Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Antimülakat Hocam şimdiki süreç hakkında da bilgi alırsak çok güzel olur.
-
@chebyshev bimere cimere degil de savciliga suc duyurusunda bulun hocam . Internetten bile olur
-
Vebaliniz bir ömür boyunlarında olsun. Benim bu sınavla ilgim yoktu ama başka sınavlarda az hakkımızı yemediler.
-
Arkadaslar öncelıkle kazanan arkadasları canı gonulden tebrık ederım bende zorda olsa kazananlar arasına adımı yazdırmıs bulunuyorum bu surecte sizleri tanımaktan dolayı cok memnun kaldım. Her türlü etkinlıkte bende yanınızdayım . Ayrıca istatıstıkten yedege kalan arkadaslar cok fazla ınebılcegını dusunmuyorum 5-10. yedeklere sıra gelebılır.
-
Şu yedekler istatistik iibf karışıkmı ayrı ayrı mı bilgisi olan varmı
-
@Klay-Thompson ayrı ayrı hocam .
-
@uche tahmin mi ediyorsun emin misin
-
@Klay-Thompson emınım hocam. p111 lıstesı ayrı p113 lıstesı ayrı ve yedeklerde bu sekılde belırlenıyor.
-
@Klay-Thompson Ayrı ayrı hocam, pareto da söyledi. Karışık alımın olduğu zamanki yedek duyurularını bulursan, orada da ayrı olduğunu görebilirsin
-
-
@wesley10 senı de tebrık ederım hocam emeklerının karsılıgını almıssın 9. promosyon ılanı ıcın burdakı arkadasları yalnız bırakmayalım ama .
-
normal şartlarda evet mantıken 5. 10. yedege anca sıra gelir. Ama son bir yıldır aynı kişiler mülakatlarda dönüp durduğu için ben yedek sayının biraz daha fazla olabileceğini düşünüyorum. Simdi sgk da rotasyon da kalktı. İnsanlar tercih ettıklerı ılde tatamen kalacaklar. ilk sıralarda kazananlar için istedikleri ili tercih etme sansları yuksek oldugundan mantıklı olabılır ama sonlara dogru kazananlar için durum değişebilir. merkezi atamayla ankarada ya da batıda guzel bir ilde calışma hakkı kazanan kişi, neden hiç istemediği bir ilde denetmen olarak calışşsın hem de hep orda kalacagını bıle bıle. ben mülakatlar gec acıklandıgı ıcın aynı kısılerın aynı mulakatlara basvurdugunu gözönünde bulundurarark feragat edenın sayıca onceki yıllara göre epey fazla olacagını düşünüyorum.
-
-
@rapist inşallah haklı cıkarsınız hocam. istatistik alımı pek fazla olmadıgı ıcın kazanan arkadasların ne yazık kı baska bır caresı yok . Tabi merkezi alımdan atanan insanlarda olacaktır ama öncelık tercıhlerının denetmenlık olacagını dusunuyorum. Hem A kadro meslegı hemde 3 sene sonunda denetmen unvanını aldıktan sonra atanabılme sansın var diye bılıyorum.
-
@uche vardır evet ama bu rotasyon kalkması durumu akabinde bircok sorunu da beraberınde getirmiş oldu. İl değiştirmek isteyen denetmen , atanabilmesi için tercih ettiği ilden de tayın ısteyen olmalıdır. kadro bosalmalıdır. yoksa yığılmalar olacaktır. Yedekler için önemli ve gercekten kritik bir durum. Bakalım görelim hayırlısı neyse o olsun.
-
Kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Ancak görüyorum ki birçok yol arkadaşımın olumsuz sonuçlanmış, çok üzgünüm gerçekten.
Tabi 9. PRO 2016 ile gelmesi bizleri bir nebze tekrar umutlandıracaktır. Bu bitkinliği üstümüzden atıp, isteğimizi ortaya koymalıyız diye düşünüyorum. Olumlu olan dostlar da bizleri yalnız bırakmayacaktır inanıyorum ben. Onun için ilan gelmesi için şansımızı deneyelim ve elimizden geleni ardımıza koymalıyım, var gücümüzle bastıralım.
-
Dostlar yok mudur hiç feragat?
-
@Hacettepe-Üniv. Hocam elbet olacaktır, sarkmalar yaşanacaktır. @paretowilfredo üstad yedeklerle ilgili bir bilgilendirme yapacaktır zaten uygun olduğu bir vakitte. Biz yedekler, sabır ile 100 Günleri bulacak bir bekleyişe tekrar hazır olmalıyız ...
-
@wesley10 tam da dediğiniz gibi yeni 100 gün meceramız başlıyor hocam... Allah yar ve yardımcımız olsun. Çevrenizde var mı feragat eden hocam? Bi' de Sgk Uzmanlık ve müfeffişlik kazanan kişilerden denetmenlik kazanan var mıdır acaba?
-
@Hacettepe-Üniv. Hocam çevremde feragat edecek duymadım henüz. Vallahi SGK ve ÇSGB nın listelerde aynı kişiler olmaması için çaba gösterdiği söylenmişti. Hiç bir bilgim yok açıkçası, sana ne desem boş hocam. Bu yedek de ayrı bir mevzu imiş. Allah yardımcımız olsun ...