Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@Estevez hocam bu gruptaki herken p35 i yüksektir zaten inşallah emeklerimiz ziyan olamadan hayırlısı ile yerleşiriz
-
@economistic @ParadoX bravo size iki kat alkış üstelik cahillik değil asıl bilgin sizsiniz ben 24 yaşındayım ama tahammül edemiyorum bu sürece
-
@ParadoX hocam kendinizi bu şekilde nitelendirebilmeniz bile ne kadar erdemli olduğunuzu gösteriyor aslında. Gönlü güzel insan olduğunuz belli
-
-
@nefiseok Eşime soruyorlar esin ne iş yapıyor diye 3 diplomalı işsiz diyor. Alis bile yüzume bakarken "okudun da bi halt mi oldu bak issizsin ezik seni" der gibi bakıyor
-
-
@ParadoX hocam bu kadar da gömmeyin kendinizi. Ne güzel eşiniz destek oluyor size esprili bir şekilde olsa da çocuğunuz var. Benim yaş da 30 oldu kariyer peşinde hayatı erteleye erteleye bi hal olduk
-
@ParadoX aliş öyle demez yanlış anlamışsındır abi azminle grur duyuyorum baba diyodur
-
@Estevez Hocam Allah var gönlüm güzeldir de işte profesyonel lisanslı işsiz olmaktan başka ise yaramıyor ama Allah karşıma hep güzel insanları belki de bu yüzden çıkarıyor sizinle olmak bile benim yüreğimi ferahlatıyör. Bir başımıza kalsak kafayı kırarız heralde
-
@Estevez ben 32 de evlendim bence acele etmeyin. Şimdiki aklım olsa 45e kadar ertelerdim
-
@ParadoX Allah var gam yok hocam. Bir kapı kapanıyorsa bir kapı açılacağı içindir diye düşündüm ben hep bu zamana kadar. Eğer dediğin gibi olmasa çoğu iibf mezunu huni ile geziyor olurduk şu süreçleri yaşarken. O yüzden birbirimize destek olmamız gerekiyor
-
@ParadoX böyle beraber kırıyoz daha eğlenceli oluyo de mi hocam
-
@Estevez Benim arabamin arka cam yazısı "Allah var, Gam yok" ben de hep böyle inandım ve yaşadım. Aşağı inince sana fotosunu atarim
-
@ParadoX hocam öyle olmuyor pek işte Okul hayatında pek ders çalışabilen biri olmadım ben valide hep ders çalış der dururdu. Üniversitenin son zamanlarında açıldım zaten okul bittikten sonra da kpss kazanıp memur oldum. O gazdır gidiyor hala valide bile usandı artık oku dedik suyunu çıkardın iyice yeter artık diyor Ama dediğiniz gibi 35 e kadar ne yaptık yaptık o yüzden uğraşmaya devam.
-
@jungss Sürecin selameti için ayrinti veremem dostum. Ama güzel bir taslak. Hayata gecerse cok farkli bir havaya burunecek meslek.
-
@FameFabre benim de doğum günüm
-
Hırs yaptım bi puan türünde TR 1. Si olacağım inşallah
-
-