Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Herkes yakasına kırmızı bir gül taksın hababam sınıfı misali :)) işin şamatası bir tarafa buluşabiliriz hem guy sonrası stres atar hem tanış olur şu tatlı telaşımızdan uzaklaştırır bizleri diye düşünmekteyim.
Ben bu gece 12 civarı otobüsle İstanbul Samandıra'dan Ankara istikametine yola çıkacağim nasip olursa sabah 7 gibi Ankara'dayım. -
Herkese kazasız belasız hayırlı yolculuklar diyelim o zaman. Sınavda da basarilar tabiki de.
-
..........
-
Herkese iyi yolculuklar. Yarın sınavda başarılar arkadaşlar. Sınavdan sonra görüşmek üzere.
-
@-Deficit- Yanaş birine kanka seviyesine bak bakalim belki de onlardan biri bizim burafaki delilerden biridir. Allah yolumuzu acik etsin kardeşim. @Estevez senin de yolun açık olsun dostum, kazasız belasız gidin insallah. Sagopa çektin mi üstüne
-
Arkadaşlar herkese başrılar. Kossden 90 alıp kurum sınavından 50 alamayarak tarihe gececez :))) yaktın bizi sgk. Neyse ben sabah direk sınava gidicem hatta risk alıp ucu ucuna uçakla geliyorum. Sonuç olarak çantamızı ne yaoıcaz bilen var mı? kalem ve silgiyi kendimiz tedarik edecekmişiz kimlik ve sınav giriş belgesi yeterli mi? Beni bi aydınlatsanız
-
@aysesal fakülte önlerindeki büfeler emanet alıyor genelde bu sınavda da alırlar diye düşğnüyorum ben
-
@ParadoX Başkan ben zaten Ankara'da yaşıyorum. Sadece dinliyorum ben kıyafet tarzları pek uymuyor bana onların
-
@gmmerve telefonu falan kapatıp sıraya koyarsın demişlerdi ama bilmiyorum ne derece doğru
-
arkadaşlar yeri değil ama yarın yollar kapalı oalcakmış. GİB'den sms geldi. metroyla ulaşım sağlanabilir sanırım aşti'den?
-
-
@economistic bende gelmeye çalışcam hocam aranıza
-
@nefiseok kalem serbestmiş kurşun uçlu farketmez ama işaretleme açısından kursun alsan daha iyi olur ösym nin verdiği kalem silgi traş setlerden birisini götürürsün
-
Kiremit rengi pantolon açık yeşil gömlek ile bildiğiniz konum atacağım sizlere rahat bulun kalabalıkta diye beni
Sagopa Kajmer T-Shirt diğer alternatif -
@master teşekkrüler peki emanetçi oluyo mı hocam
-
@master sağol hocam zaten para almadıklarından kalem vermiyceklerini anlamıştım
-
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Lacivert pantolon. beyaz t-shirt camel ceket. başımda da kesin güneş gözlüğü olur. boyundan askılı çanta bi de bulun beni
Seni biraz zor seçeriz gibi daha belli etmen gerekiyor
Uzun ense sivri favori falan -
-