Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@economistic ahahaha çok iyi olmuş bu derleme, çaresizliğin açtığı çığırrr, dişi yakarış , yaratıcılığın doyma noktası
-
............
-
@-Deficit- Başkan deyince Mersin'deki dayının ruh haline bürünüyorum
-
@-Deficit- Acaba baskan gece yataga gecip dur su yaratici twetlere bir bakayim bugun neler var diyormudur ️
-
Ya ben çok merak ediyorum okuyo mu twitleri, bi sosyal medya yöneticisi yok bence. Kendi yönetiyo hesabını. 900 tane twit atmışım 890 ı kendisinedir. Milyonlarca twit gitti yaaaa daş olsa çatırdar arkadaş bu kadar mı görmezler, duymazlar. Ben olsam bi içim ürperir bi huzursuz olurum ya herkesin gözü bende diye
-
Sonunda ben de twitter alemine girdim. Helal olsun başkana.
-
@aysesal Muhakkak ki kendisine ulaşıyordur bilgi bir şekilde Sn. Başkanın en yakınlarında denetmen danışmanları var. Muhakkak haberi var durumdan.
-
@ÜçlüAçmaz çokk güzel oluyo hocam hoşgeldiniz artık sinir geldi yaaa valla cümle kurasım yok kendilerine, etiketlemeden twit atcam artık , ağır tripli ama kendi kendime, atanırsak zaten ilk maaşla terapiste gidelim Vatana Millete hayrımız kalmıcak
-
Salomon büyük bir ekonomik sıkıntı geçirmektedir. Çareyi Mişon'dan borç istemekte bulur. Zaten işleri de evleri de aynı sokakta ve karşı karşıya olan Mişon, Salomon'a borç vermeyi kabul eder ama en geç 1 ay sonra parayı geri vermesini şart koşar. Salamon da kabul eder.
Günler çabucak geçer ancak Salomon'un işleri bir türlü istediği gibi gitmez. Borcu ödemesine 1 hafta kalmıştır ancak ödemesi mümkün görünmemektedir. Geceleri yatağında dönüp durmakta, uyku bile uyuyamamakta, sabahı zor etmektedir.
Salomon'un bu huzursuzluğunu gören eşi, Salomon'a sorar;
- Bey bey, ne oldu, neden uyuyamıyorsun, neden bu kadar huzursuzsun?
O ana kadar durumu eşine söyleyemeyen Salomon durumu anlatır.
- Parayı Mişon'a en geç üç gün içinde ödemek zorundayım ve malesef hiç param yok, ben ne yapacağım yandım...
Eşi; "Bunun için mi bir haftadır uyku uyumuyordun, düşündüğün şeye bak" diyerek, gecenin kör kandilinde pencereyi açar ve hemen karşıda uyuyan Mişon'ların duyabileceği kadar bağırır;
"Mişşşşooooon, Mişooooon, Salomon var ya... Sana olan borcunu ödeyemeyecek !!! "
" Haydi yat bey şimdi o düşünsün..."
Bu gece kim uyumasın biz mi SGK mı ?
-
@paretowilfredo Sağolun Hocam, inşallah bir faydası oluyordur diyeceğim de 3 ay oldu yahu Gülüyorum artık. Uzmanlığı nasıl beklemişler valla helal olsun
-
Bu süreçlerin bu kadar uzamasının çok çeşitli nedenleri var dostlar. İnanın ki makûl gerekçeler. Bizler açısından olmasa da devlet perspektifinde makûl en azından. Ayrıntılı bir şey söyleyemem ama bu süreç başka bir sürecin kapısına götürecek bizleri. İnşallah tez zamanda normalleşiriz.
Ancak şunu söylemeden edemeyeceğim. Sınav, mülakat süreçlerinin uzamasının çok ciddi bir güzelliği oldu.İnsanları sevgiden çok daha kuvvetle bağlayan şeylerin başında, birlikte çekilen çile, birlikte yaşanan üzüntüler vardır. Bu süreçlerin uzaması sizleri bizleri daha kuvvetle birbirimize bağladı diye düşünüyorum. Bu da şer gibi görünen şeyin ardında saklı hayr. Bu açıdan değerlendirince bu dostlukların daim olmasını, meclislerin kurulup muhabbetin demlenmesini temenni ediyorum. Allah yâr ve yardımcımız olsun hepimizin.
