebal almayalim bir de.. Allah'a emanetsin..
-
Hayırlısıyla belgeleri verdik,gideceklere faydası olur diye söylüyüm milli kütüphaneden 5 dklık yürüme mesafesindeymiş sgk binası
-
@uzmanyrdd Kurumun insiyatifine göre değişiyor.Herşey kurumun elinde. Mahkeme ile hak almak söz konusu değil. İdare ile ikili ilişkilerin iyiyse problem olmuyor.Açıkçası o açıdan bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
-
@mscd hocam tam olarak nereye teslim ediyormuşuz ana binada mı ik? Birde ortalama kac dk sürdü, form ve diploma fotokopisini asliyla beraber götürmek yeterli oluyor demi? Bilgilendirirseniz sevinirim.tesekkurler
-
@İyiniyetli3.kisi hocam ana bina da herşey metrodan çıkmamla beraber 20 25 dk da bitti işim içerde zaten 5 dk sürmüyor.Ben form ve aslı gibidir olan geçici mezuniyet belgesiyle gittim önce 4.kata sonra da zemin katta evrak bölümüne yönlendirdiler
-
@İyiniyetli3.kisi orda garipsediğim tekşey sadece saat 11 küsür olmasına rağmen personelin yemeğe çıkması onun dışında herşey kolay ilerliyor
-
Bu gün ben de diplomayı onaylattım.Gayet ilgili ve nezihti oradakiler.
Sakindi ortam otur orada klasik müzik dinle yani -
bugün gönderdim ben de evrakları. hakkımızda hayırlısı olsun dostlar,genel manada çevremdeki arkadaşların fellik fellik referans aradığını görüyorum bu zamanda referanslar çarpışırken referansı olmayan benim gibi arkadaşlara Allah kolaylık versin.
-
Benim de birkaç gün önce hard disk göçtüğü için başvuru belgesi gidince iletişim adresine dünden beri 3 kez mesaj yazdım. Hâlen form gönderilmedi. Herkesin derdi başka arkadaş
Not: Telefonla öğrendim. E-postaya gönderilmiyormuş. https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/BasvuranTCSorgula.do sayfasından kaydedip çıktı alabilirsiniz.
-
Dostlar, kargo ıle gönderdiğimiz belgelerin ulaşıp ulasmadıgını nereden ögrenebiliriz herhangi bir telefon numarası var mı ??
-
Az once sgk merkezinde diplomami onaylattim. Merkez müdürü denetmen yard. kadrosunun uzman yard. dan daha iyi bir kadro oldugunu sadece özlük haklari su anda daha kötü ancak yakin zamanda özlük olarak da uzman yard. yakalayacagini ve gelecegi daha parlak bir kadro oldugunu söyledi. Bu da bende size bir bilgi olsun:)
-
Bende Sıhhiye SGM'de onaylattım belgeyi. Müdür olacak hanımefendi ben noter miyim neden onaylayayım deyince kavga çıkardım. Kurum müdürüne imzalattım evrakları... Size, bizim böyle bir yetkimiz yok derlerse anlayın ki sizi başlarından savmaya çalışıyorlar,hakkınızı arayın. Noter'e para vermeyin.
-
@escobar_p hadi gene iyisin (hemen yukarındaki @frustration 'ın verdiği bilgiye dayanarak) Bugün İstanbul-Bağcılar SGM'de İnsan Kaynakları'na gittim. Memur güler yüzlü ve nazikti. Benden önce gelenler olmuş sanırım çünkü leb demeden leblebiyi anladı. Müdüre imzalatıp halletti. Sonra da sınava hak kazandığım için tebrik etti. Böyle memurlar görünce insan kuruma cidden ısınıyor:)
-
Bende biraz önce ziyabeye belge teslimi için gittim. aslı gibidir olmasına rağmen memur sen bunu başka yerde kullanırsın diyerek yanımdaki diplomanın fotokopisini aslı gibidir yaptı. Memur var memur var demekki...
-
@uzman ben de üniversitenin aslı gibidir olanı verdim halbuki yanımda fotokopiside vardı keske ben de o memura denk gelseymişim:/ neyse kısmet artık hepimiz icin hayırlısı arkadaşlar..
-
@İyiniyetli3.kisi aslı gibidir olanı verirsen yarın okuluna gidip diplomanı alırken ne vereceksin? acil bu yanlışı düzelt yoksa diplomanı alamazsın..
Fotokopisini aslını göstererek onaylatman gerekiyordu. ASLI olan belgeyi hiçbir yere vermemelisin.