Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sayın Başkan'dan beklediğimiz tepkiyi almadığımız için sesimizi duyurmak amacıyla yazacağız. Ankara SGK İl Müdürü @TCevheroglu da etiketlenebilir ve akla gelen daha kim varsa.
-
..........
-
Su dakkadan sonra mulakati iptal etseler sasirmam guvenlik sorusturmasi die tek tek adaylari mi izlemeye aldilar nedir ?! Ya da bu sene yeni baslayacak personele verecek maas mi kalmadi butcede ?! Amac 8. Promosyonu 2018 de, 9. Promosyonu 2019 da ise baslatmak mi ? Simdi aciklansa 9. Promosyoncular ilan talebinde bulunur baski olusmasin fikri mi? Yoksa simdiye baskan bir kere daha aciklama yapmis olurdu..
-
etkinlikteki amacmiz hemen yarin aciklatmak degil bir ay daha uzayacaksa bu surec dah erkene 10 gune besgune dusurulmesi icin yetkililere sesimizi duyurmak 19:00 etkinlikte katiliminiz onemli
-
Tag ne acaba
-
akşam ben de katılacağım tek amacım başkanın ağzından şu zaman açıklanacak bu gün açıklanacak gibi bir açıklama duyabilmek. o cumaya kadar açıklanacak duyumu alan arkadaşlar,inşallah doğru çıkar duyumunuz
-
Istihdamdaseferberlik,calismahayatindaseferberlik,iskazalarindaseferberlik herseyde sefreberlik var e bizde #mulakatlardaseferberlik le seslenelim ne dersiniz
-
@Sipsilimarpuc öyle duyum mu alinmis
-
12 haziran öncesi beklemiyorum ben oyüzden ders çalışmak son tekrarlar yapmak daha mantikli bu saatten sonra..
-
TAG : #MülakatlardaSeferberlik
-
@ztarikdaroglu yaziyoruz tag #MülakatlardaSeferberlik
-
@Nisan Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc öyle duyum mu alinmis
bu sayfada okumuştum bikaç gün önce siz görmediniz mi ?
başkan danışmanlarına talimat vermiş vs muhabbeti dönmüştü ayrıyetten... -
@hayalimsgk neden 12 haziran?
-
@Sipsilimarpuc yok kaçırmışım ben.. insaAllah oyledir
-
@paradise06 kafamızda deli sorular
-
@jungss sebebini yazmıştım hocam. Bir bakanimizin danışmanı araciligyla csgb dan bilgi aldım. . 10 veya 12 haziranda en gec açıklanacak haberi geldi.. O yüzden 12 haziran diyorum..
-
Arkadaslar belkı bu yaptıgım yorumdan sonra begenmeyıp elestıren arkadaslar olacaktır fakat olaya tamamen matematıksel yaklasırsak. 7. promosyondakı arkadaslar 14 temmuz mulakat bıtıs tarıhı - 18 ekim acıklanma tarihi olarak belırttıler. 7. promosyonda guvenlık sorusturması yapılan kısı sayısı 760 kisi İBF mezunu + 390 kişide istatistık mezunu toplam 1150 kısıden olusmakta. 1150 kişinin güvenlik sorusturması 96 günde bittigine gore , bu senede mulakatlara ortalama 1500 gırdıgını dusunursek acıklanma tarıhı 125 gune tekabul edıyor. Yanlıs hesaplamadıysam o da haziranın sonlarına denk gelıyor. Tabıkı 7. promosyondan sonra yasanan haınce olaylardan sonra surec daha da uzamıs olabılır bunları bır kenara bırakıp olaya matematıksel bakarsak durum bu. Ama @hayalimsgk kardesımızınde dedıgı gıbı bende 1-9 haziran aralıgında acıklanacagına daır bırseyler duydum inşallah haklı cıkarız ve su lanet surec en gec hazıranın ılk haftası noktalanır...
-
@uche mülakat 14 ünde değil 30 unda bitti darbeden dolayı
-
@yardımcı hocam o zaman daha iyi 80 günde bitmiş bu süreç . 1500 kişininde 100 gün civarinda noktalanmasi gerekiyor . 90 günü geride biraktik 2 hafta içinde aciklanmasi lazim. O da haziran basina tekabül ediyor
-
Sizlerin matematiğine gore 9 pro 2016 puanı ile olması imkansızlaşıyor.
Bugüne kadar başkana hep iyi niyetle baktım.2 nedenden dolayı kızgınım.
1-) O tweeti beğenerek 9 pro için büyük umut aşıladı belki elinde olmadan gelmeyecek ilan ama yüzde 1 bile olmama ihtimali varsa beğenmemeliydi. Gelecek diye bekleyip gelmem yıkımı kötü çünkü.
2-) belki istatistikci arkadaşlar kızacak ama 100 kişi ıstatistik alinmamaliydi son anda, 50 alınmalıydı. Neden mi ? evet belki ıstatistikci arkadaşların istihdamlari az ama 100 kişide 375 kişi falan mülakata girdi. 25 kişi boş kaldı. taban puan 75 gördü ı.i.b.f de ize 82.19
Bende çeko mezunu değilim maliye mezunuyum ben 82 alıyorum çalışıp diğer yandan adam 75le giriyor bu adalet değil. Böyle bi adaletsizliğe yol açtığı içinde kızgınım.
He 3. bi neden daha var kızgın olmam için 1100 insan 90 gündür umutla bekliyor, bunun uğrunda guyu kaçıranda vardır, vmy feda eden de kpss kendini veremeyen de. Hep iyiniyetli olsak da bunlar adalet değil.