Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@2525 aynji fikir :)ama ben ismi yanlis yazmisim
-
@2525 hocam adalet ve asalet maalesef ki erdemli insanların çok az kaldığı günümüzde birilerine bir şeyi anlatmakta yetersiz kalıyor. Haklı olduğunuzu düşünüyorum ama realite de durum çok farklı.
-
-
@uche arkadaşımızın yeni duyumu nedir bilmem.. Ama dün de dediğim gibi bir bakanın danışmanı aracılığıyla direk csgbdan aldığım bilgiye göre haziranın ilk haftası açıklanacakmış. Soruşturmalar devam ediyormuş hala.. En gec 10 haziran dendi bana..
-
@ParadoX bana bi litre benzin birde yanmayan çakmak verin diyorum dinlemiyosunuz bakın nası açıklıyolar o zaman
-
@hayalimsgk Senin söyledğinin altına istemeye istemeye de olsa imza atıyorum kardeşim. Bence senin dediğin gibi olacak. Durumun SGK nın elinde olmadığını biliyorum. Çünkü kaç tane sınav sonucu bekliyorum tüm kurumları aradım hepsi sorusturmaları bekliyoruz dedi. Kesinlikle SGK ile alakalı değil açıklanmaması.
-
@ZıplayanPırasa Çok pahalı dostum ya. sana 1 lt su ile yanan çakmak versek olmaz mı
-
-
@mov yani sistem olarak dediğiniz gibi ama bu bizimde tavren aynısını sürdürmemiz anlamına gelmez sanki hocam. Tabi nükteli bir iletiydi sizinki problem yok
-
@ParadoX bizde şans yok su bile alev alır
-
@2525 anlaştığımıza sevindim hocam.
-
-
@ZıplayanPırasa E ona bakarsan boş tüfeği de şeytan doldurur ya da çakmağı. Benzin olması durumunda daha buyuk tehlike
-
@atiba hocam o daha bizi görmedi be :))
-
@atiba Hocam haziran ilk hafta açıklanırsa hemen sonraki hafta ilana çıkabilir ve 2016 kullanılmış olur. Umarım öyle olur.
-
@2525 biz senle aynu gün dogduk kesin yibe aynisini yaziyidum son anda fark ettim hocam senin yazdigini
-
Bak şimdi gidiyorum, yaramazlık yapmayın iyi mi güzel güzel oynayın, güzel güzel konuşun. Pazara giden annem gibi konustum, naparsın işte baba yuregi. Neyse saçmaladık iyice, Allaha emanet olun dostlar.
-
-
@nefiseok Nasıl da denk gelindiyse artık hocam.
-
"bu süreç çok uzadı çok yıprandım kaç gün oldu açıklanmadı(3 gün oldu)"
Guy'dan kesitler.