Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX tabiki erken açıklanması için elimizden geleni yaptık.guy sınavı oldu bitti. sgkyı kazananlar kadar malesefki kazanamayanlarda olacak.kpss öncesi moral bozmaya gerek yok diye düşünerek söylemiştim hepimiz aynı taraftayız,farklı bir yorum getirdim diye kızmanıza gerek yok:)
ayrıca bugüne kadar duyum paylaşmadım ve ben bizzat çok güvendiğim birinden listelerin bakanda olduğunu duygum.saygılar -
@hope Asla kızmam dostum hiç olur mu öyle şey. Ben de düşüncemi söyledim senin söylediğine saygı duyarak hakkımızda hayırlısı olsun kardeşim öyle küsmece kızmaca darilmaca yok tabi ki hepimiz aynı saftayiz
-
@ParadoX teşekkür ediyorum.umarım bu gruptaki arkadaşlarımızla meslektaş oluruz,temennim bu yönde:) iyi çalışmalar diliyorum üstad:)
-
@hope inşallah kardeşim. Tüm arkadaslarimiz çok değerli burada. Ben burada sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Hayırlı haberler paylaşabilmek dileğiyle... iyi çalışmalar dostum
-
kurum başkanı fenerbahçe'nin şampiyonluğu için twit atmış. millet kaç gündür afedersiniz bi taraflarını yırtıyor bi cevap verme tenezzülünde bulunmadı kendisi. çok zor dimi 2 satır cevap vermek. bir kurum bu kadar mı önemsemez adayları. başkanın fenerbahçe twitine '' hala sayın başkanım lütfen sonuçları açıklayın, ne zaman açıklancak sayın başkanım canım başkanım '' diye millet hala yalvarıyor. bu kurumlar, bu koltuklar kimsenin babasının malı değil yaptığı sınavın sonucunu açıklamak kurumun görevi arkadaşlar size bişey lütfediliyomuş gibi davranmayın lütfen.
-
@ultras haklısın hocam insanın içinden çok şey yazası geliyor ama yazamıyor işte. Ne yapalım bizde hala rica minnet bilgi koparmaya çalışıyoruz.
-
ya dostum allah aşkına sen söyle çok mu zordu arkadaşlar sonuçların açıklanması zaman alacak kpss öncesi zor gibisinden bir açıklama yapmak. millet hergün burda organize olup twit üstüne twit atıyor tek cevap yok fenerbahçe maçı biter bitmez başkandan maçla ilgili twit geliyor. kimsenin umrunda değiliz benim zoruma gidiyor bu durum.
-
Arkadaşlar bu düzen iki senedir sarpa sarmış durumda aynı kişiler farklı kadrolara yerleşiyor ve kadroların yarısı boş kalıyor, bu sürecin hızlanması için genel olarak organize olmak lazım diye düşünüyorum. Herkes işe girene kadar dişini sıkıp sonrasında arkasını dönüp gittikçe bu düzen de böyle gider
-
@ultras aylardır anlatmaya çalıştığım şey
-
@hope hocam daha güvenlık sorusturmaları tamamlanmamıs , lıstelerın bakanda olması son asamaya gelındı anlamına gelır ve sayın Selim Bağlı zaman kaybetmeden sonuclar acıklanacak twıtini atar. Birkez daha söyledıklerımı yıneleyelım hazırandan once acıklanması ımkansız gıbı bırseymıs. En acıklanmaya uygun tarıhler 1-9 haziran tarihleri ( BU TAMAMEN ŞAHSİ FİKRİMDİR! ).
-
@ultras Kesinlikle katılıyorum. Her ne kadar sonuçların açıklanmasının hala kurumun insiyatifinde olduğu düşünmesem de başkanın bu yaptığı ayıptır. İki kelam edersin "henüz netlesmedi" "tamamlanmadi" "1 ay sonra " dersin anlarız, ama burada atılan binlerce twitte 3 maymunu oynayıp, basketbol ile ilgili tweet atmak nedir yahu. Ama dediğin gibi asıl sorun bizde, tatlı dille yazdik tamam eyvallah da işi yalvarma, lutfetme noktasına getirmemeliyiz. Ben başkana bir iki ironik twitt attigimda millet bana özelden "abi napiosun sakin ol" diyor. Yok arkadaş ne o kurum onun babasının mali, ne de biz onun lutfedip bilgi vereceği aciz bir grubuz. Hep söyledim yasal bilgi edinme hakkımızı kullanamadigimiza dair ombdusmana yazalım diye ama takan olmadı. Hoş yazanlara da geri dönüş olmadı kamu denetçiligı kurumu da bir ise yaramiyor.
-
@ParadoX 2 gün önce yazdığım ileti bu :
Biz kendimizi tanıttık da birileri kendini "tartmadıkça" elimiz daha çok boş döneriz. Twitlerle kurumu cilaladık valla hala ses yok! O gün yine etkinlik düzenlendi bizler bir umutla yine yazdık, ama karşımızda "hakı desenine, duvara" bakmayı tercih ettiler ki mukabele zahmetinde bulunmadı kimse. -
@2525 Dogru kardeşim ne diyeyim ki bilemiyorum. Dağdayim guy sınavından beri inmiyorum şehre tamamen tknolojik yaşamın dışında vahşi hayat yaşıyorum. Çıkıp dağın tepesinde bağırıyorum bütün sinirimi ormanda atmaya calisiyorum
-
@ParadoX en azından enerjinizi sindirebiliyorsunuz hocam. Bütün haberlerin yerini tutabilecek haberler nasip etsin Allah bizlere, naz makamlarına da selam olsun!
-
Bu ne soruşturması beni biri bilgilendirebilir mi nasıl bi soruşturma ki 3 aydır sonuçlanmiyor ayrıca binlerce kişi de değiliz 400 kişi altı üstü
-
Sgk yı o 400 kişinin üstüne yapacaklar heralde
-
Şu 400 kişinin guvenlik sorusturmasini 3 ayda bitiremediklerini gördükçe guy icin atanma suremizin 2018 kpss sonrasina kalacağını dusunuyorum. Sgk sinavina giremedim diye üzülmüştüm Suan bekleyenlere bakip daha cok üzülüyorum. Allah sabır versin dostlar
-
@hobbes benim söylemeye dilim varmıyor ama bence çok doğru bir analiz yapmışsınız
-
Bu SGK'nın puan türü ne oldu şimdi ?
-
Bir tek sgk denetmen yard için değil gümrük mülakat sonuçları da güvenlik soruşturmalarının tamamlanamaması yüzünden 5 aydır açıklanmadı emniyette de personel sıkıntısı var devletin diğer kurumlarında da işten almalar çok olduğu için iş yükü artıyor uzuyor sureç özellikle emniyette %50 60 civarı personel açığa alındı ya da ihraç edildi yerine personel konmaya çalışılıyor ama süreç kolay değil umarım bizim o kadar sürmez net bilgisi olan var mı hiç duyum alan vs