Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@alametifarika inşaatta başlarız evet haklısın
-
Şuraya 2 satır yazıp kırmızı kırmızı bildirim yanmıyor mu sağ üst köşede, elim ayağım titriyor deli heyecan oluyor.
Az durun mübarekler -
@FameFabre açıklanıyor haberi önce Başkandan gelir hocam, bizdrn çıkmaz o haber, durduk yere de link koymazlar bence önce Başkan verir çoşkuyu , heyecana gerennk yok yalnız yine soruyorum ne zaman açıklanır acaba sonuçlar? Sinir geldi
-
@aysesal perşembeden önce cok zor
-
@aysesal insan azıcık utanır sıkılır yahu. Hala çıkıp açıklıyoruz deyip yazarsa altına gidip bi Zahmet yazarim. Beyimizin keyfi gelmiş!
-
@ParadoX ben Başkan olsam bugün verirdim müjdeyi, açıklıyoruz akşam 22.00 de ilgili linkten bakabilirsiniz ve forumdaki kişilerin hepsini istihdam ediyorum derdim. Sanırım Başkanlığa oynuyorum neyse ben GUY çalışayım bence
-
@aysesal bencede
-
@aysesal bence de. 2015 sınavını cozeyim dedim mal oldum millet o puanları nasıl alıyor yaw kendimi kazma gibi hissettim
-
Pazartesi salı çarşamba günleri perşembe ve cumayı bekliyoruz geçmek bilmiyor zaman.Perşembe cuma sonuç bekliyoruz bir hışımla gelip geçiyor.Cumartesi pazar kafalar rahat pazartesiyi bekliyoruz derken haftalar aylar..
-
@ParadoX hocam ben 2004 ü çözdüm şimdi 10 yanlış çıktı. 2015 e de bakıp bilet alıp almamaya karar vereyim bari iyi çalışmalar dilerim herkese ️
-
@ParadoX kesinlikle katılıyorum hiçte 85 le kapatacak bir sınav gibi durmuyor gayet zor bir sınavmış
-
Son olarak şunu söylemeliyim MİLLET ÇOK YAMAN
-
16 mayıs 2015 sınavı @aysesal beni çok zorladı . muhasebeden bu kadar eksik oldugumu hiç hissetmeiştim.
-
Nerede bu duyumcular bir yalan duyuma bile hasret kaldık
-
umarım cumaya kadar açıklanır. guy sınavına girmek zorunda kalmayız.
-
Kurumda bir problem var galiba zira hala Bedeli ödenecek ilaçlara ilişkin duyuru yayınlanmadı. Hayret
-
-
Arkadaş twitterda yazıyosunuz 7.promosyon 72 günde açıklandı falan ama. 22 temmuzda mülakatları bitti 18 ekimde açıklandı. Sayarsak 88.gün açıklanmış oluyor. Rekor bizde değil yaniUmarım bu hafta bekleyişlerimizin karşılığını alırız.
-
@uzmanadayı90 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaş twitterda yazıyosunuz 7.promosyon 72 günde açıklandı falan ama. 22 temmuzda mülakatları bitti 18 ekimde açıklandı. Sayarsak 88.gün açıklanmış oluyor. Rekor bizde değil yaniUmarım bu hafta bekleyişlerimizin karşılığını alırız.
Yüreklere su serptin daha bekliyoruz arkadaşlar süre dolmamış henüz : ))
-
@uzmanadayı90 hocam ben de 100 güne yakın bekledik şeklinde bilgi almıştım 7. promosyondan ama o dönem izinleri iptal olan memurlar mulakata geç girmiş vs yani son işlem gününden sayılıyormuş 72 gün olarak. 7. promosyon karışık