Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@atiba Allah totemini kabul etsin bi heycanlanmadim degil ️️
-
-
Amin inşallah. burda ki herkes o bayrağı asacak ben inanıyorum
-
@menkul_kiymet Guy sayfasina bakmayim ben o zamn artik
-
Süreç uzadıkça benim adaklar arttı valla kazanırsam artık adaklar için kredi çekcem
-
Olursa insallah şükür namazı kılmayı ihmal etmeyelim arkadaşlar.
-
Aynen totem motem işin espirisi olursa şükür namazı şart olmasa da her halimize binlerce kez şükür namazı kılmak lazım aslında
-
Valla ben oruçta tutarım ama açıklamıyolar
-
Aynen kardeşim bazen hep olumsuza odaklanıyoruz bugün olsun olsa öğrendiğim zaman ne yapardım diye düşünelim
-
Gümrük bakanlığı saka gibi açıklama yapmış yok efendim 657 48. Maddeye göre g.soruşturması bitmeden açıklanamazmış onları bekliyorlarmış vs. O zaman şuanda meb suç işliyor binlerce soruşturması yapılmamış kişinin sonucu açıklandı. Ayrıca 48. Maddenin hiç bir yerinde soruşturması bitmeden mülakatı açıklanmaz diye yazmıyor güvenlik soruşturması yapılmış olmak yazıyor yani atamaya engel mülakat sonucuna engel değil. Soruşturmadan önce açıklasalar kimse ölmez zaten soruşturma yapılmadan atama yapılmıyor.
-
@deulukiz ben hergün düşündüğüm için hergün yeni adak adıyorum işte
-
@nefiseok borcun çoğalır kardeşim süreç uzadıkça olsun da insallah neler neler yapılır ALLAH yeter ki nasip etsin
-
Dün dershane den çıkıp eve giderken bi görüntü ile karşılaştım etkiledi beni elbette çok var ama görmek üzüyor.
Akşam vaktiydı benim yaşlarımda bi çocuk yani 27 falan çöpten bi dondurma buldu burger da olur ya bardak dondurma gibi, çocuk onu aldı diğerinin de kaşığını ve yiyerek yürüdü devam etti.
Sonra düşündüm çok şükür dedim hiç öyle bi duruma düşmedik öyle biseye ihtiyaç duymadık ama asıl sorun şuydu belkide bizlerden birinin bitirmeyip çöpe attığı o yiyecek onlar için büyük nimet bizlerin ayıbı da bu bence. Rabbim bizlere bu sıkıntılarımızı unutturacak sıkınti vermesin. -
@master bizim süreç bitmez o zaman buna bakarak
-
Açıklansın da bende kazananlar arasındaysam bizim köye pikniğe gidelim gençlik ya da Ankara'da mavi göle
-
@atiba amin çok doğru diyorsun sağlıklıyız bin şükür kazanmasak da şuan için rızık bi şekilde gönderiliyor.insallah rabbim bize veren el olmayı nasip etsin
-
@deulukiz Bu bitse bile kazanamayanlar aynı uzun süreleri tekrar bekleyecek. Benim bu alımdan ümidim yok ama tüm kurumlar g.soruşturması diyerek aylarca bekletecekse giderim özel sektörde kendime iş bakarım hiç değilse soruşturmaydı, bakan imzasıydı vs beklemem zaten 2 mülakata daha girip kazanamadığımı öğrenene kadar askere gitmiş olurum
-
@master bende bunu düşünerek den haziranın ilk haftası askere gidiyorum. Acemi birlik balıkesir yolu düşen varsa tanışalım
-
@Fişek-MORGEN Çok yerinde bir karar olmuş hayırlı tezkereler. Muhtemelen kpss ye girdikten sonra guy mülakatına girer bende tecil bozdururum hiç değilse ileriye dönük askerliği aradan çıkarmış olurum.
-
@master aynen en iyi süreç kpssden hemen sonraki zaman.