Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@serkan21 tek başınıza bi anlam ifade etmez, etkinlik şeklinde olursa belki
-
@aysesal neye dayanarak söylüyorsunuz bunu.
-
@serkan21 9.promosyon grubunda @davetsiz arkadasimiz yazmış hocam. Zaten ara ara bilgilendiriyordu, bakanlıkta sağlam bir kaynaktan bilgi almaya çalışıyordu, sön zamanlarda kaynak yurtdışındaydı gelmesini bekliyordu. Sanırım gelmiş ve görüşmüş kesinleşmiş gibi birseymis. 9.promosyonda @davetsiz arkadasimizin yazdığını okuyabilir hatta bir teşekkür edebiliriz hep birlikte
-
@ParadoX hayır hocam etkinlik olursa etkili olur yoksa olmaz demiş arkadaş.buna nereden vardığını öğrenmek için sordum.
-
@serkan21 Ok hocam ben duyumu sordunuz sandım yanlış anlamışım özür dilerim
-
@ParadoX yok hocam estağfurullah. Size yönelik bir tepkim olmadı
-
Arkadaşlar bu yeni bişey degil ki bu bakanlıkta hatta bakanlıktaki bizim promosyon için yetkili kişi bakan yardımcısı diye en az5 kere yazdım etkinlik bakanlıga yonelik olmalı
-
@serkan21 bana yönelik mi bi tepkiniz oldu ???? Tek başınıza yazdığınızda çok anlamı olmayabilir toplu bi şekildr yazmak daha mantıklı diyorum. Nesi karmaşık geldi?
-
@ZıplayanPırasa o zaman direk Orhan Yegin'e yönelik çalışma yapalım. . İletişim bilgilerine ulaşabilir miyiz ki ?
-
@hayalimsgk @ZıplayanPırasa @wesley10 @kütüphanesakini @economistic @ParadoX @nefiseok @yldzkrc ve sayin diger arkadaslar yapalim mi bakan yrd Orhan Yegin ve ozel
kalemine yonelik bi etkinlik? -
@hayalimsgk hocam ben onun twiterını bulamadım bulursanız organize olalım
-
Az evvel twittera baktım ve şok oldum. O kadar etkinlik düzenlendi zorla insan topladık twitt atan yoktu. Etkinlik yapmıyoruz suan ama yuzlerce kişi başkana twitt atıyor hayret doğrusu. @ZıplayanPırasa Bakan yardımcısına yönelik yapalım etkinlik derseniz yapalım ama adamın biyografisini okudum bildiğin tüccar, ticaret hayatındaçok etkin ve yoğun olduğu da yazıyor bazı yerlerde, ne kadar ilgilenir bilemedim. @aysesal dediğim gibi yapılacak her türlü etkinliğe inansam da inanmasam da birlikteliğimiz adına her zaman varım ben.
-
@ParadoX boş durmaktan iyidir hocam yanlız dedigim gibi twiterda ben bulamadım
-
@ParadoX SN. Muezzinoglunun twitinden bulur muyum acaba dedim ama yok adresi , twit kullanmiyo olabilir mi? @ZıplayanPırasa
-
@ZıplayanPırasa Twitter'da yok hocam yani var da kullanilmayan bir hesap.. mail adresini falan bulsak ya da özel kalem müdürü kimse ona yönelik yapsakta olur..
-
@hayalimsgk özel kalemi @ztariktaroglu twitterı etkin kulanıyor bakan yardımcısı yok arkadaşlar
-
@ZıplayanPırasa twitter kullanmıyor galiba bakan yardımcısı.
Arkadaşlar bireysel olarak zaten tweetliyoruz. Katılım düşük olduğunda etkinliğin, TAG'ın bir manası olmuyor. Ama müsait olan gelsin 23.30 gibi toplu şekilde özel kalemi müsteşar yardımcıları etiketleyip yazalım isterseniz ?
-
(0 312) 296 6036 bakan yardımcısının özel kalem müdürü tel numarasi.. yarın arasak mi hepimiz ?
-
Bence etkinligi Aliyev'e yapalım o bütün sonuçları açıklamaya hazirdir
-
konu dışı/ arkadaşlar tema değişti mi sizinde. çok kötü yav.