Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
bana göre 2015'ten 100 kişi en az öne geçer gibi ama bakalım hayırlısı
-
@Lionsa hocam ağzından bal damlıyor inşallah öyle olur artık bekleyip görücez: )
-
Ve tabi bu ilanların duyumunu önceden verip bizi modda tutan site adminleri ve arkadaşlara da teşekkür etmeden olmaz çok sağolun,eksik olmayın güzel insanlar : )
-
kpss öncesi yeni bir alım olur mu arkadaşlar nedir tahminleriniz?
-
Dostlar hayirli ugurlu olsun. Her iki tarafi da sevindiren bir ilan oldu ve de mantikli oldu. Ancak yine 75 puan taban var istatistik icin de. Baraja kadar inecek sanirin siralamalari bilmiyorum ama dolmayabilir yine. Iibfde ise 1500'e kadar sans var. Listeye giremeyecek arkadaslarim da gonlunu ferah tutsun. Cunku bizde alimlar devam edecektir. Kpss oncesine yetismese dahi sonrasinda ilk ilana cikacak kurumlardan oluruz muhtemelen. Bunu o zaman daha net kovalariz.
Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun.
Artik mulakata dair konusabiliriz.
-
Mesleğe dair merak ettiginiz seyler icin Meslek Tanitimi: http://tercihiniyap.net/sgk-denetmen-yardimciligi/
-
@paretowilfredo hocam iibf için garanti gelir diyeceğiniz sıralama kaçtır acaba benim 1197 siralama malum bu yil alim olmadi kpss de sıralama oynadı flan deniyor sizce girme ihtimalim nasıl?
-
@paretowilfredo Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Dostlar hayirli ugurlu olsun. Her iki tarafi da sevindiren bir ilan oldu ve de mantikli oldu. Ancak yine 75 puan taban var istatistik icin de. Baraja kadar inecek sanirin siralamalari bilmiyorum ama dolmayabilir yine. Iibfde ise 1500'e kadar sans var. Listeye giremeyecek arkadaslarim da gonlunu ferah tutsun. Cunku bizde alimlar devam edecektir. Kpss oncesine yetismese dahi sonrasinda ilk ilana cikacak kurumlardan oluruz muhtemelen. Bunu o zaman daha net kovalariz.
Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun.
Artik mulakata dair konusabiliriz.
hocam 2015 puanlılarda başvuracaklar mı ilana ?
-
@Necmettin-Artun basvurur hocam 2015 ve 2016 kpss diye çikiyor ilanlar genelde
-
7.pro istisnai bir alimdi. Yine iki yili kapsayan bir alim olacaktir evvelkiler gibi.
-
@paretowilfredo hocam sizin garanti girer gördüğünüz siralama kaç 1197 şansi ne sizce
-
Kardesim garanti demek bence cok mantikli degil ama 1500'e kadar umut var diyebilirim. Sizin siralamaniz sansi yuksek siralamalardan bu nokta kesin.
-
@paretowilfredo anladım hocam alım azlığında birde kpss sıralamalarınin gecen yila göre değismesi korkutuyor açıkcasi insani
-
Hocam 400 iibf diyordunuz yanılıncada hakkaniyyetli oldu deyip geçiyonuz tabi sizde haklısınız.
-
Mülakatta ceza hukukundan soru sorma ihtimalleri var mı sizce ?
-
@şakagibi kardesim dedigimi anlamadan duygusallikla yikma taslari uzerime. Dedigim hakkaniyet su; evet ben 400 iibf olarak duyurdum aldigim bilgi buydu. Ben haberciyim politika yapici degil.
Hakkaniyet 190 190 olan evvelki promosyonun yari yariya bolunmesi yerine 1/4 payin iibf ye verilmis olmasi noktasinda.
Istatistikci alinmasina karsi degilim ama yari yariya bir oranla alinmasina karsi olan birisiydim. Bence en ideal alim bicimi bu oldugundan hakkaniyetli oldugunu dusunuyorum.
Umarim acik olmustur. Saygi ve sevgilerimle.
-
@kütüphanesakini kardesim evvelki mulakatlarda hatirlamiyorum. Ama alan dersi olmasi hasebiyle ihtimal dahilinde. Daha ziyade belirttigim mevzuat konulari meslekle alakali konular onemli alana ek olarak.
-
@paretowilfredo üstad 2017 öncesi de tekrar bi alım konuşuluyor var mı bi duyum.daha bu ilan bile gelmedi konuşmak için erken diyebilirsin fakat sayı az olunca umudu kırılanlara belki moral olacak bişeyler söylersin.başarılar herkese
-
@Hipokrat kardesim alimlar pespese yapilalcak 5000 rakamina ulasana dek. Su an 2000 e yaklasiyoruz henuz. Daha yol var. Surecin hizina bagli kpss oncesi olmasi. Su surec az ilerlesin sesler cikar zaten.
-
@sefa05 2016 puanlıların 2015'e göre avantajı var gibi