Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
................
-
@uche hocam iyi hoş diyosun da senin bu duyumuna göre bizim 9. pro da yalan olur ki o zaman eğer 19-26 arası açıklanırsa 9 için ne zaman ilana çıkacak bu adamlar?
-
Bunun için 2017 KPSS nin açıklanma sürecini uzatmaları gerekiyo yani 2016 puanı ile 9. Pro alımı için
-
Bi de söylemeden edemiycem bu kadar net duyum alacak kadar yakınlarınız varsa burda niye zaman kaybediyorsunuz ️
-
................
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Durumlar halen aynı. Son sorduğumda halen araştırma sürecinin devam ettirildiği söylendi. Soruşturma işleri çok daha hassas bu dönemde. Çok farklı dinamikler var. Bakılan bir çok şey var. Çok fazla elekten geçiriliyor çeşitli makamlarca. O yönden bu şekilde uzuyor süreç. Sadece siz değilsiniz bekleyen, tüm kurumlarda durum böyle. Az daha sabır.
2016 Puanları için halen yeterli zaman var. Açıklanmanın akabinde ilana çıkılabilir. Sayı aşağı yukarı belli. İllerden ilgili kadrolar belirlendi. Yetişeceğine inanıyorum aşırı bir sarkma olmadıkça.
-
Adam niye yalan söylesin. Oda duyduğunu öğrendiğini söylüyor işte. Sürekli duyumlar duyumcular nerede diye mesaj atıyorlar yalandanda olsa duyum yazın diyeni gördüm. Duyumu olanda yazıyor işte. Sen ğbakma uche kardeşim bunlara sen ne duyuyorsan söyle.
-
............
-
-
@uche burda kimse kimseye nankörlük yapmaz ve kimsede de bu hak yok.. İçimizi falan rahatlattığın yok herkes gayet gergin durumda kimseyi kırmak güçlendirmek gibi bi amacım yok sadece durumu sorguluyorum .. Senin iraden yazıp yazmamak burda kimse kimseye zorla yazdırmıyor ..
-
-
@uche sınava 10 gün kalmasıyla alakası yok ki. sınav 14 haziran da açıklanacak yani kpss . o gune kadar ilan gelebilir. Mülakatlar temmuzda olur geçen sene oldu örnek olarak. yani senin anlayacağın haziranın ilk haftasi da gelebilir.
-
.....................
-
@chebyshev Bunlar ?
-
Bekleme süreci zaten gergin geçiyor. Yoktan yere birbirinizi neden geriyorsunuz arkadaşlar. Bence asıl bu zamanlar sakin kalıp bu mesleğe atanacak kişilerin soğukkanlı ve sağduyulu olduğunu gösterme zamanları. Lütfen biraz daha anlayışlı olalım birbirimize.
-
@uche Hocam duyumuna vs. sözüm yok, doğrudur veya değildir. Geçen haftaki duyumunda da bu hafta için olasılığını yüksek tutmuştun neyse. Ama sınava 10 Gün kaldı 9. PRO bu puanlarla alım yapmaz diyorsun. Hocam fikrin alımın bu puanlarla yapılmayacağı yönünde olabilir tamam da konuya hiç hakim değilsin. Önemli olan 2017 sınavının açıklanacağı tarih. Biz geçen sene KPSS'den çıktıktan sonra ilan geldi ve bizim puanlarımızla alım olmadı hatırlatmak isterim.
-
-
Başkan guvenlik soruşturmaları bitmediyse neden az kaldi dedi:(
-
Dostlar çok rica ediyorum bu mübarek gecede sakin olalım. Hani annelerimiz derdi ya milleti üstümüze guldurmeyelim. Herkes fikrini söylüyor, kimse yüzde yüz demiyor, duyumlarla olasiliklarla konuşuyoruz. Kimse art niyetli yazmıyor, duyuyor inanıyor ya da inanmak istiyor hatta bazen biz demedik mi yalandan da olsa ağzımiza bir kaşık bal çalan yok mu diye. Yüzduk yüzduk kuyruğuna geldik. Bu zor günleri omuz omuza geçirelim ki Allah kısmet eder de mesai arkadaşı olursak birer kahveyi içecek yüzümüz olsun. Hepinizi için dua edeceğim bu aksam nicklerinizle bile olsa, hepimiz duaci olalım birbirimize, Rabbim gönlümuze göre versin inşallah.
-
Ben bu duyuma katılmıyorum kurumda baskanlık katında bile bilgisi olan cok az kişi var guvenlik sorusturması bitmedi demek tahmin yurutmektir ben listelerin hazır olduguna inanıyorum son onayın verılmesi eksik olan