Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@safiTÜRK69 ben baktim arkadaslar 3 ude basarili asil
-
Arkadaslar burda olan arkadaslarin hepsinin temiz kisiler oldugunu biliyorum. Zaten torpilli olanlar bu kadar heycanlanmaz. Burda asil kazanan arkadaslari cani gonulden tebrik ediyorum. Ancak digerlerine hakkim haram olsun. Elendgim 6 inci mulakat. Bunda da tepki gostermeyelim diye 3 haneli yedeklere atmislar bizi. Puanlarim 2016 da cok iyiydi. Onumde 3 mulakat daha var. Keske onlarda da ayni seyleri yasamayacagima emin olabilsem. Inanin o zaman uzulmezdim. Simdi 2017 puanim var. 120 netim var... Gelecek puan belli. Ancak sonuc hep boyle olacak. Allah hepimize sabir versin
-
38 asıl benim de çok şükür
-
Dostlar. Hem beklediğimiz ama aslında en sevmediğim kısma geldik. Kazanan "dostlarıma" cân-ı gönülden tebriklerimi sunuyorum. Haramiler bizim dostumuz olamazlar. O yüzden onlar sonuçta Kaybedecekler. Emin olun.
Bugün kaybeden dostlarım ise muhakkak ki bir gün en iyisine erişecekler. Gönlü güzel insanlar. Bugün sizi üzen kimse yarına gülerek devam edemeyecektir. Allah sabrınızı gücünüzü ve dirayetinizi artırsın. Artırsın ki yeniden ayağa kalkıp yeniden savaşacak gücü bulun kendinizde. Bizler sizinleyiz. Allah da sizinle beraber olsun.
-
@gmsmustafa hocam bu meseleyi yeni duydum ben.İsim verebilecek var mı .? özelden yazsın ama
-
Arkadaslar bu ülkede en iyi unilerden birisinde en iyi bölümde okusan çift Anadal yapıp ikisinden de bölüm derecesi ile mezun olsun yetmeyip KPSS de belli ilk 500 de olsan yetmiyor.
Hakkımı helal etmiyorum
-
ben direkt kpss puanına göre alım yapsalar ilk 300 deydim ve girmiştim fakat şimdi başarısız yazıyor.beni sinir eden benim yerime gireceklerin hakkıyla girip girmediğini bilememek.olabilir adamın mülakatı benimkinden çok iyi geçmiş ve o alınmış olabilir.ama referasla torpille bnim yerime biri girdiyse Allah büyük diyorum.
-
Mülakatim çok iyi geçti bi soruya yarı cevap dışında bütün soruları hakkıyla cevapladım ama başarısız 300 lerdeyim ne diyeyim canımız sağolsun bişey demek gelmiyor icinden
-
puanlar yaziyomu sizde arkadaslar
-
Yedek 170, olmadığı hayırlısıymış demekki. ilk mülâkat acemiliği olsa da siyasi sorular sorulmasıyla herşey en başından belli edilmişti maalesef.. İnsan inanmadığı şeyler hakkında da yalan söyleyemiyor, haksızlığa tahammül edemiyor , umarım diğer mülakatlarda tamamına erdiririm . hakkıyla kazananları tebrik ederim
-
İyi geçmişti. Dondum kaldım. Kazananları tebrik ederim.
-
@paretowilfredo Tüm sorulara doğru cevap verip, kılık kıyafetine dikkat edip başarısızlar arasında 215 inçi sıraya koymaları çok manidar.
-
@hayalimsgk kardesim tebrik ederim. Adina cok sevindim. Neler cektigini forumda takip ettim :)) Allah utandirmasin
-
@yeterartık bende de yazmıyor hocam sanırım yazmıyor puan direk başarı sırası
-
.........
-
@Zteorisi eywallah hocam
-
Bu bizim bildiğimiz ortada olan isimler.Peki bilmediklerimiz ya bunun gibi bir çok isim gitmişse.İnsanın kafasında hep şüphe olacak.Allah sabır versin.
-
@Memnun-Kaygısız aynen hocam kesinlike birakmayalim bu isin pesini. Bu mulakatta 30 kisi torpilliyse susarsak bir dahaki mulakatta katlanir
-
Ben guy mulakati bekliyorum sgk ya girmedim ama bu rezalet icin etkinlik yaparsaniz ben de destek veririm
-
@Unutan cok sevindim senin adina dostum . Allah utandirmasin . Kaymakamligi da bize birak artik