Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk hocam bu numarayı vermişti bana bir arkadaşım 7. promosyondan ama aramaya çekindim. Arayalım diyorsanız yarın topluca arayalım
-
@jungss bi süre sonra alışıyorsun güzelleşiyor banada ilk öyle olmuştu
-
http://app.csgb.gov.tr/telefonRehberi/ ÇSGB da çalışan herkesin telefonu burada var isim isim görev görev bir beni yazmamışlar
-
@Ramo Hocam böyle şahane esprilerin zamanı değil sanki ne dersin
-
@wesley10 şimdi yazalım ama hocam yarına bir etkinlik yapalım onlisanslar her yerde bireysel arada kayboluyoruz yarın gun boyuda duyurursak etkili olabılır
-
Herkeşşşşşş çok gergin
Yarın uygun bi dille şu numarayı arayalım. Sonra da bi sonuç alamazsak yarın akşam bi etkinlik yapalım özel kalem ve başkana ve bakana
-
@aysesal yarın 14:00 da hep beraber yuklenelim numaray sekreter mecbur iletmek zorunda kalır ozel kaleme ancak bi 10 kişi aramamız lazım
-
@ZıplayanPırasa ben ariyorum kesin. Ne olacaksa olsun artık.
-
Kısa süre kaldı arkadaşlar. 10 gün içinde sonuçlar gelecek. Şuan herşey hazır.
-
@safiTÜRK69 hocam neden 10 gün peki?
-
@safiTÜRK69 başkanım duyum nedir sizi ilkkez gördüm forumda
-
@jungss keyfiyet tamamen.
-
@safiTÜRK69 hocam net mi duyum? 10 gün şu an bizim için İnan çok uzun geçeçek bi süre.
-
@safiTÜRK69 hocam açabilir misiniz 10 gün konusunu hepimiz merak içindeyiz
-
Bakan özel kalem etkinliğine bende iştirak ederim.
-
@hayalimsgk @ZıplayanPırasa ben de ararım, daha da arayan olacaktır. Benim yarın öğlene kadar işim var, saat 14.30 gibi bakacagım foruma. ben arıcam yani beni sayın
-
Arada bu forma bakıyorum. Çok stres oldunuz en son nisanda bakmıştım boşa bekliyorlar demiştim. Herşey tamam değildi. Şimdi listeler tamm. Başkan yakın zamanda tweterda duyurur.
-
@safiTÜRK69 hocam ağzından bal damlıyor sizce tam açıklama tarihi nedir
-
@safiTÜRK69 bu hafta içi olabilir mi Hocam
-
yakında biz de böyle olucaz. çsgb'nin önünde çıplak çıplak bi o yana bi bu yana koşucaz asadadad