Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Ne zaman gelir kardeş @safiTÜRK69
-
@Klay-Thompson Orasını hiç bilmiyorum.
-
@Hipokrat Kardeşim Ankara ihtimali zayıf. Olsa da çok az olur. Çünkü çok ciddi ihtiyaç fazlası var Ankara'da. Eş durumundan gelenler, geçici görevle gelenler vs. vs. Ankara kapasite üstünde denetmene sahip.
-
@paretowilfredo anladım kanka eyvallah
-
@arnolt yedeklerdesiniz hocam ne yazikki sıra gelmez size.ancak başarılı yedek olduğunuz için sonra ki alımlara girebilirsiniz. Yönetmeliği göre 2 kez başarısız olan bidaha mülakata giremez. Siz başarılı yedek olduğunuz için sonra ki mülakatlar girmek için hak kaybına ugramadiniz
-
Kaç yedek var arkadaşlar sıralamamizi bilelim en azından
-
@Nordhaus 300 asıl 300 yedek iibf icin
-
KPSS derece, listeye ilk 3 te gir, mulakattaki tüm sorulara cevap ver. Sonuç: yedekte bile olma ne diyebilirim bilmiyorum
-
@Memnun-Kaygısız liste burada ve skandal gerçekten
-
@Memnun-Kaygısız Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Bu da burda dursun.
-
@mr08 Sağ ol kardeşim, amin. Kaymakamlık bir sevda, bakalım en azından mülakat yine nasip olur inşallah.
-
...................
-
@paretowilfredo kardeşim size bir şey soracağım son 10-12 gün kaldı sizce 9. Pro'nun 2016 puanıyla gelme ihtimali nedir ?
-
@arsenlupen üzülmeyin kurum zaten bu işin suyunu çıkardı kaç gündür, hayırlısı buymuş diyip önümüze bakalım. sonuçta rızkı veren Allah, zaten yedeklerinde %93 ünün şansı yok. ha olumlu ha olumsuz değişmiyor.
-
@kombassankoma hocam bu kişilerin kazandığı nerden ogrendiniz?
-
....................
-
@kombassankoma vay beee hep merak etmisimdir bu torpil nasil isliyor diye, boyleymis demek ki.
-
@DELİ-KURT tcleri var hocam fotoğrafta
-
Arkadaşlar 9.promosyon için etkinliklere başlayalım yarından itibaren.
-
Ben bu sınava giremedim arkadaşlar ama göz göre göre yapılan torpiller bnm bile canımı sıktı geleceğe olan ümidimi azalttı. Gece gece en az kaybeden arkadaşlar kadar üzüldüm allah yardımcınız olsun