-
Arkadaşlar insanın bazen çok dolduğu günler vardır ya hani karamsarlığa büründüğü hepimiz yaşıyoruzdur bunu, hiçbirşeyin yoluna girmeyeceğini sanmaya başladığımız oluyordur bazen. İşte o zamanlar şu söz gerçekten çok büyük mânâyla doluyor;
Allah geceleri ağır olanların yükünü hafifletsin.
-
@paretowilfredo hocambu haftasonu genel kurul toplanacakmış diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bir doğruluğu var mıdır acaba?
-
@kizilderili yürekten bir amin deyip yatayım o halde. Naz'an Bekiroğlununda dediği gibi aslında hocam. "Gecenin sırrına vakıf olanlar mutlu uyuyanlar değil; mutsuz uyanıklardır."
-
@memurtipliadam Doğru olabilir kardeşim ama çok daha önemli gündem maddeleri var yeni gelecek yapılandırma, özlük hakları ile ilgili konular, mali konular, seferberlik gibi. Sıra bu konuya gelmez sanmıyorum.
-
@2525 Eyvallah hocam çok güzel demiş gerçekten. Hayırlı geceler
-
@paretowilfredo ben bu durumdan ötürü bir umut işte önümüzdeki haftaya odaklanmış durumdayım, belki bu durumuda ele alırlarda bizimde çilemiz biter diye
-
23 yaşındayım. KPSS'ye geçen sene ilk kez girdim. Üniversite de son yıl kıymetlidir hani,artık her şeyi öğrendiğin tam keyifini çıkaracağın,bir daha öğrenci olamayacağın için her fırsatı değerlendirmek isteyeceğin yıldır. Kısacası çoğu insan için en güzel yıldır. Veda partileri,mezuniyet töreni,balosu vs.
Mezuniyet balosuna dahi gitmedim.
Son yıla herkes eğlenilmeli gözüyle bakarken ben çalışılmalı gözüyle baktım.
Ne için?
Hayata 1 yıl daha erken atılabilir miyim acaba diye.Bilmiyorum ben mi abartıyorum durumu ama sanki o 1 yıl benden 10 yıl aldı götürdü.
Okul dersleri,alan,gky,bitirme tezi vize final haftaları bla bla bla..
İnanın nerde olduğumu unuttuğum zamanlar oldu. Sınav erkene çekilince ders saatleri artırıldı her şey karmakarışık oldu.
Nihayetinde süreç tamamlandı,sınav açıklandı 90 bandında bir puan aldım.
Tamam dedim,hedefi vurduk hayata eğitim hayatı boyunca hiç sene kaybetmeden atılıyoruz.
E sonrası malum süreç. Kahpece bir girişim,yitip giden canlar. Elbette kaybedilen o canların yanında benim değil 1 yıl 30 yılımın hiç bir değeri Yok gözümde.
Ama şöyle bir dönüp bakıyorum,sen ne kadar çabalarsan çabala nasipten öteye gidilmiyor.
Hayata 1 yıl daha erken atılmak için verdiğim mücadele,beni 1 yıl bekletip yine KPSS'ye getirdi.
Nasipten öte yol yok diyorum dostlar.
Ama elbet yine de çalışmayı bırakmıyorum çünkü derler ki "kader,gayrete aşıktır".
Allah hepimiz için en hayırlı kapıları açsın. -
@mov Hayata 1 yıl daha erken atılmak için verdiğim mücadele,beni 1 yıl bekletip yine KPSS'ye getirdi.
Çok doğru hocam
Ne yaparsak yapalım ne kadar çabalarsak çabalayalim Allah'ın dediği olur hakkımızda en hayırlısıni dileyelim dua edelim -
Dostlar yıllar önce okuyup beğendiğim bir şiire ufak ayrıntılar ekleyerek buraya bırakıyorum. Bu şiirde Yahya Kemal, Mehlika Sultan'ı SGK Denetmen Yardımcısı olmaya benzetirken, Ona aşık yedi genç sözünü de denetmen yardımcısı olmak isteyen adaylara benzetmiştir...
Mehlikâ Sultan’a âşık yedi genç
Gece şehrin kapısından çıktı:
Mehlikâ Sultan’a âşık yedi genç
Kara sevdalı birer âşıktı.
Bir hayalet gibi dünya güzeli
Girdiğinden beri rü’yalarına;
Hepsi meshûr, o muammâ güzeli
Gittiler görmeye Kaf dağlarına.
Hepsi, sırtında aba, günlerce
Gittiler içleri hicranla dolu;
Her günün ufkunu sardıkça gece
Dediler: ”Belki son akşamdır bu”