Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
-
@economistic Biraz yanlı olmuş sanki son bölüm
-
-
@economistic Allah gönlünüze göre versin hocam siz öyle gördükten sonra bize laf etmek düşmez
-
-
mülakatlarda mhuy olan biriyle tanıştım. neden sgk dedim ''abi çok sıkıcı mhuy'' dedi. mhuy ilanının kesin geleceğini söylemişti hatta.
ek olarak 2 tane de düz memur vardı. zaten 7 8 kişi gördüm 3 kişi memurdu yani.
-
Sınavdan sonra gazi merkez kampüste buluşalım
-
@jungss komisyonada ayni cevabi vermistir umarim
-
Ankarada olupta gazi kutuphanede ders çalışan var mı arkadaşlar ben hiç kitap yüzü açmadım idari hakimlik sınavından sonra bu gun gidiyimde çalışıyım yoksa evdeki bulgurdanda olcaz
-
@ParadoX hocam bende sgk denetmenliği ile guy arasında fark arayanlardandım ama iki meslek mensubu ile de konuştum guy olan arkadaşım bi an önce başka mesleğe geçmek istiyordu ve çalışma saatlerinden pek derse vakit ayıramıyordu.. Denetmen yardımcısı arkadaşım gayet rahatım ama hakimlik falan denemek istiyorum dedi ve çalışma saatlerinden hiç bir sıkıntı yaşamıyordu .. Maaş olarak da 150 lira falan fark var sanırım
-
Bende hepinizden tavsiye istiyorum şimdi bende Ankara için guy a gircem ama ders çalışamıyorum bi kaç gün kaldı bu sürede konu mu çalışmalıyım çıkmış soru mu çözmeliyim ?
-
10 bin pöh bile açıklandı bizim sonuçlar ortada yok
-
@nefiseok Valla dun aksam çıkmış sorulara başladım bitecek gibi degil. Konu desen hayatta yetişmez. Ayrıca ben buradaki insanların konu çalışmadı gerektiğini düşünmüyorum bu kanaat sorulara bakınca anladım. Şöyle açıklamaya çalışayım normalde kpss tarzı hukuk maliye muhasebe iktisat bilginiz bu sınava fazla bile ANCAK kurumun soruları kendine özgü hep. Yani çok fazla bilmediğimiz konu var ve sürekli öyle sorulmuş. Kpss kitaplarından çalışmanın çok bi anlamı yok sorulara bakınca. Çözünce ne demek istediğim daha net anlasilacaktir ancak ben şahsen treni kaçırdım. Yine de bi okuyorum sorulari
-
@nefiseok muhasebe guy sorularına çok özen göster bir de iktisat in cok detay üç soruları var uluslararasi İKT ve işletme iktisatı gerisi hikaye sorularda
-
@nefiseok valla hocam bende istek kalmadı zaten ama çıkmış sorulara bakıyorum sadece gelirse yaparız gelmezse de yapacak bir şey yok
-
@ParadoX sen bilgili bi Abimizsin hocam kaç doğru kurtarır beni Ankara için yani mülakata kalmak için
-
@Estevez hocam bende çalışamıyorum işte aklım burda ama çok rahatsızım bu durumdan 92 puan alıp açıkta kalınca herkes yalan söyledim sanacak burası Türkiye
-
@nefiseok hocam Allah gönlünüze göre verir inşallah. Çok güzel puan almışsınız umarım ziyan olmaz.
-
@nefiseok Hocam ben dé bilgi ne arar. Bi adam düşün 35 yaşına gelmiş kpss a ya ilk ve Son kez girmiş. Edindiği tüm bilgileri burada sizlerden öğrenmiş. Puanları gerçekten çok güzel ama hala issiz işte o kör cahil benim