Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@economistic beni de yazın
-
Bizde biliyoruz sürecin zor olduğunu ve bizde biliyoruz sabir etmemiz gerektiğini
Millette reklam için konusuyo bence
Kimsenin bir şey bildiği yok ki başkan da dahil onunda ne zaman açıklanacagindan haberi yok sadece tepkilere sessiz kalmamak için yazdı (bence)
ayrıca bi arkadaş yazmış ben başkanım gizli isimle yaziyorum felan
Hayırdır gardas sen baskansan bende amerikan pirezidint prezidintinizim
HAYIRLI GECELERİNİZ OLSUN. -
Şu sınav açıklansada insan moduna dönsek
-
@sbfkamucu orada "sanırım" diye bir ifade kullandım ... ne bileyim ben ne alakası var sıkıntıdan fikir yürütüyoruz...
-
Ankara etkinliğine ben de katılırım beni de yazın
-
-
şimdi gel de gelir idaresine laf et adamlar her sene bin küsür kişinin mülakatını en geç 2-3 hafta içinde açıklıyor. Demekki çok zor bir süreç değil. Ha siz baskı var listeler her saniye değişiyor inanın çok zor süreç sebat edin diyosanız tabi o kısım ayrı yoksa zor olacak bişey yok komisyon daha aday kapıdan çıktığında zaten kararını veriyor alındı mı alınmadımı diye bir kağıt parçası 73. gündür elden ele bu kadar mı dolaştırılıyor yani zor olan bu mu ?
-
-
Gunaydin dostlar ! İçimdeki ses bugün mujdeli bir haber alacagimizi söylüyor, susturamiyorum. Yaz dedi yazdım. Haydi hayirlisi
-
-
@ParadoX NE demekkkk mandalina portakalin yavrusu degil? Ne demekkkk kurtlar vadisinde kurt yok ??? Ne demekkkk yasam kocu kurbanda kesilmez?? Ne demekkk bugun mujde gelecek ne demek ne ne ne nee
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Gunaydin dostlar ! İçimdeki ses bugün mujdeli bir haber alacagimizi söylüyor, susturamiyorum. Yaz dedi yazdım. Haydi hayirlisi
Aklıma Kavak Yelleri dizisinin güzel müziği geldi.
Mırıldanmaya başladım..
" Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana. " -
Günaydın umutlu arkadaşlar inşallah bugün mutlu oluruz
-
-
@economistic Aşk olsun ama çok kırıldım sana! Yüzlerce iletide ilk kez bugün müjde geleceginı hissettiğimi yazdım beni TEFE koyup oynatmissiniz tamam sustum daha da konusmam
-
@ParadoX Başkan sen susma ya güven içindeki sese, sensiz forum sessiz, öksüz, yetim...
-
her geçen gün akıl sağlığımzdan birer parça eksiliyor gb şöyle bir bakınca
-
..................
-