Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Çok şükür olumlu oldu dostlar. Forum kahrımızı çok çektin forum. Burada tanışıp çok iyi dostluklar kurduğum insanlar en büyük hediye oldu. Biraz buruk kaldım,olmasını istediğim çok arkadaşım vardı. Rabbim burada kısmet etmediği herkese çok daha iyi iş kapıları açsın inşallah. Allah hepinizden razı olsun.
-
guvenlik sorusturmasindan dolayi elenenler nasil bilinebilir acaba bilgisi plan varmi
-
Benimde 167.yedek..4.yılıma girdim sayılır 5.mülakatta olmadı.üstelik bu yıl kpss iyi de geçmedi guyu da 80 yaptım İzmir 81 ile kapattı bu saatten sonra napariz bilmiyorum hakkıyla giren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum Allah utandirmasin..
-
..................
-
@paretowilfredo kanka iller ne zaman belli oluyor?
-
arkadaşlar bana başarılı yedek diyor 214 nedir bu
-
Burada yazılanları görünce içim içimi yiyior gerçkten, hayal kırıklıkları haksızlığa uğradığını düşünenler derece yapıp da asil listesinde isimleri olmayan arkadaşlar. Valla ne denilir ki Allah sabır versin, er geç emeğinizin karşılığını almak nasip olsun sizlere
Yapılacak olan her türlü etkinlikte ben de varım inşallah. -
@khun kimin umrunda hocam.
-
Arkadaslar puanı yazan var mi yoksa sadece başarı sırası mi yaziyor herkesde.
-
@khun hocam torpil işini nerde paylaştılar.göremedim ben
-
@Hipokrat Çok sürmez kardeşim belli aşağı yukarı zaten yakında duyrulur.
-
Geçmiş olsun. Bende de başarısız. Yaptığım en büyük hata herhalde kpssye girmeye karar vermekti. O günden beri hiçbir işim yolunda gitmedi ve 2 yılım boşuna gitti. Aldığım puanlar da 87-93 arasındaydı. Demek ki pek bir şey ifade etmiyormuş bu. Artık sınavlara girmeye mecalim kalmadı. Başka hedeflere yönelmek gerek. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
3 kpss, 4 kurum mülakatı ve sayamadığım bir sürü yazılı sınav sonunda başarılı yazısını gördüm şükürler olsun . Allah buradaki bütün dostlara hakkettikleri yerlere gelmeyi nasip etsin.
-
@arnolt yani 516 inci siradasin kardesim
-
@paretowilfredo ankaraya alım var mı kardeşim , bu alımda yokum da 9.pro da Ankara olur mu olmaz mı bu yüzden soruyorum kanka
-
................
-
Kimin kazandığını nasıl öğreniyorsunuz ya liste yok bişey yok. (Özellikle adı gecen o 3 kişiyi)
-
Lanet olsun yedek 13 yazıyor nasıl olacak
-
516 sıradayım o zaman neden başarılı yazıyor torpillilere hakkımı helal etmeyeceğim.Böyle adaletsiz bir devlette olmaktan nefret ediyorum.Şu kpss hazırlandığım güne lanet olsun
-
@Klay-Thompson ilk 20 yedege kesin gelir kardeşim..