Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@atiba inşallah
-
@wesley10 valla hocam guy sayfasinda millet birbirini yiyo. Bu soruyu hocaya sordugumu ve hocanin da verdigi cevabi paylastim. Yok efendim arazi doluymus bosmus yok efendim yanlis biliyomusuz. Anladim ki hic cevap vermeye degmeyecek. Sustum bende
-
Dostlar, hiçbir referanssız yok mudur, şu tanıdığım denetmen yrd. oldu diyebilecek? 87-88 puanla umutsuzluğa düştüm yine,yeniden.
-
çok var emin ol. eskiden çok vardı yani. bu yeni alımlarda nasıl oluyor bilmiyorum.
-
@ayilmaz37 Bende beklerim sıkıntı yok da kamuda böyle çifte standart yapılmasından rahatsız oluyorum. Bizim mülakat beklediğimiz kadar beklemeden işe başlayacaklar iken biz daha sonucu öğrenemedim. Keşke din kültürü öğretmenliği filan okusaydım şimdiye göreve başlamış olurdum.
-
Aralık-ocakta yapılan gümrük b grubu mülakatları güvenlik soruşturmalarının bitmemesi nedeniyle açıklanamıyormuş basın açıklaması gördüm az önce. Haziranda açıklanırsa yine iyi gibi bizim sonuçlar keşke başkan az kaldı demeseydi:/
-
Arkadaşlar her ne kadar umutsuz olsak da bugün bir twitter etkinliği planladık saat 20.00 de buradan tag paylaşırım. Bu etkinliğin diğerlerinden farkı sadece sgk özelinde değil açıklanması 2 ayın üzerinde olan tüm sonuçlar için olacak(o vakte kadar açıklanmazsa guy sınav sonucu bekleyenlerde katılabilir 3 gün olmuş sonuçta)
Bakanlar hep 15 temmuzdan dem vurup soruşturmalardan titiz davranıldığından bahsetse de gördüğünüz gibi öğretmenlik ve polislik gibi sayıca çok ve önemli kadroların mülakatları çok hızlı şekilde sonuçlandı. Yanlış anlaşılmasın onlarda beklesin diye değil, bizde beklemeyelim diye etkinlik yapacağız.
Etkinlik sonuç vermezse sgk önünde topluca üstümüze su döküp yanmayan çakmakla bir eyleme sıcak bakıyorum
Son olarak özel fon sorusu olağan dışı gelir olacak çünkü özel fon A şıkkındaydı böyle çeldirici sorularda en üstteki şık yanlış seçenek oluyor
-
20 bin öğretmen 10 bin polis mülakatları açıklandı bizimkinden hala ses yok
-
Yeter ulan bu güvenlik soruşturmaları sadece bize mi yapılıyor ? 60bin kisi girdi mülakata 20bn kişi aldılar. Bizde sadece 1600 kişi girdi 400 kişi alınacak. İnsaf ulan birazcık insaf be !!!
-
@hayalimsgk wallahi yeter artık usandık bizde insanız
-
Domatesler Acele Etmez , akışına bırakın varsın açıklanmasın, cebimizde bir umut parıltısı olarak dursun soranlara mülakat sonucu bekliyorum dersiniz, başka sınavınız kötü geçerse ya mülakat sonuçları hele açıklansın dersiniz Hepimiz değerli, kalifiye insanlarız kendimizi, sabrımızı, motivasyonumuzu yıpratmayalım bir kurumun hantallığı yüzünden..
-
Bi totem yapayım bari ortam şenlensin 300 sayfanın ilk iletisini kim girerse bence onun ki olumlu sonuçlanacak
-
-
@atiba bunlar bekleme etkileri hep
-
@atiba olumsuz deseydin uzun bir süre sessizlik olabilirdi sanırım
-
@menkul_kiymet aynen pusuya yatardı millet
-
@menkul_kiymet çok iyimserde bi bakış açısı
-
@menkul_kiymet yok şimdi olumsuz totem bize göre değil
-