Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
.................
-
@guyman Eyvallah kardeşim inşallah su mubarek zaman diliminde allah hepimizi güldürsun
-
@-Deficit- işte size adam gibi adam. Müfettiş olmuş hala sizinleyim diyor! Helal sana kardesim, sen köşede hakemlik yap bize teftis senden sorulur bu sayfada artık
-
@Deficit Müfettişim tebrik ederim, hayırlısı olsun
-
@Deficit Hocam Allah utandırmasın gerçekten çok sevindim bu sayfada bi arkadaşımızın sevincini paylaşmak bizleri de mutlu etti. Herşeyin güzel olması dileklerimle yolun bahtın açık olsun ️
-
@Deficit Maşallah Sevindim adınıza Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun
-
İşte böyle bir şeydi beklemek seni..
-
Yahu şu forum sayfasını takip etmek face'de hareket dökümünü takip etmekten 1.000 kat daha keyifli.
Sizleri bazen tebessümle izliyorum, bazen hayretle.
Aramızda her dem insan var..
Duyumcu @uche (adamı bir de toplanıp dövün tam olsun )
Etkinlik denince akla gelen @wesley10
Bu nickname de neyin nesi be adam dediğim @ZıplayanPırasa
Tatlı Sert çekişmeleri didişmeleriyle @economistic & @ParadoX
Kendime stil olarak ve ortak zevklerimiz olarak yakın gördüğüm @Estevez " Gamer, Player, PlayStation , S.Kajmer )
Ailemizin daimi üyelerinden orta sahamızın yükünü çeken @atiba
8.donem denetmen yardımcılığı sayfasının Sebastianı @guyman
Bizleri attığı unutulmaz Capsler ve başarılı dönem ödevleriyle hatırlanacak olan @kizilderili
.... Ve adlarını sayamadığım diğer kıymetli dostlar birlikte sağlam bir aileyiz -
...................
-
@Deficit tebrik ederşm hocam darısı bizlere başka kuruma yerleşen ayrılmasın gruptan arkadaşlar bizden çocuklarımıza kalsın bu grup
-
@FameFabre kardeşim güzel gözlemlerinle gulumsetmeyi basardin beni burada tek bir amac var o da sonuçların aciklanmasi , inşallah tez vakitte bu forumdaki herkes denetmenlik sifatini kazanir ve forum bayram yerine döner. Allah herkesin hakkında hayirlisini nasip etsin..
-
@FameFabre Orta sahanın yükü değil de bizi sgk yükü yordu be patron
-
@nefiseok zeytinburnuna giriyor musun acaba
-
@atiba ben onun ilanı görmedim ya kısmetimde yokmuş demek ki size başarılar dilerim kardeşim hayırlı haberle gel
-
@FameFabre Can kardeşim sen kaşındın. Böyle kişileri etiketleyerek yorum yapmak @economistic in uzmanlık alanı. senaryo yazmak onun işi. O zaman yeni savaş başlasın @FameFabre VS @economistic
-
Hayırlı olsun hocam Allah muvaffak eylesin inşallah.. Darısı başımıza @Deficit
-
Sn.Mustafa Apaydın twitterdan bir arkadasımıza cevap atmıs ''acaba siz birseyler ogrenebılır mısınız kurumdan sorusuna karsılık'' , '' Muhtemeldir ki öğrenebilirim, ama takdir edersiniz ki, edineceğim bir bilgi olursa bunu açıklayamam. Yetkilerimi aşmak bana göre değil. ''
-
Merhaba arkadaşlar. Sabah namazına uyandığımda sürekli gördüğüm bi rüyayı çok net tekrar gördüm unutmadan yazayım buraya dedim. Kurum sadece 400 kişi değil neredeyse tamamına yakın herkesi alıyordu. Bu ihraç edilenlerden etkilenmiş olacağım ki hepimizin kazanması umuduyla İnşallah bu kadar geçikmenin sonunda böyle bi mükafatı olur
-
Günaydınlar herkese @meltempoyrz hayırlara vesile olsun inşallah hocam ne güzel bir rüya bu böyle inşallah inşallah
-
Günaydın arkadaşlar, yazmasamda ara ara takip ediyorum yazdıklarınızı, beklentiye girmeyince daha iyi oluyor, aksi halde başka şeylere yoğunlaşmakta zorlanıyor insan. Arkadaşımız güzel bir rüya görmüş anlaşılan bilinçaltı bu kadar beklentiyi kaldıramamış şaka bir tarafa inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Selametle...