Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@tunahanlı1745 sizin olumsuz oldu galiba bunu kesin olarak nasıl öğrenebilirim yani bekletmeleri kesin olarak bu anlamami geliyor?
-
Peki soruşturmanızın ne zaman tamamlandığını biliyor musunuz? Ve taşra atamaya telefonla ulaşamıyorum siz direk kurumamı gittiniz? @burjuvazi
-
@dntmnyrdmcs evet 15 ekim'de tamamlandı diye biliyorum...taşra atamayà telefonla ulaştım bugün ilk defa telefonu açtılar bende şaşirdim
-
@tunahanlı1745 sorusturmanin olumsuz oldugunu niye adaya soylenmiyor hocam onu anlamadim nasi ogrenecek bu adam olumlu mu olumsuz mu ? Bir de ne diyecekler niye baslamiyorum göreve dediğinde adaya?
-
@reckless hocam sanırım telefonla öğtenilmiyor tebligat gönderirler, olumsuzsa zaten nedenini de dava yoluyla öğrenebiliniyor sanırım
-
Benim anlamadığım şey şu eğer güvenlik Soruşturması olumsuz sonuçlanmışsa mı bekletiliyor? Yani komisyona çıkınca nolcak ve ne kadar sürede neticelenecek
-
Genel cevap vereyim sorulara. Eğer soruşturmanızın kuruma ulaştığına eminseniz ve aradan 2 haftada fazla geçtiyse veya bilgi vermeden işlemler devam ediyor 2 hafta vb daha bekleyeceksiniz deniyorsa, özetle başkaları atanırken cuma kararnamesiyle siz neden beklediğinizi bilmiyorsanız soruşturmanız komisyon bekliyordur. %100. Soruşturmaya emniyet olumsuz demez. Emniyet bulduğu bilgi belge vb ne varsa yorum katmadan gönderir. Kurum bunların arasında bir sakınca gördüyse (tabi bu tamamen kurumun yorumuna bağlı komik ama böyle maalesef) güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yönetmeliği 15. Madde ye göre değerlendirme komisyonu kurulur. Bu komisyonda kişi hakkında son karar verilir olumlu ise cuma trenine binilir. Olumsuz ise tebligat yazılır. Yine aynı maddeye göre değerlendirme komisyonu kararları ve tutanakları gizlidir. Olumsuz olan kişiler kendilerine yazılan tebligattan 60 gün içerisinde dava açarak sebebi mahkemede öğrenebilir. Mahkeme hukuka aykırı keyfi yorum gördüğü takdirde kişiyi göreve iade eder. Kısacası normalden fazla bekleyen kişiler komisyonu bekliyor.
-
@tunahanlı1745 iyi de hocam daha sorusturmayi bekleyen arkadaslar var emniyetten cikmadi ki dosyalar...nasil boyle yorum yapabiliyosunuz?
-
@tunahanlı1745 o zaman simdi butun bekleyenler olumsuz mu yani bu mudur? Birsuru baslamayan arkadaslar var ben de dahil.
-
@stat91 bakın iyi okuyun. Emniyetten çıkıp da soruşturma kuruma geldiyse diyorum. Yani soruşturmanız bitip kuruma geldi ve buna rağmen bekletiliyorsa.
-
@stat91 yoksa emniyetten dosyası çıkmayan hiçbir arkadaş endişe etmesin. Bunun onunla bir alakası yok. Emniyet yoğundur bitirmemiş tir. O tamamen ayrı bir konu. Endişe etmeyiniz.
-
Ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve bugün jandarma karakoluna gittiğimde tam 45 gün önce soruşturmamın gönderildiğini söylediler. Aynı şekilde taşra atamayı aradığımda adıma evrak gelmediğini söylediler. Aklım karıştı gerçekten bir yorum da getiremedim 45 günde bir evrak ulaşmaz mı kuruma?
-
@tunahanlı1745 pardon hocam kusura bakmayin yanlis anlamisim dediginiz gibiyse evet dogrudur.
-
@aybengülerim çin halk cumhuriyetine bile ulaşır. Evrağınızı takip ediniz. Olmadı jandarma ile konuşup bir nüshasını tekrar postalatınız. Olabiliyor böyle kayıp vakaları.
-
Ben evrakın nerde beklediğini bilmiyorum belki gelen evrak da bekliyor tek bildiğim soruşturma tamamlandı! Başlamayan daha kaç kişi var açaba bilen varmı
-
@burjuvazi hocam 3 arkadasim var benle 4 bildigim
-
@burjuvazi taşra atamayı aradığında soruşturmanın geldiğini söylediler mi sana.?
-
Peki arkadaşlar emniyete gidip sorusturmamiz hakkında bilgi alabilir miyiz, bir olumsuzluk var mı gibi sorulara cevap verirler mi ?
-
@reckless vermezler. (çok yakın bir tanıdığın yoksa) çünkü bu eylem suç. Sana söylemeleri yani.
-
@reckless yok hocam vermiyorlar olumsuz veya herhangi bisey..sadece kurumdan ne zaman grlmis isleme ne zaman alinmis vs o kadar ..o da iyi bir memura denk gelir de isi olmaz ise