Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar burada kimsenin birşey söylemesiyle umutlanmasın kimse geçen alımda da herkes birşeyler söylüyordu ama Sayın Bağlı zaten açıklanacağına bir gün varken yarın açıklayacaz sonuçları diye twit atmıştı. Bu mübarek gecede hayırlısını dilemek en iyisi. Kandiliniz mübarek olsun
-
-
-
-
O sonuçlar bugün açıklanacak ya da en azından bir açıklama gelecek rüyamda gördüm gerçi ne gördüğümü bile tam olarak hatırlamıyorum ama sadece denetmenlik ile alakalıydı onu hatırlıyorum. Kolay kolay rüya gören birisi değilim yaşadığım olayların etkisinde kalıp rüya gördüğümde pek olmuyor o yüzden bugün bir şeyler bekliyorum inşallah başkan bir bilgilendirme yapar bir haber verir.
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın da duyumlar falan hikaye bende bazı şeyler duyuyorum ama paylaşmıyorum çünkü sayın başkan sosyal medya kullanan birisi ve en sağlam duyum ondan gelecektir. Ne zaman ki sınav sonuçlarını şu gün açıklayacağız der o zaman bizim de yüreklerimize su serpilir. Bu mübarek gece de tartışmak yerine dua edelim. Umarım ve dilerim ki mesleği layığı ile yapacak ve hakkını verecek insanlarla beraber çalışmak bana ve siz değerli arkadaşlara kısmet olur. Herkese hayırlı akşamlar.
-
-
Bende duyumlara çok itibar etmemek görüşündeyim. Kimsenin art niyetle yazdığını söylemiyorum kesinlikle ama bu konu da bilgi sahibi çok az kişi olduğunu,onlarında duyum niteliğinde olacak bilgiler vereceğini düşünmüyorum. Herkese hayırlı kandiller,dualarda buluşalım dostlar.
-
Kesinlikle katılıyorum her gün farklı bir şekilde duyum geliyor soruşturmalar bitti deniyor bugün de daha devam ediliyor deniyor, çok gizli yürütülüyor bu süreçte kimsenin dediğine inanmamak lazım, sabredicez başka birşey elimizden gelmiyor,umarım gerçekten hak edenler kazanır.@Estevez
-
bence hepimiz ölü taklidi yapalım. çırpındık da ne oldu ki?
-
.......................
-
-
''Bu gece herkesin rızkı tertip olunur'' her yerde bu cümle insan bi tuhaf oluyor.
-
TAG : #SGKDenetmenYard
Lütfen etkinliğe katılım yapalım arkadaşlar. Hem 9. PRO ilanı gelmesi için hem de malum 8. PRO sonuçlanması için
-
-
1200 kisivar sonuç bekleyen twitterda toplasan 15 kisi var bu nası iş anlamadım
-
Dostlar hadi twitter'a gelin sayıca cok az katılım
-
ben sonuç beklemiyom ben twiit atıyorum elim ağrıdı artık arkadaşlar yapmayın bu en çok sizin davanız yan gelip yatayım nasıl olsa açıklanır yok söke söke almamız lazım bunu ayıptır 300 kişi kazanacak listeye giremeyince vay şu bu demeyin.
-
....................
-
@guyman hocam cok saolun ellerinize sağlık.
Sozlerinizde hak veriyorum kesinlikle...