Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@-Deficit- Hayırlı olsun hocam. Allah muvaffak etsin
-
@FameFabre Başkan eyvallah güzel özet olmuş ama @ParadoX un da dediği gibi @economistic e bulaşmayacaktın. Allah sonunu hayır etsin. Bu arada yeni bir etkinlik olabilir bu @FameFabre vs @economistic
-
@Estevez @ParadoX hiç gaza gelmem. benim yolumdan ilerlediği için sadece takdir ederim arkadaşımı @FameFabre
-
alıştık sanırım iyiden iyiye açıklanmamasına..
-
Ufacık bir duyumu olan bile yok mu sabrimiz tükendi artık
-
@nefiseok listede benim üzerimde bi nefise varda ondan sordum
-
@atiba nefise gerçek adım değil
-
Gerçekten alıştık mı açıklanmamasına yoksa bittik mi? Neyi bekliyoruz biz pardon? 3 ay oldu ya !!! Kuru bi "az kaldı" dan başka bir şey duymadık. Bu nasıl saçma sapan bir iş? Güvenlik soruşturmasının bittiğini duyduk, sağlam kaynaklardan, he bir de bitmediğini duyduk yine sağlam kaynaklardan. Bu ne saçmalık yahu? Kime inanıp da umut edeceğiz? Cidden artık asabım, psikolojim bozuldu. Eğer gerçekten güvenlik soruşturması devam ediyor ve bu kadar uzun sürmüşse listeler açıklandıktan sonraki soruşturma kısa sürecektir diyeceğim de tınnnnnnnn (7. dönemden hala asil kazanıp da ataması olmayanlar varmış) nasıl bir dönemdeyiz biz? Sabır ver Ya Rabbim ...
-
böyle giderse kazananların göreve başlaması yıl sonunu bulacak ..
-
........
-
@AzizAK kime danışmış hocam IK ya mi?
-
........
-
Sayın Başkan neye göre '' az kaldı '' dedi hala anlayamıyorum
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Estevez @ParadoX hiç gaza gelmem. benim yolumdan ilerlediği için sadece takdir ederim arkadaşımı @FameFabre
Baş Tacısın ️@economistic
Millet alandan yardırıyo dedik 2 gün izin alalım kurumdan borçlar icra iflas bakalım zevcemizin dış ağrısıyla uyandık güne. Şu an ağız ve diş sağlığı merkezinden telden soru çözüyorum ️
İman varsa imkân da vardır düsturunu kendimize şiar edindik -
Bu gidişle bayram sonrası açıklanır oda temmuzu bulur.
-
@wesley10 onu yazdığında 60 gün civarıydı 60 ın yanında 40 50 gün az kalıyor böyle düşünerek yazmış olabilir
-
-
Ben bu 90lı yıllar kuşağından çok umutluyum. Biz bu kadrolara girip yükseldikçe bu tarz adaletsiz uygulamalar azalacaktır. Kurumların itibarı hakettiği yerlere gelecektir. En azından çalışacağımız yerler için öyle umuyorum.
-
Arkadaşlar 19.00 da Sayın Bakanın Özel Kalemine yazacağız
-
Ozel kalem zafer tarikdaroglu
twlter @ztarikdaroglu