Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
herkesin durum aynı herhalde sgk bizi bitirdi kpss tam leş bu sene nasıl geçecek bilmiyorum umarım sgk olur yoksa halimiz harap
-
Ösym ve kurumlar tek kelimeyle 2016 da iyi puan alanları harcadı..
-
@Estevez Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
herkesin durum aynı herhalde sgk bizi bitirdi kpss tam leş bu sene nasıl geçecek bilmiyorum umarım sgk olur yoksa halimiz harap
Yalnızım sanıyordum meğer birileri varmış.
Pis patladım , 2 Zara 80lik olduk
Olası denetmenlik puanı için netler iş görmeyecek gibi..
Hukuk 12
Çeko 18
İktisat 17,5
Maliye 22
GY GK 63 Net
ZzzzEdit : Genel netleri görünce kanaat getirdim iş görmeyeceğini, yoksa yanlış anlaşılmasın İNŞALLAH
Art niyet asla olmaz ya da trol bana göre değil Vesselam -
Hep söyledim, 2016'dan yüksek alanların 2017'den yüksek alma garantisi yok. Çünkü insan yıpranıyor ister istemez ve sınav şansı denen birşey vardır, geçen sene tutmuştur bu sene tutmaz olur yani.
Eğer SGK, Denetmen Yard. için 9. Dönem alımına 2016 Puanları geçerliliği bittiğinden hemen sonra çıkarsa bu kadar emeğe ve o puanlara yazık olur.
-
Çok şükür hayalim SGK olmaya devam edecek galiba
-
@hayalimsgk çeko nasıldı geçen sene daha kolaydı sanki
-
Benimde 4 ana dersim iyi ama geçen sene(oran olarak) çeko pek de parlak değil.
Yüksek almışsın Türkiye de derece yapmışsın. Puanın mevcut ama şaka gibi tek bir alımda kullanmışsın. Artık alınan puanların anlamsızlaştığı zamanlar da daha da iyi anlayabiliyorum sistemin ABUKLUĞUNU.Şu sınav Arefe'sinde açıklanmayan kurum mülakatları da tuz biber zaten. Kim verecek bu sorunların karşılığını? -
Daha ne kadar bekleyeceğiz arkadaşlar? artık bir araya gelip meclise gitmemiz gerekiyor sonuçların açıklanması için.
-
@eyvah1 aynen bu sene zordu. 20 net var inş. Sgk açarsa birşeyler olur
-
bakan gitmeden açıklar heralde onun döneminde oldu sonuçta ilan ve sınav aşaması
-
@eyvah1 aynen hocam geçen yıl daha kolaydı. . 26 civarı çeko var bu yıl benim.. Hukuk iktisat Maliye de toplamı 80 net geliyor.. is müfettişligi ve SGDY için yeter heralde yani insallah
-
geçen sene iktisatta 20 net bıraktım bu sene 40 soruda 10-11 net civarı facia... diğerleri de 19-20 civarlarında pis patladık .
-
@dembaba Aynı durum hocam
-
@wesley10 umudumuz sgk.. inşallah şu yaşadığımız durumları gülerek anlatırız ileride
-
@FameFabre hacı benim hukuk zaten kötüydü hepten patlak
Hukuk 7
İktisat 15.25
Maliye 18.5
Muhasebe 16
Çeko 15.75
Kamu 14.5
Gkgy 83.5
70 li gelir puanlar büyük ihtimalle -
@Estevez Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@FameFabre hacı benim hukuk zaten kötüydü hepten patlak
Hukuk 7
İktisat 15.25
Maliye 18.5
Muhasebe 16
Çeko 15.75
Kamu 14.5
Gkgy 83.5
70 li gelir puanlar büyük ihtimalleGY GK akmışsın MAŞALLAH çok iyi.
İNŞALLAH hiç gerek kalmaz @Estevez -
Hukuk 22.5
İktisat 17
Maliye 30
Muhasebe 15
Kamu 25
U.İlişkiler 17
Çeko 13
Gk GY 76 -
@FameFabre başkan Allah biliyor bu sene hiç çalışasım gelmedi ki çalışmadım da 200 lira verdim kitap aldım deneme falan sıfır duruyor hepsi. gk gy 2012 kpss ye hazırlanırken ne temel oturttuysam o ( niye böyle diyorum o 17 küp 20 küp sorusunu açıp çarpıp hesaplayarak buldum ) acayip paslanmışım hiç yetiştiremedim sınavları. Bu sgk süreci beni cidden yıprattı ne istek ne arzu kaldı 2018 kpss ye girer miyim onu da bilmiyorum. 2016 den gelen bir 86.86 p3 var olursa belki kit falan yazarım bilmiyorum kafam zaten allak bullak çalıştığım iş yerinden de kafa olarak koptum işe gidesim gelmiyor neredeyse. Allah hepimize sabır ve kolaylıklar ihsan eylesin.
-
@Estevez
Seni o kadar iyi anlıyorum ki sende kendi haleti Ruhiyemi görür gibiyim.
İNŞALLAH güzel bir netice alırız Sgkdan ve bu yola son veririz. Hayırlı iftarlar olsun Forum Ahalisi ve bu yolda 96.gundur birlikte ter akittigimiz yol gözledigimiz Kıymetli Meslektaş adaylarım -
@Estevez @FameFabre cansiniz. Allah gönlümuze göre verecektir inşallah. Aksi halde zaten bittik