Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
kpss öncesi ikinci bir alım ihtimali var mıdır? zamanlama olarak yetisebilir mi?Puanı 80-81 olanlar için kritik olan bu
-
@bircokseygibi kardeşim bunu bende merak ediyorum.80-81 bandındakilerden biri de benim
-
@aliveli kardeşim emeğinize sağlık.forum açılmayınca bende rakip forumlar hackledi falan sandım
-
83 üstü hazırlıklara başlasın, iş hukuku ve sosyal güvenlik hukukunu ciddiye alın. Sormazlar diye düşünmeyin özellikle çeko mezunlarına kesin soru geliyor. Geçmiş yıllarda çıkan soruları da yakın zamanda yayımlayalım
-
@Antimülakat Hocam bir Çeko mezunu olarak, iş ve sosyal güvenlik hukukuna son derece iyi hazırlanmam gerektiğinin farkındayım. Merak ettiğim husus ise soru tarzları. Bu konuda geçmiş mülakatlarda sorulmuş sorular bize referans olacakatır. Ama asıl soru şu; o sorulara nasıl ulaşabiliriz?
-
@joeblack16 tercihini yap! ailesini sanırım yeni takip ediyorsunuz hocam, onu da biz düşünelim merak etmeyin
-
yedek tercih işlemlerinden hala ses yok daha açıklanmayan müfettişlik ve uzmanlık var
-
@Antimülakat Hocam o konuda tereddütünüz olmasın kuruluşundan bu yana sıkı takipçilerinizden birisiyim Biraz işgüzarlık yapayım dedim affedin
-
@joeblack16 estağfurullah kardeşim, eksik olmayasın
-
@Antimülakat Sizler de hocam
-
Arkadaşlar bir maliye mezunu olarak sosyal güvenlik ve iş hukukuna detaylıca çalışmam gerekir mi yoksa genel hatlarıyla baksam yeterli olur mu? Ayrıca sınav konularında tvs ve vergi hukuku olmasına rağmen çıkmış sorularda pek göremedim sanırım pek sormuyorlar?
-
@FameFabre inşallah kardeşim
-
@Hipokrat kardeşim bunun cevabını en erken 8.promosyon süreci sonunda öğrenebiliriz sanırım.. ama sgk her şeye her zaman gebedir. Hayırlısı inşallah..
-
Pareto'nun yeni yazısını okudunuz mu?
http://tercihiniyap.net/sgk-denetmen-yardimciligi-alimlari-yedek-adaylarin-durumu/ -
Yazilar gelmeye basladi dostlar en kisa zamanda atamalar tamamlanip yedeklere sira gelecektir
-
@paretowilfredo Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Yazilar gelmeye basladi dostlar en kisa zamanda atamalar tamamlanip yedeklere sira gelecektir
hocam kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir bir tahmininiz var mı?
-
Başvuruda sorun
-
Ilk günden başvurayım dedim fakat bilgilerimi doğru girmeme rağmen bu hatayı veriyor arkadaşlar. Başka sorun yaşayan var mı acaba?
-
@Unutan aynı sorun bende de var!
-
ÖSYM' DE KAYITLI OLAN MEZUNİYET BİLGİLERİNİZ BAŞVURU ŞARTINI SAĞLAMIYOR yazıyor
siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum ÖSYM den kontrol ettim.sistemde sorun var sanırım