Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@safiTÜRK69 keşke biri çıkıp dese ki duyum aldım yarın açıklancak diye ne güzel olur du
-
@hayde35 tam açıklama tarihini kimse bilmiyor. Başkan getirin şu listeleri açıklayalım artık der o zaman açıklanır. Başkan anlayışlıdır ihmal etmez. Hadi hayırlı geceler..
-
@safiTÜRK69 eyvallah hocam. çok tşkkürler.
-
@safiTÜRK69 hayırlı geceler başkanım Allah a emanet ol hep güzel duyumlarla gel
-
O zaman etkinlik yaparsak ise yarayabilir mi ?
-
@safiTÜRK69 hocam bi geldin herkesi heyecana boğdun kesin midir on gün olmadan açıklanır mı özellikle bu hafta bizim için çok önemli (pazar guy dolayısıyla)
-
@safiTÜRK69 aynen hocam bu hafta olma ihtimali nedir? var mıdır böyle bir ihtimal?
-
Kafam karıştı benim yaAa başkana mınyazakım özel kaleme mi? Ya da hiç yazmıyıp böyle bakalım mı?
-
@aysesal tek başına anlam ifade etmez.etkinlik olursa belki.dediğiniz için bunu neye dayanarak diyorsunuz dedim.geçmişten gelen tecrübeniz mi var merak ettim.tepkim bu şekilde idi
-
Arkadaşlar etkinlik beklemeye gerek yok herkes girip şu an twitterda bakan özel kalem başkan müsteşar vs. etiketleyip yazabilir.
-
birisi ilgililerin twitter adreslerini yazabilir mi?
-
@serkan21 ya hocam tek başınıza yazdıgınızda devede pire kalır, tecrübeye gerek yok, o kadar teit atmışsınız bi sonuç aldınız mı ? Hayır, işte tecrübe diyelim buna. Gelin bu gece alınan karar doğrultusunda hareket edelim.
-
@jungss ÇSGB twitter sayfasına girip takip ettiklerine bakınca çıkıyor hocam yetkiller, zaten 25 kişi ordan görebilirsin
-
kpss den önce açıklanacağı zaten bes belli bişey , azami süreyi aşmışız 10 güne açıklanmazsa kapatsınlar dükkanı . başkanda twit atalı 2 hafta oldu zannımca. koy 10 gün 24 gün eder . yakında açıklayacağız dedikten 24 gün sonra açıklansın bi zahmet.
-
........
-
Insanın içindeki isteği azîmi kırıyorlar ya kendi çoluğu çocuğu yok mu bu insanların
-
@aysesal etkinlikler her zaman işe yarar hocam ben de varım. KPSS ücretlerini hatırlayın KPSS başvuru kaçıranlar bunların hepsi bir ses sonucu oldu etkinlik her gün olmalı işe yarar yaramaz en azından akıldan silinmez hem kafanın bi kenarında kalır biz zaten rahat değiliz arkadaşlar kimse de olmasın ozaman.
-
1 aydır hep aynı muhabbet. birisi çıkıyor ''liste şurada, şuraya göndermişler, herşey hazırmış'' vs vs deniyor'.
vallahi yıldım artık umut etmekten. forumun, twitter'ın başında sabahlıyorum.
-
-
..............