Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
SGK twitter adresi yanlış anons ile yürekleri ağza getirdi Gecikmeli olarak görevde yükselme şef kadronun açıklandığını yazdı ...
-
Sınav hizmetlerini aradım haberleri yok bugün mü açıklanıyormuş ki diyor memur banaBaşkan tweet attı da dedim İnşaalah bugün de böyle geçmez
-
@Memnun-Kaygısız Olay yanlış demedim yayınladığı belge Gerçek değil dedim. O belgenin orjinalini zamanında burada paylaştık ve gördük hatta al sana isim vereyim @hayalimsgk paylasti videosunu izledik. Paylaştığın belge photoshop çünkü orjinal belge tbmm logolu idi.
-
kım nereye sızmış arkadaşlar hayrola ınşallah
-
@ParadoX hocam isimler doğru değilse kaldirabilirim iletiyi.
-
Bu da gökhan'ın kendi el yazısıyla isteği
-
Bana troll yazanlar nerde ayıp yahu beraber çalışacağım adamlara niye yalan söyliyeyim .
-
@Memnun-Kaygısız isimler aynı hatirliuorum ama tabi belge Gerçek mi bilmiyorum. Ben kolay kolay kimsenin günahın giremem aaaaa yapmış diyemem bu belgeleri hazırlamak 1 dk mi almaz benim hepinizin adına her milletvekili adına düzenler yayınlarım. Yani kesin bilmeden birsey söylemek kul hakkı olur eğer yapıyorlarsa o da onların kul hakkı. Ben yüreğimi kirletemem o kadar çok şey gördüm ki bunların basit birer iftira olabileceği de ilk secenek olarak hep gözümün onundedir.
-
Yalnız herkes kazanacağına çok emin bazı arkadaşlar kazanamayan arkadaşlar üzülmeyin falan yazıyo çok ilginç
-
@kütüphanesakini ben de çok denk geldim kendisinin listede olduğunu öğrenmiş de sanki kazanamayanlara teselli veriyor
-
@kütüphanesakini ben hiç denk gelmedim hocam keşke ben de göreydim güzel olurdu
-
Banada kaybettim gibi gelmeye başladı ya o kişiler beni teselli etsin
-
-
@nefiseok 9. Pro olur inşallah seninde üzme kendini dünya işleri bunlar boş işler
-
@Klay-Thompson Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@nefiseok 9. Pro olur inşallah seninde üzme kendini dünya işleri bunlar boş işler
noluyo açıklandı mı ki peşin peşin konuşuyosunuz arkadaşlar hayırdır
-
@vatdedingülüm arkadaşı şimdiden teselli ediyorum ısınma hareketleri yani germeyelim ortamı bu arada mizah yapıyoruz herkesin allah yardımcısı olsun
-
Arkadaşlaaaaarrr Yeni haberim oldu çok fena oldum bir heyecan bir korku geldi bide olmuyormuş yani şuan olmama ihtimali yüksek olma ihtimali düşük. 9. Pro için yazacağım şimdi ben de İnan'ın ilk size yazıyorum şuan eşim aramış ben soluğu burda aldım. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin olursa da hayırlısı işe olacak olmayacaksa da hayırlısı değilmiş ki olmayacak. Özellikle burdaki 10 15 arkadaşıma ve kendime duacıyım bugün
-
@nefiseok bide yedeğe kalma işine korkuyordum korktuğum başıma gelecek hissi de var hocam
-
@yldzkrc hocam kazananlarda son sırada olmaktansa yedeklerde ilk sıralarda olmak daha iyi gönlünüzü ferah tutun Ben öyle düşünüyorum en azından
-
@Estevez 300. Olarak kazanmak tercihimdir