Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Hacettepe-Üniv. Benimde yedek 11 yaziyo nasil olacak
-
Asil 289, ucundan yakalamışız çok şükür. Nasip buradaymış şimdi.
-
@Hacettepe-Üniv. İyi bir sıralama kardeşim. 11'e gelme olasılığı var. Tercih dönemi bi gelsin daha net değerlendirebiliriz bunu.
-
@BahtsizBedevi benimde basarisiz basari no 117
-
@ehl-i-vukuf Biriniz iibf biriniz istatistik olabilir.
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim.Ben 9. Yedek de kalmışım gelme ihtimali nedir acaba geçen senelerden bilgi verebilecek olan var mı?
-
@dembaba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Daha önce de yazdım bunu kim ne derse desin referansın en az olacağı alımlardan birisi olacak bu kimsenin kimseye güveni yok. guy başvurusundaki pek önemi olmayan referans kısmına dahi birini yazacakken bunun geçmişinde bir şey var mı diye ben düşünüyorsam elbet onlar da düşünüyordur. Referansı olup kazanan olmayacak mı ? tabi ki de olacak ama referansı olsa dahi kazanamayacak olan da olacak .Referanssız kazanan olmayacak mı? olacak ben olacağım sen olacaksın elbet birileri olacak. o yüzden umutsuzluğa düşmenin hele de Allah "Sakın Allah´ın rahmetinden ümidini kesenlerden olma!" diye buyurmuşken umutsuz olmanın anlamı yok .güzel bir forum oldu sonlara geldik birbirimizi kırmayalım moral bozmayalım.
Burada hep söyledim Allah'tan başka kimseye güvenmedim bu kurumda kazanacağım her kuruş anamın ak sütü gibi helaldir . Kazanamayan arkadaşlara Rabbim bu mübarek gün ve gecelerin hürmetine daha iyi yerleri nasip etsin inşallah .
-
Sayin milletvekilinin rica ettigi sahislarin hepsi asil!!!! Kimse bana adalet demesin
-
Feragat icin ne yapmam gerekiyor arkadaslar.bilgilendirin lutfen
-
Başarısız 78 ne saçma
-
Şu kazananların mutluluğunu rabbim GUY'da da bize nasip eder inşallah. Siz kazandınız ben bukadar heyecanlandıysam kendim kazansam nekadar sevinirdim tahmin edemiyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlı olsun sizlere.
-
Attığınız skandal fotoğrafındaki 3 kişiyede baktım üçüde asilden kazanmış ne tesadüf dimi!!! kazananları tebrik ederim ayrıca belirtmeliyim ki cenaze evinde tef çalınmaz sevincimizi burada çok fazla yaşamayalım tavsiyem
-
@frustration Ciddi misin kardeşim. Gerçekten çok yazık.
-
BASARILI YEDEK NE DEMEK ARKADAŞLAR
-
@paretowilfredo baktim hocam hepsi asil
-
@guyman hocam başarı sıraları ne durumda?
-
Arkadaşlar kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim. Allah bir ömür helal rızık yemeyi nasip etsin. Olmayan arkadaşlara da diycek bisey yok elbet ama Allah var gam yok vardır her işte bir hayır. Bu arada 6 pro 190 kişilik alımda arkadaşım 7. yedekti rahat sıra geldi eminim ki ilk 15 arkadaşa sıra gelecektir inşallah ..
-
Yedek kaç ay geçerli arkadaşlar? 7. Proda kaça geldi ve 300 kişi arasından mı 400 kişi arasından mı olcak?
-
@paretowilfredo kardes basarisiz basari no 117 ne demek ya
-
gumrugu kazandım sayıştayı kazandım murakıplıgı kazandım vakıflar genel mudurlugunu kazandım kpssde ilk 100e girdim bu seferde ilk 50ye girecem ama sgkya alınmıyorum yerime torpilliler asil olarak alınıyor. niye 3. sınıf dünya ülkesiyiz buyrun