Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ZıplayanPırasa Allah şu mübarek ayda Şâfi adıyla şifa versin arkadaşa
-
Ne olurdu akşama bizimki de açıklansa ama hayall
-
Sözleşmeli avukatlık için SGK nin mülakat listesinde kaç kişi olduğu hakkında bilgi sahibi olan var mi ?
-
@uche 131 sanırım
-
Bugün de mi gol değil.
-
Ne dedim size perşembe sahura kadar olmadı cuma sahura kadar yolu var şaka bir yana oturdum monografi cozeyim diye, mecbur gidecez sınava, 100 kasa hariç hesap ismi bile hatırlamıyorum
-
Hiç bir umudum yok vmy için tamamen tecrübe olması için gidicem. Eh be SGK vmy yedin KPSS yedin daha ömrümüzü de mi yiyeceksin.
-
........
-
-
- dönemden daha göreve başlamayanlar varmış trajikabussss
-
@mov ne için KPSS ye odaklanmaya çalıştık aslında vergi SGK gümrük teftiş Sayıştay için... zamanlama o kadar Mükemmel! seçilmiş ki sıfır motivasyonla gireceğimiz bir vmy sınavı olacak. Muhasebe dışındaki derslerde sıraya yapışıp kalmayız inşallah.
-
@aysesal hocam nerden buluyon bu felaket haberlerini
-
Eskiden bugün yarın diye bekliyorduk şimdi oda yok
-
@2525 umalım da sınav süresi boyunca çıkış yasak olmasın.
-
@2525 facebookta afişe etmişler hocam yok mu bi tıkırtı bi sıkırtı ya bu nasıl iş? of pof of pof offffff poffffff
-
1- nisan ilk haftası referanduma kalmadan açıklarlar herale 1.5 ayda açıklanmayacak ne var ki?
2- Ya şimdi referandum falan ekstra bir meşguliyet olabilir referandum sonrası ilk hafta açıklanır garanti.
3-Referandum bitti ama yoğunlardır illa ki, guy başvurularının son günü olmadan kesin açıklarlar, kazanacak olanlara ölü tercih yaptırıp sınava giremeyeceklerin hakkına girmezler. Önemsiyorlardır bizi kesin. Hem başkanda az daha sabır dedi daha ne olsun.
4- Allah Allah guy başvurularına yetiştiremediler ama vardır bir bildikleri kesin guy sınavı olmadan açıklarlar gençlerin o kadar masraf yapmasının strese girmesinin önüne geçerler. Bizi kesin düşünüyorlar cevap vermeselerde vardır bir bildikleri.
5- Guy da yalan oldu ama hissediyorum kpss sınavları bitmeden tamamdır bu iş darbe girişiminden sonra bile 80 küsur günde açılabilmiş bizimki 3 ayı geçecek değil ya.
6- Mübarek Ramazan ayına da girdik. Şimdi büyüklerimiz sonuçları açıklamaya çalışıp yormasınlar kendilerini niyetli niyetli hem bayram var ne yapacaklarının planını yapsınlar ne ehemmiyeti var 1600 kişinin girdiği bir sınavın!
İyi niyetli düşüncelerimizin katili oldular sağolsunlar.
-
@azsakallıdede Ağzına yüreğine sağlık hocam hayatımızın özeti bu işte. 100 günlük masalın özeti! !!
-
@azsakallıdede valla ben bu süreci zihdimden bile tekrarlamak istemezken sen baya yazmışsın eline sağlık !!! Rezillik ya rezillik. Tamam 5 ay sürsün 1 sene sürsün, sürsün sürsün de bi açıklama bi bilgi versinler. dayanacak psikoloji kalmadı artık. Bi şey duyup da paylaşmayan olmasın arkadaşlar. 100 gün geçti kimseye cırlayacak halimiz de kalmadı zaten. He "yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana" kim yazmıştı hatırlayamadım da aynen böyle bi teselliye ihtiyaç var.
-
Haziranın ilk haftası diyen arkadaşlar vardı onlara çok inanmak istiyorum
-
@aysesal @FameFabre demişti Bu arada ben hala ayni seyi düşünüyorum "Sahura kadar acigiz" bu gece sahura kadar olmazsa yarın gece sahura kadar o sonuçlar gelecek. Topun ağzına koymayın beni hislerimi yazdım