Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@cexay teşekkürler öyle yaparım milli kütüphaneyi biliyorum
-
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun.Merak ettiğim konu şu; referans olmadan şansım nedir?
Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. -
arkadaşlar mezun olalı 3 yıl oldu üniversiteden almıştım diplomanın aslı gibidir belgesini bunu göndersem sorun olur mu yoksa yeniden aslı gibidir almaya gerek var mı ayrıca ilçelerdeki sgk merkezi bu işlemi yapıyor mu acaba ?
-
...............
-
@khun eyv. hocam bende gideyim yarın bakalım yapacaklar mı nereye gönderecekler
-
Arkadaşlar Balgat a gidip belgelerini teslim eden var mı?
-
Arkadaşlar bugün yetiştiremedim belgeleri aklıma takılan bi soru var.Ben de diplomanın aslı gibidir yazan bir örneği var.Sadece bunu götürüp onaylatabiliyor muyum?Böyle bir imkan varsa bunu yapıcam,örneği heba etmek istemiyorum.Yoksa sgk da onaylatabileceğimiz sadece orjinal diploma mı olabiliyor?
-
Elimde Kasım 2015 tarihli fakülte onaylı Diploma örneği olmasına rağmen işi garantiye alma maksatlı ilçemde bulunan Sosyal Güvenlik Merkezine gittim. Müdür beye durumu izah ettim fakat kendisinin durumla ilgili bir bilgisi olmadığını söyleyerek bir yere telefon açtı. Telefondaki kişi de il müdürlüğüne gidilmesi gerektiğini iletince mağrur duygularla oradan ayrıldım. Bu sebeple ben de müdürlük onayından vazgeçtim ve diploma onaylı suretini bu şekilde göndereceğim. Umarım sorun yaşamayız.. Bu arada kurumdan içeri girdiğimde yaşadığım ilginç bir olayı da anlatayım yazmışken.. İçeri adım atıp Güvenliğe müdür beyi sorduğumda bana memurlarla birlikte toplantıda olduğunu söyledi.. Biraz garipsedim.. Bekleyelim o halde dedim. 5 dakika içerisinde yığılma yaşandı çünkü işlemde hiçbir memur yoktu. Mesai saatleri içerisinde böyle bir toplantının yapılıyor olması tamamıyle yanlıştı. Güvenlik de durumdan yakınmaya başladı. Meğer toplantının sebebi orada çalışan memurların sözde iş yoğunluğundan yakınmalarıymış. Güvenliğin anlattığına göre orada çalışan memurların biri hariç tamamı gazi yakını,yetiştirme yurdundan vs gelme imiş. Ve yaptıkları işi istemeyerek sevmeyerek yaptıklarından sürekli aralarında problem yaşanıyormuş(Herkes bana geliyor yoruluyorum vs). 16.59 da ise kartı basıp çıkmak için cihazın başında saniye sayıyorlarmış.. Arkadaşlar evet gördüğünüz üzere biz burada iş sahibi olabilmek için yıllarımızı vermişken, bu kişiler piyango misali orada bulunmalarına şükredecekken, işi beğenmeyip nankörlüğün doruklarında yaşıyorlar. Bunun bedelini de vatandaşa ödetiyorlar. Gerçekten dürüst ve namuslu kişilerin devlet kademelerine gelmesini canı gönülden istiyorum.. Mülakata girecek arkadaşlara başarılar dilerim..
-
İlçede yaşıyorum ben, bugün gittim Sosyal Güvenlik Merkezine direk müdürün yanına girdim ve imzaladı aslı gibidir kaşesini de vurdu. İki dakikada bitti her şey postaladım da.
-
@sofokles kardeşim sgk müdürlüğüne götürdüğün diploman mıydı yoksa aslı gibidir diye verilen örnek mi?
-
İldeki SGK müdürlüğüne gittim. Hiç birşeyden haberleri yok anlattım tamam o zaman sen öyle diyorsan yapalım dediler. Müdür yardımcısı aslı gibidir bir de kendi kaşelerini vurup imza attı olmuştur herhalde, başarılar deyip gönderdi
-
@mscd Geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisini götürdüm, aslına bakıp fotokopiye aslı gibidir kaşesi basıp imzalıyorlar hocam.
-
Asli gibidir olan diploma fotokopisinin geçerlilik süresi varmi arkadaşlar ?
-
@sofokles anladım hocam çok sağol
-
Kimse bana cevap vermemiş ya la Arkadaşlar mülakat diyorum, referans diyorum, olmazsa şansım nedir diyorum.Anlatabiliyor muyum? Kimse bundan haberdar değilmiş gibi davranmasın lütfen.Özellikle tecrübeli arkadaşlar ve @PARETOWİLFREDO referans olmadan ne kadar şansım var acaba? Görüşlerinizi merak ediyorum.
-
-
@aliyar hocam bu tip şeylerde garanti konuşmak çok garanti olmayabilir. Çünkü referansım olmadan kazandım diyen de olur, referansım vardı kazanamadım diyende. Hem kimin referansı ne kadar etkili kim bilebilir ki? Belki referans diye güvenilenler bir şey yapmıyor veya yapamıyor? Bir diğer açıdan da belki de referanslar mülakatların bütün kaderini etkiliyor. O kadar bilinmez bir durum ki, net bir şey söylemek kesinlik arz etmez ama şunu söyleyelim, bulabilen herkes bir şekilde referans buluyor, bulamayan da kısmet deyip yola devam ediyor. Durumu böyle değerlendir ve çalışmaya devam et.
-
@elfwarrior ben de 2 yıl önce almıştım gönderdim sıkıntı olacağını düşünmüyorum . üzerinde geçerlilik tarihi vb gibi bi ibare yok sonuçta
-
@aliyar gozumden kacmis kardesim. Kalabalik bir alim oldugundan sans olacaktir muhakkak. Daha az sayili alimlara gore daha yuksek sans.
-
@Antimülakat @paretowilfredo teşekkür ederim cevap için..