Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@economistic insanda hissiyat missiyat bırakmadılar kazananların soruşturmasini ben bu kadar günde yapardım tek başıma
-
@kütüphanesakini @economistic Gözlerimden yaş attı gülmektan. Ne hallere düştük Allahım
-
@aysesal Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@serkan21 ya hocam tek başınıza yazdıgınızda devede pire kalır, tecrübeye gerek yok, o kadar teit atmışsınız bi sonuç aldınız mı ? Hayır, işte tecrübe diyelim buna. Gelin bu gece alınan karar doğrultusunda hareket edelim.
Dünden bu yana gitmedim foruma.konuyu uzatmak istemiyorum.münferit twit atan kişilerin isteğinin kırıldığını düşünüyorum sizin bu tavrımızla.okadar teit atmışım bir sonuç da alamamışım sizin deyişinizle.güldüm bu tavrınıza.kurumdan üst düzey yetkili iletimi beğenip cevap da yazdı.twitterdan fırsat buldukça yazın arkadaşlar siz.2009 dan beri bu işin içindeyim.telefon kadar Twitter'da etkili.mübarek kandil gecesi inşallah herkes mutlu olacak bir haber alır -
@nefiseok @economistic inşallah aynı kurumda çalışmak nasip olur duası >>>İnşallah bende kazanırımla eş değer bir duadır. Herkesin birbirine söylemese gayet makbuldur
-
@serkan21 Hocam tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım ben şahsen bir devede kulak demissiniz bi tweet etkili demissiniz bi gülüyorum demişsiniz bireysel tweet atmak etkili mi değil mi?
-
Offff offffffffff
-
@kütüphanesakini hocam dünkü konu üzerine yazdım.bireysel yazmak tabii ki etkili.konu bunun üzerine oluştu zaten.gülüyorum dedim ilgili arkadaşın yazısına güldüm.bu hafta içi kesin açıklanacak tahmin ediyorum.
-
Bu akşam 21.30'da isteyen Twitter'a gelsin diyorum. 9. Promosyon ile ilgili 500 Kişilik duyum var, elimizden kaçırmayalım derim. 8. PRO için de 75 Gün oldu bir haftasonu daha bekleyerek geçmesin. Herkesin fikrine saygım var, ama ben twit atmanın bir zararı olacağını düşünmüyorum.
-
...............
-
@uche tam olarak duyumunuz nedir haftaya bu iş biter mi peki ?
-
.............
-
Arkadaşlar aynı kişilerin twit atmasının çok etkisi yok, isterse yüzlerce twit atsın. Önemli olan fazla kişinin katılması, az da olsa twit atması. Onun için lütfen çevremizden de rica edelim, bizim için bir iki de olsa başkan etiketleyip tag kullanarak twit atsın
-
@uche bu iş arap saçına döndü .Hocam duyumunuz yok mu acaba ? @Antimülakat @paretowilfredo
-
@Stigltz evet ana fikir buydu
-
@wesley10 kessinlikle ikisini de isteyelim ama daha cok kisi katilsa daha iyi olacak .
-
...............
-
@uche valla hocam anlam veremiyorum artık. Dün birisi yazıyo her şey tamam. Sadece başkanın talimatına kaldı iş 10 gün içinde açıklanır diyo. Şimdi siz böyle diyosunuz. Artık yorulduk be hocam. Umarım bu hafta bu süreç tamamlanır da rahatlarız.
-
@uche Sen demiyormuydun arkadasim kesin duyum sorusturmalar bitmis diye her hafta ayri bir duyum mubarek gunde kimlerden aliyorsun allah icin su duyumlari kaynaginiz saglam degilse sessiz kalin daha hayirli herkes icin.Burda herkes en ufak bi duyumu bekliyor heyecanla. Tamam getiriyorsun duyumu saygi duyuyoruz ama iki gun arayla duyum aliyorsun duyumlarin birbiriyle alakasi yok..
Hayirli kandiller arkadaslar, hepimiz kazananlardan oluruz insallah -
...................