Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
1Saate açıklanır
-
Şu görüntü her ne kadar 1 saniye sürmüş olsa da kalbimi hoplatmaya yetti. ölüyodum:)
-
liste pdf seklınde mı yayınlanır yoksa tc kımlık numaramızla mı ogrenebılırız ? bilgisi olan var mı ?
-
@uche TC ile olsa gerek
-
-
@uche pdf olarak yayınlanmıyor tc ile giriyorsun
-
@ayilmaz37 @wesley10 tesekkur ederım ıkınızede
-
@uche rica ederim
-
@mov hocam neler çektiğimizi birbirimizin görüyoruz sizin gibi değerli insanlarla tanışma fırsatı buluyoruz şükür ki ama emeğe saygısızlık olunca küçümseme olunca kolaymış iyiymiş gibi basit cümlelere çok üzülüyorum Allah ıslah etsin ne diyeyim. İnşallah sizin de bugün iyi sonucunuzu bekliyorum duacıyım @ParadoX hocam telebeniz olabildiysek bile başka şeye lüzum yok yarınız kadar olsak enerjinizin insaniyetinizin yarısını edinebilsek daha ne olsun
-
bugunun anlam ve önemıne bınaen...oynatmaya az kaldı doktorum nerde
https://www.youtube.com/watch?v=x-bnBHoqkp8 -
.....................
-
@-Deficit- haklısın hocam katkı sağlamaktan sohbet etmekten huzur bulmaktan başka her şey konuşuluyor maaşallah. Zaten kendimi en iyi hissettiğim yer burası en azından dilimiz ortak
-
Sanki SGK değilde, Harward Üniversitesi'ne yazılan kabul edilme cevabını bekliyoruz. Ne sonuçmuş arkadaş yeminlen, son rötuşler desem, bu saate kadar listenin tamamına rötuş atılır.
-
Başkan üç vakte kadar açıklanır dedi de biz mi yanlış anladık.
-
@yldzkrc Allah razı olsun hocam inşallah hep birlikte çalışmak meslektaş olmakta nasip olur.
-
@Antimülakat hocam siz espri yapın ortamı yumusatin zaten gerginiz bi de siz böyle yazınca balatalari yakarız iyice
-
Sanirim hic aciklanmayacak
-
Sanırım F5 tuşu, çalıştığı zaman boyunca hiç bu kadar stresli hissetmemişti
-
Linke bakabilen birileri yokmu o isleri anlayan
-
Arkadaşlar eğer bugün açıklanma olmazsa iyi bir şekilde organize olup , hep birlikte tepki gösterelim.