Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@alpagu bize kadar var sana yok Her taraftasınz guy müffetişlik gümrük siz hayırdır ? Artislik hareketler bunlar..
-
@yldzkrc hocam diğer sayfadaki iletinizi okudum gönlünüze sağlık. Bazen insan duyduğuna değil de sustuğuna hayret ediyor.Hareket alanımız o kadar daraldı ki ne zaman hangi sınava odaklanmamız gerektiğini şaşırır olduk. Sağlıksız imkanlar, umursamaz tavırlar, adamsendecilik... bunları yapan kurum kişi v.s değişiyor elbet ama muhatap hep aynı: bir umutla aldığı diplomanın, verdiğ emeğin, güzel bir şekilde alınmış olan puanların karşılığını bekleyen bizler. İstense bir sürü mümkün ortam sağlıklı sınav koşulları edilebilirdi ama istenmedi.
Fırtınada göçe kalkışan gafil kuş OLUNDUK.
Allah büyük, sabır ki herbirimize lazım.
-
@SGul93 şu sgk alayim da inş guy filan bişy istemiyorum gurbet elllerdeyim kendime iyi bi şehir iyi bi iş istiyorum gerisi zerre önemli değil kaç senedir de uyku rahat yüzü görmedim bence hakettim ama kısmet gerisi biz seninle birlikte kazancaz inanıyorum
-
@paretowilfredo hocam selam, bi gelişme var mı? Bilgi alabilmeniz mümkün mğ?
-
@alpagu kesinlkle hak ettin kaç senedir hem gümrüktesin hem ders çalışıorsn eğitimn ortada diyecek laf yok da bırak işsiz olarak ben ortalığı karıştırıtim sen bi sakin ol Umarım birlikte kazanırız hak eden emeği geçen herkes kazansın da ben kazanmazsam büyük olay çıkarırım
-
@SGul93 haha kazanacaksın inancında tek şüphe olmayacak inanç balon gibidir en ufak şüphe deliğe yol açar sen de çok çalıştın hak ettin gerisi kısmet vakti gelmiştir senin içinde bende buralardan kurtulmak için merak içindeyim yazı en azından doğup büyüdüğüm topraklarda geçirmek için sabırsızlanıyorum
-
@alpagu sadece yazı değil temelli geçirecek gibisin memlekete geri dönüş ️ Az kaldı denize çıkacak yürüdüğün sokaklar .
-
yürüdüğüm koştuğum baktığım tüm sokaklar çıkacak inş plan çok tek güzel habere bakıyoruz az kaldı inş
-
@2525 'Fırtınada göçe kalkışan gafil kuş OLUNDUK' daha iyi anlatılamazdı hocam şu halimiz kendimize bir heves yaratma çabamız yıkılıp yeniden ayağa kalkmamız her seferinde
-
1 ay önce dakikada bir yazılırdı buraya. Beklenti kalmadı kimsede heralde.
8. promosyonda heyecan istek bırakmadın SGK helal olsun. -
arkadaşlar bişey danışcam. bu süreç bu kadar uzamışken askerliği aradan çıkarsak nasıl olur. tecili bozdurmaya niyetim var.. tahminim bugün sınav açıklansa ve sonuç olumlu olursa tercih soruşturma filan derken işe başlamamız ekim ayını bulur gibi geliyor, bana bi akıl verin arkadaşlar. bi de olası bi atama durumunda askerde olmak sıkıntı yaratıyor mu acaba bilen varsa bi açıklarsa ii olur.
-
@grl KPSS iyi geçtiyse gitme. Kötü geçtiyse git .
-
@grl Ağustos celbi için yarın başvurunun son günü. Atama olmadan askerliğe gittiğinde sgk atamayı askerliğin bitim tarihine uzatıyor ve askerlik bitince işe başlıyorsun tabi bunun için kazandığında kuruma askerde olduğunu bildirmen gerekiyor atamayı ertelemeleri için
-
Ya daha ne kadar bekleyeceğiz allah aşkına bunun yüzünden elimizdeki diğer sınavlardan da olduk
-
@rybiński artık duyum bile yok
-
Sgk hakketen ya bu yıl tam 1200 kişiyi katletti. İyiki 80 lere falan inmemiş de bana gelmemiş yoksa guyu da kpss yi de kaybederdik
-
@şakagibi insanda sabır diye bişey bırakmadılar bugün yarın diye diye ne psikoloji kaldı hocam ne de ailemizin yüzüne bakabiliyoruz. Ne kadar zormuş ya her akşam yazıyoruz bir allahın kulu da çıkıp bişey demiyor. Hakkınızı helal edin demek kolay bu da hak yemektir işte sağlığımdan oldum sonunda
-
Ya anlamıyorum ya. Ülke nasıl bi durumda da şuan bi 400 kişinin mülakatı açıklayamıyor.
Öğretmen, hakim,polis,sağlık çalışanı olunca al acikla hersey normal olsun iibf ye gelince mi anormal. Aralik ayında vermişsin ilanı şubat ayında bitmiş mülakat. nisan ayında bi alim olabilir hissi yaratmışsın haziran ayı gelmiş hala ses yok.. Yazıklar olsun böyle sisteme. -
Her gün aynı hikaye olay başkandan çıktı o bilmez yok bakanı bağlamıyo o bilmez durumu efendim başkan yardımcısı bişey demiş doğru mu ya kim bilecek bunu ben mi bilecem. 5 mülakata girdim hiç biri böyle olmadı en azından duyum olurdu o da doğru çıkardı ne biçim iş bu arkadaş
-
@atiba aynen komiserlik 2 3 günde açıklanıyor bize gelince güvenlik soruşturması sanki biz silah alıp sukunet getirecez altı üstü sgk yani