Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sn Başkanın numarasını bulup arayasım var, elim telefona gidiyor. İçgüdüsel bir durum ️ anksiyete bozukluğu
-
..............
-
bayramdan sonra açıklanacaksa iyi bizi de gümrük gibi yapmasınlar da onların da 5.5 ay oldu güvenlik soruşturmaları yüzünden açıklanmıyor o açıklanınca bizim de açıklanır 1 2 hafta demez onu baz almak lazım güvenlik soruşturmaları önceden yapıldığı için kazananlar evrak teslimi tercih atama derken max 2 3 hafta sonra işbaşı yapabilirler hem aleyhimize hem lehimize bi durum maalesef
-
Ankara'da bu hafta sonu buluşma düzenleyip başkanı kurumda ziyarete gidelim son çare olarak eğer hala açıklanmazsa
-
........
-
-
akşam türkiye kupası finali var. sgk başkanı akiam atacağı twiti hazırlıyodur şimdi. taslaklara kaydeder maç biter bitmez hemen atar.
-
Yarın öbür gün gelir sonuçlar. Duyum yok ama başkan yavaş yavaş tweet atıp ortalarda görünmeye başladıysa gerisinin geleceğinin yakın olmasindandir. Perşembe sahura kadar olmadı cuma sahura kadar bu is bitecek !!! Bitmeli yani artık !!!
-
Bende sgkda çalışan bir arkadaşımdan duydugumu paylaşayım. Il baskanlari 1 ayi daha bulur aciklanmasi demis.artik sgk'dan işin çıktığını söylemis. Ne kadar dogru bilemiyorum ama bayramdan sonraya kadar beklemiyorm.bayramdan önce aciklanirsa bize süpriz olsun . İnşallah bayramda ailelerimize güzel haberler veririz
-
arkadaşlar bence de iş sgk'dan çıktı. iş bakanlıkta.
-
O zaman Bakanlığa seslenelim, seslenmeliyiz. ama 20 kişiyle değil.
-
bence de aynen. artık başkandan ziyade bakanlığa yönelinmeli. bakan, müsteşar vs.
-
@wesley10 ne yapabiliriz şef?
-
@aysesal fazlasıyla pratik bir öneri olarak şunu söyleyebilirim, @ultras hocamız doğru demiş akşam Türkiye kupası finali sonrası bakandan başkana hatta özel kaleme kadar hepsi twit atacaktır, biz de hemen altına salça olalım Lanet olası az kaldı açıklamasını da böyle almıştık, tam etkinlik yapçak Zaman Başkan tweet atmıştı biz de altına yazınca '' az kaldı sabır '' demişti
-
@wesley10 tamam bu fikri yayalım o zaman
-
Arkadaşlar bir fikir olarak söylüyorum, pratik, uygulaması kolay
Türkiye Kupası Finali sonrası ( maç 21.30 başlayacak ) Sayın Bakan, Özel Kalem ve Sayın Başkan kupayı kazanan takımı bizden daha çok önemsedikleri için bir tweetle onları tebrik edeceklerdir. Biz de hemen altına yazalım diyorum. Tepkimizi de gösterebiliriz, '' ya biz o kadar twit attık bir cevap atmadınız, ama kupa alanlar tebrik ediyorsunuz '' gibi ama çok ağır bir tepki olmasın, hoş olmaz galiba
Tahmini maç 23.20 gibi biter uzatma vs. olmaz ise onlar da herhalde bir yarım saate twitlerini atarlar. Bir fikir
-
-
sözleşmeli büronun yedekleride açıklanmış bi biz kaldık herzamanki gibi
-
@wesley10 kardeşim çok da sallamayalım 9 pro gelme ihtimali az da olsa vardır kızar bide gelmez bu arada alan netlerine baktiniz mi nasil ben cok dustim bu sene sgk beni mahvetti ucundan kaçırınca 2 ay ders çalımadim onun acısını çekiyorum.
-
@atiba Yok sert bir söylem olmasın dedim zaten. 9. Promosyon gerçekten çok önemli hale geldi, alan netleri diplerde