Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
.....................
-
Başarısız 92. Ne deyim artık bilemiyorum gerçekten.1saattir ağlıyorum şu ramazanda her damla gözyaşımın hakkını ALLAH öbür tarafta çıkartsn.bu dünyada bi makama mevkiye gelemedim.2kardeşim öğretmen onlar bile haklısın çok hakettin hakkın çok yendi demedikten sonra kimden adalet anlayış bekliyorum ki? 7.mülakatta gitti guy 1puanla gitti .sgk teftiş sınavı bu kafa ile olmaz zaten .Ne yapacağım hiçbir fikrim yok artık gücüm kalmadı.
-
...............
-
Geçen dönem 27 yedek il açıklanmış ama 39. Yedeğe kadar gelmiş. Ama 400 kişide. Bu sene ben de merak ediyorum...
@rapist Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:arkadaşlar kaçıncı yedeğe sıra gelir tahminen. cok acıklanmayan mülakat oldu ya sizce nedir durum yedekler için
-
Şu sınav salonunda guyuz diye böbürlenen aynı maaş olduğu halde sallana sallana mülakata gelen guylar kazandı mı merak ediyorum.istihdam seferberliği diye reklam yaptılar gidip işsiz adamı değil de işi olanı aldılarsa haram olsun hakkım.
-
@dextermorgan size sıra gelme olasiligi yuksek ben uzmanliktan yedekler icin haber bekliyorum oradan ses gelirse denetcilikten feragat edecegim ki buradaki yedeklere sira gelsin
-
@deulukiz hocam başarısız olunca aslında bu başarısızlık bile değil kimse yanında durmaz. Emeklerinizin karşılığını almanız için yine sizin kendi başınıza toparlanmanız gerekecek. Etrafımızda bu aile bile olsa her zaman bir dayanak noktası bulunmuyor malesef. Eğer ki SGK teftişe girecek puanı aldıysanız zaten kimse size başarısız diyemez. Toparlanmak ve önünüzdeki sınavları kazanmanız dileği ile. Geçmiş olur bu zaman diliminiz inşallah
-
........................
-
@2525 hocam muhtemelen son girenlerden biri olacağım başkanin dememesine göre 87.63benim .kazansam ne olacak ki kardeşim kimsenin oğlu kızı tanıdığı değilim alacaklarını da sanmıyorum .yine de denerim.
-
istatistikten girdim başarılı yedek 44 yazıyor
buradaki yedek 100 kişinin yedeğimi 400 kişideki yedek mi ? -
Arkadaşlar ben 118 asil olarak kazandm bu forumda tanıdığım güzel insanlara sohbete kahkahalara etkinlklere bu süreçte yoldaş olanlara çok teşekkür ediorm kazanmayı hak eden o kadar çok insan var ki inş hepiminz için çok çoook daha iyileri olur @ParadoX Aliş n yüzü suyu hürmetine senn güzel kalbine en güzelleri en iyiler senn olsun
-
@FATMAN06 ben de istatistikten kaçıncı yedeğe sıra gelir onu merak ediyorum. BDDK, ÇSGB var istatistik alan kurum olarak. Baska ildiginiz var mı ıstatıstıkten suan mulakat bekleyen kurum ?
-
@deulukiz olsun hocam p113 puanım 88.9 ve sıralan ilk 150 de aşağı yukarı sizinnde öyledir. Bu da bana göre başarıdır. Valla sizin gibi arkadaşlarımızla aynı yerlerde çalışmak nasip olur inşallah.
-
@safiTÜRK69 birakmayalim tabi. Yarin ben de paylasacagim neresi olursa..
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum , kaybedenlere de Allah sabır versin..
Sgk'yla hiç alakam yoktu ama açıklansın istiyordum bu açık seçik yapılan torpil girişimine bence susmamanız gerekir toplu bir şekilde KAZANAN KAZANMAYAN herkes ortak şekilde destek olmalı en azından haber kanallarına ulaştırmalı.. yazıklar olsun diyecek birşey yok.
-
@rapist onlar listeye dahilmi aceba yoksa açıklandı diye silinmişmidir
neticede göreve basvuru yapmıslardır
10 csgb aldı bddk kaç tane aldı bilmiyorum bile -
@FATMAN06 Dahil olabilirler çünkü biz mualata girdiğimiz dönemde onların hala acıklanmamıstı. Hem CSGB giren sonuc bekleyen hem de sgk mulakatına gıren tanıdıgım var. muhtemelen onlar CSGB sececektır. BDDK da 25 kısı aldı sanırım.
-
Degerli dostlar, oncelikle Allah emeklerinizi zayî etmesin. Bir gozlemim var: Puani cok iyi olan ilk yirmileri direkt dogramislar sanki?
-
@2525 insallah hocam böyle düşünmeniz üzgün aglak halimde iyi geldi teşekkür ederim.burayı da vermediler bize bakalım bide son 2016 ile onu deneyelim ordan da kovmazlarsa.sıralama p46 dan 448di yanlış hatırlamıyorsam
-
@deulukiz işiniz, emeğiniz rast gitsin yolunuz açık olsun hocam inşallah. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. SGK müfettişlik başlığında da görüşürüz inşallah.