Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Fişek-MORGEN sormayın hocam ülkede ne kadar terslik varsa sorumlusu bizmişiz gibi davranıyolar. Başımızdakiler de iibf-sbf mezunu en çok da ona illet oluyorum nasıl bi duyarsızlık anlamak mümkün değil
-
@rybiński bizim başımız yumuşak vurana keyf geliyor. Mazlumu getirin banaaaa
-
Bu sisteme itiraz eden kimsede ne yazık ki yok. Etkinlık yapalım dıyoruz sesımızı duyurma adına katılan kısı sayısı zorlaya zorlaya 50 60 ı gecmıyor. gerı kalan 1550 kısı ne yapıyor acaba anlamak gercekten güç!!!
-
@paretowilfredo Hocam bi duyum yok mu 100 güne merdiven dayadık
-
" 50 günü devirdik, sonuçlarımız ne zaman açıklanır, ne çok bekledik yhhaa ??? " şeklinde şuursuzca yazdığım gerek twitlerim, gerek yorumlarım için utanıyorum !!! Sen kim köpek 50 günde ne bekliyosun, hele bi 100 gün bekle bakalım deli olcam ben
-
Bence her kosulda bu saatten sonra her mesaide, her etkinlikte sadece ve topyekun Sn Muezzinoglu'na yazilmali.
-
@best_effort yaza yaza adamı düşürdük zaten
-
@best_effort aynı fikirdeyim hocam, top Başkanda olsa mutlaka bi reaksiyon verirdi ...
-
Bu haftadan beklentiniz var mı arkadaşlar ? @paretowilfredo Hocam sizden bir bilgi alsak bari
-
Dostlar selamın aleyküm. Sizleri unutmuş değilim, takipteyim ancak malesef afaki sözler etmeyi faydalı bulmadığımdan belki de diyecek bir söz bulamadığımdan yazamıyorum.
Artık şu süreye erişmiş bir mülakata dair bizim ulaşabileceğimiz bir bilgi olmadığını takdir edersiniz sanıyorum. Açıklanacağına dair aldığımız bir bilginin artık kıymeti yok bence. Şu aşamadaki gecikme gerekçesi ancak Sayın Bakan ve Başkanın uhdesindeki bilgilere dayalı olabilir. Onlardan gelecek açıklamalar dışındaki her şey anlamsızlaştı.
-
Bir duyumu olan yok mu arkadaslar? Yalandan da olsa bir duyuma ihtiyacim var, çünkü dayanma gücüm kalmadı
-
@memurtipliadam saat 4 gibi açıklanacakmış
-
arkadaşlar şu mübarek günde yalan söyleyecek değilim bu olayı yazacaktım lakın baskan tweet atınca herhalde yanlıştır diye düşündüm
10 nisanda acity avm deydim içeriye girdiğimde sağ tarafta sgk nın standı vardı ben galiba seferberlik için avmye eleman alıyorlar barı bır ıse gıreyım dıye yanlarına gıttıgımde
iş standı olmadıgını sadece sıgorta hakkında mıllete bılgı verdıklerını ogrendım
oradakı bayan sormak ıstedıgınız bır sey varsa cevaplayalım dedı
bende o an mulakata gırdıgımı ama henuz sonucların acıklanmadıgını ve cesıtlı rıvayetlerın dondugunu soyledım
o sırada yandakı adam (standakı 2. kişi )
daıreden arkadasınında mulakata gırdıgını ama sonucların BAYRAMDAN SONRA acıklanacagını soyledıklerını soyledı
ben uzulerekk ayrıldım bır kac arkadasıma danıstım onlarda o zamana kalmayacagını bayramdan sonra ıs bası bıle yapabılecegımızı soyledıler
baskanın tweetınden sonra oradakılerın benı gecısdırdıgını ya da yanlıs duyum aldıklarını dusundum ve buraya yazmadım
ama yemınle durum bu İNŞALLAH yanlış duymuslardır İNŞALLAH bu hafta açıklanır
kimseye yalan söyleyecek vaktim yok arkadaslar tüm samimiyetımle yazdım bunu
umarım okuyan olur -
@Klay-Thompson sabah ezanından sonrakı 4 mu
ıkındıden ıncekı 4 mu ? -
@FATMAN06 Sanırım kurban bayramından sonradan bahsetmişler
-
@FATMAN06 çok Ciddeye alınacak duyumlar değil Hocam kimsenin süreçten haberi yok standda duran kişilerin olacağını hiç sanmıyorum bayram sonrasına kalmayacaktır ben haftaya cumaya kadar açıklanacağını düşünüyorum tamamen tahmini ve isteğim yönünde, artık hiç birimizin sabrı kalmadı hiç açıklanmayacak gibi düşünmeye başladık
-
Sabah ezanından sonraki 4 @FATMAN06 :))
-
Başkanın Nisan sonu gibi attığı twitten sonra 8.Dönem Denetmen Adayları temsili modu :
" Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana. " -
@FameFabre Demek ki o gece başkan "Yav he he " modundaymis. Tabi tabi daha çok beklersiniz der gibi!
-
@guyman artık çok uzak geliyor ama hadi inşallah