Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@safiTÜRK69 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@hayde35 tam açıklama tarihini kimse bilmiyor. Başkan getirin şu listeleri açıklayalım artık der o zaman açıklanır. Başkan anlayışlıdır ihmal etmez. Hadi hayırlı geceler..
Böyle değil miydi hocam duyum? Son durum ne şimdi? Bakanlıkta mı diyorsunuz?
-
@aysesal Başkan açıklama yaptığında Nisandı ben o gün MAYIStan önce açıklanması zor dedim hatta hakaret ettiler. Kabine değişecek SGKda etkilenecek demiştim. Sonra diğer duyumda liste hazır olduğu iÇin buraya yazayım dedim. Listede hazırdı Bakan ilgilense ayın ortasında açıklanırdı..
-
Bu hafta umutluyuz sanki arkadaşlar KPSS oldu yer gök duydu başkan da biliyordur heralde hiç mi sıkışık hissetmiyorlar acaba ya bizim gibi anları hiç mi olmuyor çok mu rahatlar devamlı, insan üzerinde bir yükümlülük varken nasıl rahat olabiliyor anlamak çok zor... hayırlı haftalar hayırlı ramazanlar olsun yol arkadaşlarım
-
@safiTÜRK69 ne zaman ilgilenir acaba? Hani bekleyen yüzlerce kişi var aileler vs
-
@aysesal koca Bakan keyfi bilir,ben bilmem
-
Arkadaşlar vergi müfettiş yardımcılığı sınavında muhasebe bölümü için defteri kebir kayıtları,mizan kayıtları ve bilanço kayıtları için çizimleri biz mi yapıyoruz yoksa verecekleri kağıtlarda önceden çizili biz sadece doldurmalarımı yapacaz. Tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
..............
-
@Stigltz ben de kendiniz çizeceksiniz diye biliyorum bu arada bi dershane monografi dersi yapacakmış facede de canlı yayını olacakmış akadrokpss grubun adı işinize yarar belki ..
-
Arkadaşlar bu akşam 21.30 da yazacağız, Tuğrul Koçer de duyurdu katılımı yüksek tutalım ve bastıralım
-
@economistic @ParadoX @nefiseok @yldzkrc @Klay-Thompson @kizilderili @kütüphanesakini @dembaba @yldzkrc @guyman kimini fazladan eklemiş ya da kimini eklememiş olabilirim bu sessizliğiniz gram umudumu da yok ediyor arkadaşlar. Etkinlikte var mısınız? nerdesiniz a dostlarrr?
-
Bizsiz etkinlik mi olur ama şu orucu bi açalım hocam kafalar durdu dakikalar itibariyle
-
@aysesal katılacağım ama arkadaşlar vmy çalışıyordur muhtemelen hocam.
@Estevez @mov @ZıplayanPırasa @FameFabre @SGul93 @economistic etiketlemediklerinide ben etiketleyim -
@kizilderili @guyman tamam ben panik oldum herhal
-
@aysesal yettim hocam çağırırsın da gelmem mi 21.30 da etkinlikteyiz
-
Bu aksamki etkinlik icin tag nedir arkadaslar ?
-
@paradise06 21.30 da paylaşacağım hocam. Önceden paylaşılınca spama düşüyor
-
Merak eden varsa eğer ben hala yaşıyorum daha doğrusu yaşamaya çalışıyorum. Elimden geldiğince etkinlikte her zamanki gibi varım. Dağdayim ama internet el verdiğince tweet atıcam dostlar.
-
Peki katılmayayım ben çağıran olmamış
Vmy çalışmaya başlayayım -
@2525 aman hocam unutmuşuz gelin mutlakaaa
-
@aysesal tabi ki hocam