Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Unutmuşlardır belki bizi
-
Açıkçası benimde hevesim kalmadı ama çaresizlikten etkinlik yapalim diyorum
-
@kütüphanesakini aynen ben de o fikirdeyim ama sadece başkanı etiketleyip az kişi ile olacaksa gerek yok zaten gün içinde yazıyoruz yine ama büyüüüükkkk bi etkinlik yapsak nerede bu 1600 kiş
-
Başkan bugün motivasyon(!) eğitimine katılmış ve "Başkan Bağlı kurum çalışmaları ve işleyişi hakkında da açıklamalarda bulunarak, Kurum içerisinde yaşanan personel eksikliği ve özlük haklarının iyileştirilmesi adına çalışmaların yürütüldüğünü ve çözümlenmesi için uğraş verildiğini söyledi." bunları söylemiş .
-
Ik yi aradim 5-6 defa , acmadilar. Onlar da baydi zaaaaaar
-
@dembaba dündü sanki o haymanada olan değil mi ?
-
ben bu saatten sonra açıklanacaksa şöyle bir cümle duymak isterim yoksa çok da gönülleri kazanan bi açıklama olmayacak ''Arkadaşlar ..... saatte açıklıyoruz ayrıca kazanamayan arkadaşlarımız üzülmesin puanlar yanmadan 9. promosyon gelecek inşallah'' böyle bir açıklama yapmazsa çoğu kişi için o liste kazanamazsa hem yıkım olacak bir de üstüne günlerce acaba neden bu kadar geç oldu o gecikme sırasında neler yaşandı düşüncesi oluşacak gerçi zaten bir çoğumuzda bu oluştuda işte bendeki de bi umut safça
-
@dembaba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Başkan bugün motivasyon(!) eğitimine katılmış ve "Başkan Bağlı kurum çalışmaları ve işleyişi hakkında da açıklamalarda bulunarak, Kurum içerisinde yaşanan personel eksikliği ve özlük haklarının iyileştirilmesi adına çalışmaların yürütüldüğünü ve çözümlenmesi için uğraş verildiğini söyledi." bunları söylemiş .
Uğraş verildiğini söyledi demek . Himm
Desene kafadan bir 8-10 yıl var o vakit
Zaman mefhumu çok farklı çünkü. -
@Estevez evet o . haberi bugün gördüm
-
Bir gün daha usulca elimizden kayıp gidiyor
-
bizimkisi de efsane iş müfettişliği gibi olmasın? adamların 5 ayda mı ne açıklandı mülakatları.
-
@jungss onlar gerçek efsaneydi sınav mülakat toplam 1 yıl falan sürdü
-
@dembaba bizimki de ona doğru gidiyor bence
-
Ne sgk imiş ya iyice gözümde büyüdü mit e seçiliyoruz gibi bir his artık içimde
-
Artık girip bakamıyorum son etkinliklere de katılmadım; yüreğim kaldırmıyo. eşim takip ediyo bnm yerime gerçi öyle de heyecanlı "napıyosun" die arıyo kalbim çarpıyo haber geldi heralde die:) offf of bn hiç bi mülakatta böyle eziyet çekmedim; hiç birinin olmamasına rağmen:)
-
kurumu mu arasak şimdi
-
@economistic aradım şimdi ik merkez atama şube müdürlüğünü biz uzman yrd. bakıyoruz dedi başka bi numara verdi o da açmadı tabiki.
-
@economist ben iki bumarayı da aradım açan yok maalesef.
-
-
Çalışanlar çok bunaldıkları için telefonlara bakmıyorlarmış sanırım Bizim iş gene haftasonuna kadar böyle sürüncemede gidecek gibi. Aslında bekliyoruz diye açıklanmıyor beklemesek hemen açıklanır doğanın kanunu bu