Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@gmsmustafa BAK ARKADASIM YAZDIKLARIMA BASTAN SONA BAK . BEN TARIH VERIYORUM SU ZAMAN ACIKLANIYOR DEMIYORUM YAZSAM BILE SAHSI DUSUNCEM DIYE BELIRTIYORUMM . AMA SIZ ANLAMAKTA ZORLANIYORSUNUZ BU KADAR.
-
@gmsmustafa havalara uçarım!!! Basitleşmeyin hocam, ben burda ne duyum paylaşırım ne de duyumlara itibar ederim bir kaç arkadaşın dışında ehemmiyeti olmayan bir mesele benim için. Beklemek sana ne kadar zorsa bana da bir okadar zor.
-
@uche hocam bir daha aldığınız duyumları kendiniz değerlendirip buraya sunmaz iseniz gerçekten sizinle ilgili daha iyi şeyler düşünürüz.
Zira bu aldığınız bilmem kaçıncı duyum ve hepsi de birbiriyle çelişiyor. Duyumlarınız doğru da olabilir yanlış da,orasını bilemem. Lakin zaten morallerin bu kadar bozuk olduğu bir durum da,sonuçların en az 2 hafta daha sarkacağını söyleyip birde gözünüz aydın diyorsunuz dalga geçer gibi. Lütfen yapmayın. İnanın farklı tepkiler vermemek için çoğumuz kendimizi tutuyoruz,iyi akşamlar. -
@uche şimdi kardes ilk duyumu paylaştığında haftaya bitecek bu iş dedin. Sonra çıktın daha yetkili birinden duydum 19-25 arası aciklanacakmis dedin. Şimdi de diyorsun ki yeni bilgi aldım haziran başında aciklanacakmis. Peki bu bilgi kimden ? Sadece başkan kaldı çünkü gidebilecegin başka en yetkili kalmadı. Ayrıca 1 saat önce etkinlik için yardirirken bişey yoktu da bu saatte mi aldın duyumu? Kurum başkanıyla aynı evde oturuyorsan söylediğine inanirim onun dışında tek diyeceğim şey yalancı bir Sahtekarsin
-
-
@aysesal Allah iyiliğinizi verisin ama benim mantığım insan bile bile ah almak istemezden yana çalıştığı için o taraftan bakıyorum meseleye
-
Arkadaşlar etkinliğe yoğunlaşalım hepimizin derdi sonuçların açıklanması haydiiiiii
-
Arkadaşlar ben size ta başında söyledim ama duyum duyum diye kendinizi o kadar şartladınız ki her şeye inanıyorsunuz. Boşverin başkan twittera yazınca öğreniriz ne zaman açıklanacağını
-
@2525 amin Hocam
-
-
@uche yanlış anlamayın ama o kadar laf duyuyorsunuz burda ama inatla duyum paylaşmaya çalışıyorsunuz, haklı çıkmak veya duyumunuzun gerçekleşmesi bu kadar mı önemli sizin için? Şahsen ben yerinizde olsam cuma günkü vakadan sonra yüzde yüz emin olsam bile tekrar paylaşım yapmazdım bu konuda. Buradaki insanlar duyum yok mu diye sorarken olumlu bir şeyler bekliyorlar aslında, isyan etmekte de haksız sayılmazlar, olumsuz bir şey duymaya kimsenin tahammülü kalmadı artık, bir ümitle etkinlikler yapılıyor ve deşarj oluyor burda çoğu kişi, ümit etmekten başka çaremiz yok çünkü,uzak bir tarih duyup beklemek istemiyor kimse. Tekrar söylüyorum yanlış anlamayın,sadece bir tavsiye,bence bu kadar ısrarcı olmayın.
-
@hayalimsgk sen kimsinde sahtekar diyorsun arkadasım. eger aklın azıcık calısıyorsa yazdıklarımı acar bastan okursun '' tamamen sahsı fıkrım olmakla bırlıkte 19-25 acıklanacagını dusunuyorum dıyorum '' . ama sen bunu bıle anlayamıyorsun baksana.. Tam bırsey falan duymadım yalancıyım tamamen sızı kandırmaya yonelık yazıyorum bana ınanmayın... YARINA ACIKLANIYOR SONUCLAR HADI SEVININ. HAZIRAN BASINDA ACIKLANDIGINDA GUNAIMI ALDIGINIZI ANLAYACAKSINIZ..................... AMA YİNE SOYLUYORUM INSALLAH YANILIRIM..
-
ya benim anlamadığım başkan 9. promosyon ilanı hazirandan önce gelecek mi? diye soran bir arkadaşın twitini beğenmedi mi? 9. pro nun gelmesi için 8. pronun açıklanması gerekmiyo mu? bunun için duyuma bile gerek kalmıyor artık ne gereği var ki
-
Allah avunmalığımız olacak sevinç nasip etsin alın teri döken, şevkle bu sonucu bekleyen herkese.
-
@uche benim bildiğim uche saha da sakin ortamı yatıştıran sağduyulu güzide bir futbolcu idi. Amma velakin burada gördüğümüz uche adeta bir melo bir emre belözoğlu bir volkan demirel. Geldin gerdin sahayı söyle söyle duyduklarını ama bir teraziye koyup tart bir dediğin ile bir sonrakini, sonra ne kadar itibar edilebileceğini. Kimse kimseyi üzmesin burada kırmadan bitirelim bu süreci hepimiz için geçerli bu.
-
-
yahu arkadaş sabahtan akşama kadar girmediğiniz saçma sapan konu kalmıyor. Biz diyormuyuz size siz bişey yazmayın diye bırakın adam duyumunu paylaşsın. inanmıyorsan cevap vermezsin engellersin görmezden gelirsin olur biter.
-
@kizilderili üstteki adam benim adamım ben
-
Bu gün Ankaradan ayrılırken otogarda SGK plakalı arac yanımda durdu bi heyecanlandım varya inşallah bi işarettir. En kısa sürede açıklanır .
-
@Stigltz bize her şey O'nu hatırlatıyor