Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
13 haziran nedir yahu illa moralimizi mi bozcan. Bırak kendi kendimize Moral aşılıyoruz surda
-
@ParadoX 2 HAZİRAN 2017 SAAT 15.52 Hocam bu da burada dursun
Sadece hissiyattır, duyum vs. yoktur kimse ciddiye almasın ...
-
29 MAYIS 14:53 BU DA BURDA DURSUN BİLEN BİLİR
-
@FATMAN06 iyiydi kardessss
-
Başkan trt haber canlı yayında
-
iki tahminim var birisi 26 haziran 17:33
diğeri 30 haziran17:34. Buda burda dursun ama Bunu elleyebilirsiniz -
@rybiński bu sahneyi yaşamıştık dostum yine bir trt haber canlı yayıniydi sahnede muezzinoglu vardı ama spiker tablet vs kullanmadı ama yine de deneyelim ulasmayi
-
@ParadoX evet hatırlıyorum hocam malesef ağzından çıkacak tek kelimeye odaklandığımız için en ufak imkanı değerlendirelim
-
@rybiński yüzde yüz haklısın kardeşim ekranda ulasabilecegimiz bir alan göremedim. Hatunun önünde tablet var ama sanırım haber akışı var ekranında l. Ohhhh olsun selim sana böyle keserler yayını
-
Guy bekliyorum,SGK ile İlgim yok henüz. Yazışmanizi, burger buluşmanizi okudum.İmrendim desem yeri. İnsallah en azindan guy olumsuz olanlar sgkdan üç aydır beklediğiniz hayırlı sonucu alırsınız. Kolay gelsin
-
59 Mayıs 2098 dursun burada, demedi demeyin.
-
En gec 12 haziran
-
@atiba sen tahmin etme hocam 1 haziran 2017 saat 17.36 bu da dursun burda, duyum degil adeta gercek
-
@aysesal ayıp ama herkes tahmin etti tutturamadi.Bizim bi iki hissiyat oldu diye adimiz cıktı ben ki guyu saati dakikasına kadar bilmişim sgk tutarsizsa atiba napsin
-
@atiba kupayı alsın 4 yıldızı taksın
-
-
@atiba aman bi de tahmin tutar falan
-
Beni teselli edin dostlar. Vakıflar genel müdürlüğü açıklandı ve listede adım yok. Alımı neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama başkanın bana yasin çok büyük seni alamayiz dediğini şaka olarak algılayıp ümitle beklemistim resmen dünyam yikildi. Hayırlısı diyorum hakkımızda ama baya ağır geldi açıkçası. Neyse ben bir süre kendime zor gelirim hakkimizda hayırlısı olsun yine de.
-
@ParadoX geçmiş olsun hocam daha mutlu olacagın bi kadro olacaktır inşallah