Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Benim anlamadığım bir husus var bu işlerin sırası önce kazanılır sonra guvenlik sorusturmasi yapilir degil mi ? Bu yasal bir sey mi
-
bende bunu merak ediyorum
-
Bu süreçte attığımız adımlardan ve göğüslediklerimizden sebep mağdur olduğumuz doğrudur ama mahçup olduğumuz olmadı çok şükür. İçimde bunun rahatlığı var gerisinde kalan 3 ayı aşkın zaman dilimi insana eziyet dışında bir şey değil.
-
@Fişek-MORGEN Hukuk devleti zaten bunun için yok mu Hakkımızı arayabilmemiz ve fırsat eşitliğini sağlayan sosyal devlet gibi ütopyalar..
-
@uche ben de haziran diye duydum
-
-
ben de haziran diye duydum, duyumu alalı çok oldu da topa tutulmak istemediğimden yazamadım.
-
..............
-
@BahtsizBedevi o da mümkün
-
@ayilmaz37 2019 seçim vaadiymiş ben öyle duydum
-
Sonuçlar acıklanmayalı tam 87 gun oldu ama anlamadıgım bır nokta var. 3 gunde bır etkınlık yapmaya calısıyor burdakı arkadaslarımız ve atılan twit sayısı 400 500 u gecmıyor , o da etkınlıge katılan arkadasların 10 ar twit atmalarına ragmen. 1600 kısının mulakat sonucu bekledıgı su ortamda etkınlıge katılmayan arkadaslarımız ne dusunuyor acaba cok merak edıyorum. Ne zaman 1600 kısı toplanıp sesımızı toplu bır sekılde duyurabılırsek sonuclar acıklanabılır kanısındayım . bu iş 10 - 20 kısının cabasıyla olmaz...
-
..............
-
@BahtsizBedevi hocam su an ne yazıkkı gözle gorulebılır bır sonuc yok o da malesef sureklı aynı arkadasların etkınlıge katılmasından kaynaklanıyor. her gun ısrarlı bır sekılde baskana 5bın - 10 bın arasında twit atarsak en kotu bır acıklama alırız baskanın agzından.
-
@uche kardeşim o 10 da hepsi 8.proya girenlerden oluşmuyor. Biz armut piş ağzıma düş dedikçe ağzımıza s..çıyorlar. Fakat hala anlamıyoruz. Yoksa 1200 kişi girdi 9.proyu da bekleyen 2000 kişi de sayılar fazla fakat içi dolu adam az
-
..............
-
@BahtsizBedevi güzel kardeşim kpss sınav ücretinde bu sosyal medyanın etkisini görmedin heralde o da 3 4 bin kişi o etkinliğe katıldı ve senin cebinde şuan 200 lira kar kaldı. Burda bin kişi yazsa varyaaaa düşünemiyorum bile portakal hemen haber yapar.
-
@BahtsizBedevi hocam soyledıklerınızde haklısınız ama bız boyle susmaya devam edersek adamlar daha cok sırtımıza cıkıp bıze semer vurur.. Tabiki beklemek ya da etkınlıge katılmamak herkesın hür iradesi olabılır. boyle elımızı kolumuzu baglayıp surecı ızlemenın kıme ne faydası var kı?? Su surecte elimizden gelen tek sey etkınlık yapıp sesımızı baskalarına duyurmak ve surecın hızlanmasını saglamak.
-
@BahtsizBedevi sizin bi yönteminiz varsa söyleyin konuya ilginizi öğrenelim
İlginiz yoksa ilgilileri veya ilgi kapasitesinde olacakları engellemeyin -
@BahtsizBedevi Başkan Twitter etkin kullanan biri ve 7. Promosyon sürecinde aktif şekilde süreç ile ilgili bilgilendirme yaptı. Ondan dolayı biz de bir umut yazdık. Keşke başkan '' az kaldı '' demeseydi ama bu twiti atması da bu etkinlikler sayesinde oldu hocam.
-
@Fişek-MORGEN kardesım o kadar mulakat sonucu bekleyen ya da 9. promosyon ılanı bekleyen ınsanlar nerdeler? gelsınler toplu bır sekılde sesımızı duyuralım . öyle forumda kım ne yazmıs , duyum var mı dıye bakacaklarına yapılan etkınlıklere katılıp gucumuze guc katsınlar...