Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar hakkınızı helal edin bugün katılamadım. Dualarımdasiniz dostlar Hayırlı kandiller.
-
Hayırlı kandiller arkadaşlar. Artık sabrımız kalmadı gibi geliyor ama yarın yine sabretmeyi öğreniyoruz. Sabrımın taştığı nokta tam başkana 'Artık açıklamayın başkanım' diyesim geliyor. Sonra diyorum sakin ol sakin... Allah bu süreçte sabrımızı arttırsın arkadaşlar. Artık içimden twit atmakta gelmiyor ne yalan söyleyim. Bişeyler yazdıkça sanki hemen açıklanacak gibi umutlanıyoruz. Sonrası hep bi hayal kırıklığı. İnşallah en yakın zamanda açıklanır. İnşallah
-
bir kelime: sabır.
sabera, yasbiru, sabran, diye çekilir.
cüneyd b. muhammed'e göre sabır, insanın yüzünü ekşitmeden acıları yudumlamasıdır.
son viraj inşallah..
hayırlı kandiller.. -
@Klay-Thompson 10 mayısta açıklanacak tahminim tutmadı malesef. Gitti oltu taşım
Ben nasıl yatam -
@Stigltz 11 mayısa uzattık bugünde açıklanmazsa almam bak ona göre
-
Bugün hiç açıklanma havası yok bugün beklemeyin o gün bugün değil (totem yaptım bakalim)
-
Derdimin yangını sardı gölgeni,
bir mahkûm kanıyla aktı izlerin,
deniz ölesiye severken seni,
neden gemileri yaktı gözlerin.
Yıkıldı yolunu bekleyen şehir
şimdi gelsen de bir, gelmesen de bir..Günaydın dostlar Güzel haberler almamız dileğiyle.
-
@Klay-Thompson valla açık konuşmak gerekirse ben bu hafta beklemiyorum artık. Tamamen tahmini konuşuyorum. Diğer arkadaşların duyumlarını değerlendirdiğimde böyle bi kanıya varıyorum. Tabi gönül ister ki açıklansın
-
Herkese günaydın hocam dediğim gibi duyumlar hikaye kurumların hepsi kendi işleyişine bakıyor. Ben önce kendi kurum içi yükselmelerin sonuçlarını açıklayacaklarını düşünüyorum.
-
@Estevez Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Herkese günaydın hocam dediğim gibi duyumlar hikaye kurumların hepsi kendi işleyişine bakıyor. Ben önce kendi kurum içi yükselmelerin sonuçlarını açıklayacaklarını düşünüyorum.
Merkez Müdürlüğü, Merkez Müdür Yardımcılığı, Mali Hizmetler Merkez Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Merkez Müdür Yardımcılığı kazananlar açıklandı. (24 Nisan Gecesi)
- Şeflik mülakatları da yeni bitti onları kast ediyorsan en az 3 hafta 1 ay sürer açıklanması.
Özetle bizim sonuçlarla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum
- Şeflik mülakatları da yeni bitti onları kast ediyorsan en az 3 hafta 1 ay sürer açıklanması.
-
@FameFabre İnşallah dediğiniz gibi olur hocam ama ben bu sessizlikten biz guya da kpss ye de gireriz diye düşünmeye başladım açıkçası ki bu cumaya kadar herhangi bir açıklama gelmezse daha da beklemeyeceğim açıklanmasını.
-
Az daha sabredin şu kurum içini de bi halledelim açıklayacaz. Durun durun az kaldı sabredin şu şeflerin sınavını hallediyim açıklıyorum. Az kaldı çalışıyoruz sabredin kim kaldı hah şu bizim çaycı şoför hizmetli onların küçük bir işlemi varmış hallediyim açıklayacağım. Az daha kaldı süreç gerçekten zor sabredin bak açıklayacam dedim. Dur dur şu iki üç dosya işimi de hallediyim de açıklayacam söz.
-
-
Günaydın arkadaşlar, maşallah formdasiniz yine ! Tahmin olayini artık askıya alsak ne güzel olur dimi okudukça darlandim sabah sabah. Size birsey sormak istiyorum; söyle detaylı bir şekilde SGK DEN YRD/GUY kıyaslaması yapabilecek olan var mı acaba? Yani artıları eksilerı, iyi kötü yönleri, özlük maaş kıyaslaması gibi. Siz olsanız hangisinde karar kilardiniz gibi. Akşam arkadasin biri isim vermiyeyim de içime kurt düşürdü de ondan soruyorum. @economistic
-
.....................................
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Estevez Başkanın az kaldı açıklaması, kpssye kadar beklemeyeceğimizi düşündürüyor bana. İlk defa içimden bi tahmin yapmak geldi. 17 mayıs diyorum.
17 Mayısta açıklanır ve YÜCE RABBİM de nasip ederse mesleği resmen 17 Mayısı karantinaya almam gerekecek Şöyle ki ;
- 17 Mayıs 2000 Galatasarayımızın UEFA Kupasını kazandığı gün.
- 17 Mayıs 2009 kardeşim Murat'ın askerden teskere alıp eve döndüğü gün.
- 17 Mayıs 2010 Askerden teskere alıp eve döndüğüm gün.
- 17 Mayıs 2012 Nişanlandığım gün.
17 Mayıs 2017 -> -> -> Neden olmasın
-
@FameFabre Allah tüm 17 mayislari sana bayram eylesin kardeşim.
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@FameFabre Allah tüm 17 mayislari sana bayram eylesin kardeşim.
Bilmukabele güzel Kardeşim. Daha güzelleri birlikte nasip olsun İNŞALLAH
Sabır acıdır meyvesi tatlıdır diyelim az kaldı diyerek kendimizi teskin etmekten başka yapacak bir vaziyet yok gibi .. -
@ParadoX Hocam hele de SGK'da rotasyon kalktıktan sonra bence MHUY'un bile önüne geçti GUY ile hiç kıyaslama bile
-