Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
bunun izahını yapacak insanoğlu var mı ya ? 20 bın kadro ıcın 3 katı vs. cagırdılar.. mulakat bıttı 4.gun sonucları acıkladılar... dıger taraftan 1200 kısı (kı bence bin'in altında) mulakata gırıyor 80 gunde devrı alem yapacagı yerde 80 ı devırıp hala sonuc dılenıyor.. meslekte kı stres yogunlugunu yönetmenin sımulasyonu mudur nedır bu ..?
baska bır bakıs acısı : 60 70 puanlı adam 4 gune sonuca ulasıyor
diğer tarafta 90 ustu puanlı önce kadro acılsın dıye yalvarıyor sonra 3 ay görev almak için...
burda biz mi değersiz oluyoruz öğretmen mi ? -
@alametifarika bu soruya nitelikli bir cevap verebilecek "KİMSE" yok sanırım hocam. Bürokratik ikilik bu kadar keskinmiş demek ki!!
-
@master Bu gece etkinlik var mı hocam ?
-
@wesley10 evet hocam saat 20.00 da yapıyoruz
-
@master tag nedir hocam
-
@soul etkinlik saatine yakın paylaşacağım birazdan buradan paylaşırım
-
@master hocam çoğu kişinin haberi yok ondan sordum
-
@wesley10 daha öncede yazmıştım hatta bugünde yazdım
-
arkadaşlar tag #GecikenSonuclarMagdurEdiyor diğer sonuç bekleyen mülakat bekleyen arkadaşlarıda davet edelim belki topluca yazınca daha çok ses getiririz kolay gelsin
-
@master Hocam etkinlikten kimsenin haberi yok demiştim. Ortak bir çalışma yapacağım dedin ama malesef duyuru işi olmamış galiba 5 kişi var yok neyse canın sağolsun
-
@wesley10 hocam özel olarak başlık açtım ve oradan bekleyen hangi kurumdan kim sonuç bekliyor öğrendim ve oradan da duyuru yapıyorum daha önce buradan da duyuru yaptım ama görülmemiş olabilir. sağlık olsun
-
@master kimse yok hocam ortalkta Saat ayarlaması mı uygun değil acaba
-
@SGul93 valla hiç bilmiyorum ki saat 20.00 erken mi oldu acaba
-
@master genelde 21.45 ten sonra katılım biraz daha fazla oluyor işte 5 kişiysek 10 kişi oluyoruz hocalarda 22.30 dan sonra aktif olup destek vereceklerse veriyorlar
-
@SGul93 keşke 21.00 gibi yapsaymışız dediğiniz gibi işte dershanede olanlar olabilir görmemiş olabilir neyse geçtir artık
-
ögretmenlik mülakatında +5 -5 sistemi kullanılmış bizde böyle bir şey varmı ? (ben yok diye biliyorum lakin açıklanınca biz böyle yaptık diyebilirlermi ? )
ki böyle bi sistem varsa mülakata ne gerek var ? -
@FATMAN06 yapmaları için bir engel yok ancak bizde böyle bir sistem uygulanmıyor
-
Evin posta kutusuna bırakılan bu zarf adrenalinimi tavan yaptırdıktan sonra ( bi an kazandım sandım ) sadece genel sağlık sigortası ile ilgili olduğumu öğrendiğimde hissettiğim o çöküş madem sonuç açıklamıyosunuz duygularımızla pynamayın lan bari
-
@kizilderili bana gelse kalpten giderdim valla tövbe tövbe bunların yaptigina bişey denir de neyse söylemicem
-