Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Zteorisi Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Her kurumda oluyor girenlerin çoğunun eminim referansı vardır ama bir de gerçekten çok çalışıp emek verip referansına güvenmeden çalışıp kahretsin sistem bunu gerektirdiği için söyleyen var birine bir de referansına güvenip çalışmayan rahat adamlar var bu kişileri tanımıyoruz o yüzden ben haklarına girmek istemem belki doğru değil belki içlerinden biri ikisi bile olsa oda çok çalıştı emek verdi binlerce kişi vardır referansı olan mesela bakan danışmanından duyum aldım şuandan şunu aldım diyen insanın yok mudur sizce daha niceleri varken sadece 3 kişiyi topa tutmak hepsinin acısını onlardan çıkarmak da doğru değil bence ama bu benim şahsi görüşüm tabiki katılan olur olmaz saygı duyarım.
Ne olursa olsun kimsenin ne derece emek verdiğini kimse bilemez. Sistem böyle deyip referans bulup çalışıyorsa bile referansı olmayanın hakkına her şekilde giren bunun izahı olamaz. Şartlar eşit değil ki nasıl adaletli bi yarış olsun. Niceleri vardır evet ama böyle net bi şekilde kimseye bişey diyemeyiz. Adamların isimleri sıralanmış 3ü de asıl. Buna nasıl yumuşak bakabiliriz ki. İster çalışsın ister çalışmasın referansla işini hallettiyse kimse kusura bakmasın hak yemiş olur. Burda öğrendiğim nice insanlar var. Daha sütten kesilmemiş bebeği olanlar, doğacak olan bebekler var... bu işe ihtiyacı olup evlenecek olup belki de ailesine bakmak zorunda olan insanlar var... hangi birinin hakkını ödeyecekler hangi birinden helallik isteyecekler. Beddua değil benimkisi sadece bu insanlara bi çift lafımız olsun ki başkaları belki okur da vicdanlarının sesini dinler referansla falan uğraşıp başkalarının hakkına girmezler. Keşke görmeseydim o 3 kişiyi. Asla ama asla hakkım helal değil.
-
@kombassankoma niye kapattın tc'lerini kardeşim korunmaya ihtiyacı mı var bunların
-
@chebyshev Ne deseniz haklısın ama kimi kime şikayet edeceksinki kanı bozuk bunların hepsinin
-
...................
-
Başka kurumları kazanıp feragat edecek dostlar var mı aramızda?
-
@meltempoyrz Sizde haklısınız hocam benim zaten şahsi fikrimdi tanımadığımız için belki sizin dediğiniz gibi onların içinde de özel durumu olan vardır ben adaletli bir yarıştan yanayım tabiki sadece binlercesinin acısını bu 3 kişiden çıkarmanın doğru olmadığını düşünüyorum içlerinden birini bile komisyon çok beğenmiş geçirmiş olsa onun da hakkına girilecek ben o yüzden bir şey yapmayacağım kendimi onların da yerine koyduğumda bu kadar acımasız davranmayı doğru bulmuyorum Yine söylüyorum şahsi fikrim herkesin düşüncesine saygım var.
-
basarısız 388. olabılınır mı okadar ınsan gırdımı yahu 300 asıl 300 yedek var zaten... okadar kısı gırmedıgıne gore nasıl olunuyor 988.
-
@khun liyakati temsil edip edemeyeceğim siyasi yoruma açık sorularla öğrenilmemeli. onun haricinde ne sorarlarsa sorsunlar doğru cevap verdim. 87 puanla da olumsuz olduysa sonuç ekranında "partili değildi" yazsınlar. Adalet bana göre budur. Asil istiyorum demedim.
-
..........
-
@khun Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Zteorisi dostum o 3 kisiden birisi degilsen eger bu kadar vicdan azabina gerek yok onlar icin. Hak ettilerse alinlarinin terinin hakkini verip kazanirlar. Araya birini soktuysan orada olay bitmistir. Oyleydi de boyleydi de yok. Bunu mesru gosterecek herhangi bir aciklama yok. Kusura bakma.
Valla hocam bende acaba 3 kişiden biri misin diye soracaktım tam.
-
..................
-
.................
-
@khun Üç kişiden biri değilim sadece şahsi fikrimi söyledim hocam binlercesinin acısını üçünden çıkarmak doğru değil diye mesela burda bakan danışmanından yardımcısından vs duyum alanlar oldu sizce onları tanıyacak arayıp soracak kadar yakın olanlar onları referans göstermemiş midir keşke adaletli bir yarış olsa ama maalesef her kurumda oluyor ben de öyle bir kurumdan elendim ama Allah şimdi daha iyisini nasip etti nasibimizde varsa Allah yazdı ise kimse engel olamaz hocam onun için imkansız yok biliyorsunuz
-
@meltempoyrz Değilim hocam merak etmeyin
-
@alametifarika aynı durumdayım kardeşim malesef durumumuz arz olmadığı için daha çok bekleriz gibi geliyor 2013 mezunuyum ve hala hakkimla gireyim istiyorum ne diyeyim bu ülkenin neye ihtiyacı olduğu çok açık adalet yalnızca adalet
-
Gençlik bu belgeyi kullanıp yarın twterda gündem yapmalıyız. Eşini atayan Rektör gibi. SGK da torpil skandalı diye. Bakın ben iktidar yanlısı hatta istediğim gibi refarans elde edebilecek birisi olarak söylüyorum bunları. Sessiz kalmayalım..Burada eşi olan çoçugu olan insanların hakkı var. Hadi gider kuruma yakın birinden destek istersin referans olmasını talep edersin ama işin içine siyaset girerse ve hatta resmî yazılı istekte bulunulursa bu tamamen torpil olur, hak olur. Bunun peşini ben bırakmam
-
Ha şunu da belirteyim yedeklerdeyim diye değil bu sitemim. Zaten her duamda önce ihtiyaç sahipleri kazansın evlenecek olanlar kazansın allahım diye dua ettim hep. Ben evliyim ve eşim bana bakıyor geçim sıkıntısı yaşamıyorum çok şükür. Buna dayanarak böyle dua ettim hep. Sonra kendi emeklerim için gerçekten alın teri dökenler için dua ettim. Bu insanları savunacak bi durum yok. Referansla işlerini hallettiler ve varsa verdikleri bi emek onları ziyan ettiler. Sahur vakti canlarımız sıkıldı. Yarın ailelerimize açıklarken de sıkılır sonra unutur gideriz. Ancak yapılan haksızlığı unutmayız.
-
arkadaşlar kaçıncı yedeğe sıra gelir tahminen. cok acıklanmayan mülakat oldu ya sizce nedir durum yedekler için
-
................................
-
yedek 32 .. ne öldürdü ne güldürdü süründürmeye devam sgk ..