Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
-
@economistic Guy=ögretmenlik mi? Yok bu kısma katılmam asla katılmam asla
-
-
@ParadoX şimdi oldu
-
@economistic Düz memurluk < Guy < Kit Memurluğu < Öğretmenlik < Mhuy < SGK denetmenliği < Kariyer Meslekler
-
Ben en iyisi GUYa gireyim. Babam kızdı aksam da bir arkadas kızdı ismini vermıyım @economistic
-
-
@Estevez senin yazdığın sıralama daha güzel geldi bana dostum
-
-
@ParadoX Üstad kimse yanlış anlamasın da ben daha GUY olupta off mesleğimi çok seviyorum diyen birini görmedim. Ha şöyle bir durum var bende Guy Ankara için sınava gireceğim ama İnşallah SGK olur da girmeye gerek kalmaz diye dua ediyorum hergün.
-
@economistic yok yok olmasın rasyonel seçimler yapacaksak, rasyonel sıralamaları kabul etmek gerekir dostum
-
Size kesinliği olmayan ama Sn. Tuncay Cevheroğlu'nun müjdelediği bir gelişmeyi de vereyim meslekle alakalı. Özlük hakkı taslağı bir kez daha derlendi ve ilgili mercilere onaya gonderildi. Bakalim bu kez herkesin beklentisi daha olumlu.
-
-
@economistic olur mu öyle şey irrasyonel değil @Estevez kardeşimin dediğine nazaran daha az rasyonel @paretowilfredo Ustadim inşallah hayırlı haber alırız da özlük haklarının iyilestirilmesini tatma şansımız olur.
-
-
@paretowilfredo teftişle birleşme mi söz konusu?
-
@economistic bana uyar sınavdan sonra kahve çay etkinliği yapabiliriz anakarali arkadaşların önderliğinde. Ben hiç bi yer bilmiyorum valla. Hemen herkes Gazi de girecek zaten ortak bir toplanma alanı belirlenebilir
-
-
Genel olarak teknoloji fakültesinde gireceğiz zaten büyük ihtimalle bilmesek de aynı sınıfta sınava gireceğiz